Orijinalini görmek için tıklayınız : bütün forumları üyeliksiz okumak mümkün
jeanjaqremo
15-05-2006, 16:21
google ile belirli bir sayfayı arayıp onu bellekten okutturduğunuzda hemen hemen her sayfayı login olmadan görmeniz mümkün hatta çoğu link forum dışı verildiği için download bile yapabiliyorsunuz özellikle mesaj okumak için login olmak gereksiz gibi duruyor fakat yine de google'ın bile eksik kaldığı yerler var
bizim mp3 kısmını google dan okumayı denesene bir.
Vodk@Orange
15-05-2006, 16:41
:)
softbal10
15-05-2006, 21:02
eee bazı forumlar için demek gerekiyor sanırım hemde o forumfan yararlanmak için 10dk verip üye olmak zor iş değil bence
jeanjaqremo
16-05-2006, 00:47
denemedim değil fakat forumun hakkını vermek lazım haklısınız google'ın da aciz kaldığı siteler var ama beni korkutan şu bütün yazdıklarımızın bişekil kaydedildini düşünecek olursak birileri bizim yazdıklarımızı her okumakta şu durumda burada yazdıklarımız rahatlıklıkla kullanılabilir
kafama takılan birileri illegal bi mesaj yazıldığıda ilgili kurumların bu konunun farkında olduğu ortaya çıkıyor ne tür bir oyun oynuyorlar
burada yazdıklarınızı google cache den aratıp bulmayı deneyin birde :D
forumumuzda arama motorlarının botları için hertür önlem alınmıştır bu konuda içiniz rahat olsun. arama botları sadece başlıkları görür konu içeriklerini kaydedemez eski forumdan izleri görebilirsiniz belki ama yeni forumdan gözükmez eski forumdaki linklerde google da kırıktır ulaşılamaz. illegal içeriklerde gene asla bulamaz google v.b. siteler. ama illegalden kastımız belli sınırlardadır forum kurallarına aykırı illegal içerikler görünmesede bizler görüp gereken işlemi uygularız.
saygılar.
Teşekkürler @tony üstad....
saygılar.
jeanjaqremo
16-05-2006, 11:04
faturayı inceliyorum ne zaman ne kardar kaç byte işlem yapldığını ve muhtemelen daha fazlası da biliniyor bu yasal boşluk sanıyorum misal herkes küçük ölçekli kasetçilerin internet cafelerin ve hatta prodüktörlerin korsanı destekledini biliyor
belki isim vermem doğru olmayabilir geçen hafta bir televizyon programında gördüm şarkıcı ve yazarlar toplanmışlar korsana hayır fakat fiyatıda kırmam diyorlar.sebest piyasa şartlarında haksız oldukları kesin.yaratıcı olmayan tartışmalar çözümsüz kalır.bence örnek etiketi yarıya indirsinler korsan biter zaten sorun albumun satmaması değil eser sahibinin kar edememesi
yani gerçek sorun pazarlamadaki başarısızlıktır birileri taşra kurnazlığı yaptığı sürece kimse onların ürününü almaz
Vodk@Orange
17-05-2006, 11:25
faturayı inceliyorum ne zaman ne kardar kaç byte işlem yapldığını ve muhtemelen daha fazlası da biliniyor bu yasal boşluk sanıyorum misal herkes küçük ölçekli kasetçilerin internet cafelerin ve hatta prodüktörlerin korsanı destekledini biliyor
belki isim vermem doğru olmayabilir geçen hafta bir televizyon programında gördüm şarkıcı ve yazarlar toplanmışlar korsana hayır fakat fiyatıda kırmam diyorlar.sebest piyasa şartlarında haksız oldukları kesin.yaratıcı olmayan tartışmalar çözümsüz kalır.bence örnek etiketi yarıya indirsinler korsan biter zaten sorun albumun satmaması değil eser sahibinin kar edememesi
yani gerçek sorun pazarlamadaki başarısızlıktır birileri taşra kurnazlığı yaptığı sürece kimse onların ürününü almaz
bosver dostum sen onları .bırak aglamaya devam etsınler,gorende aclıktan ölecekler sanır ,sen indirmeye devam et.
bence en rahat yaşayan gruplar arasında şarkıcılar futbolcular sanatcılar gelir hiç birimiz çiftçi köylüyü düşünmüyoruz neyse konuyu dağıtmayayım emeğin karşılığını vermek lazım
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.