PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : GÜLERMiSiN AGLARMISIN!!!!!!



ens@r
02-01-2006, 01:16
Yer : Kayseri
Siz hiç karanlikta iyi göremediginiz için yakit deposunun, tam dolup dolmadigini çakmak yakarak kontrol etme cesaretini kendinizdebuldunuzmu Kayseri sehirlerarasi otobüs terminalinde 38 AS 991 plakali yolcu otobüsüne mazot alan muavin Z. T. Deponun tam dolup dolmadigindan emin olmak için çakmak çakarak kontrol etmek ister. Sonuç; Buharlasan mazotun parlaması ve muavinin yanik tedavisi için hastahaneye kaldirilmasi.

Yer : Diyarbakir
Lunaparkta gece bekçisi iki kafadar (zincirlerin ucuna baglanmis salincaklardan olusan) uçan sandalyelere biner ve mekanizmayi çalistirirlar. Ancak sandelyelerin merkezkaç kuvveti ile dönerek açilmasindan dolayi durdurmak için saltere ulasamazlar ve sabaha kadar kimseye seslerini duyuramazlar... Bu bekçilerden biri hayatini kaybetmis, digeri ise gördügü uzun tedavilere ragmen eski sagligina kavusamamistir.

Yer : Karabük
Siz demir çelik haddehanesinde çalisan bir isçinin, sigarasini yakmak için 600 tonluk preslerin arasindan emekleyerek geçtigini ve 2.450 santigrad dercedeki firina ulasmaya çalisirken son sigarasini yaktigini duydunuzmu?

Yer : Kütahya
Cinsel organindan kanamali erkek hastanin, Acil servisteki doktorlara bulundugu beyanindaki süphe üzerine, olay polise intikal eder.
Polis yaptigi arastirmada yaralinin pijamasinda cam kiriklari tesbit eder.
Daha sonra yapilan sorgulamada yarali kayitlara geçmemesi kaydi ile itirafta bulunur; Çay bardagi ile masturbasyon.

Yer : Giresun
Siz hiç birisinin, dis agrisindan kurtulmak için çenesine kursun sıktığını ve beynini dagittigini duydunuzmu?.

Yer : Istanbul, Sultanbeyli
Yuttugu sinegi öldürmek için agzina Shelltox sikip, zehirlenerek kendiside ölen zamane uyanigini .....

Yer : Erzurum
Birçok ülkede insanlar berbere gidip tras olurlar, ama hiçbir berber, masaj amaciyla müsterisinin kafasini saga sola çevirirken boynunu kirmaz.

Yer : Bozcaada
Bankamatikten para çekerken baska bir ülkede elektrik çaprmasindan ölmezsiniz. Türkiye'de ölürsünüz.

Yer : Adapazari
Siz hiç arabasi ile yolda giderken radyoda duydugu göbek havasiyla cosup, göbek atmak için aracini kenara çeken ve otoyolda göbek atarken arkadan gelen aracin altinda kalip ölen duydunuzmu. Sözkonusu olay TEM otoyolu Sapanca mevkiinde cereyan etmistir.

Yer : Konya
Ayni isyerinde, biri gündüz biri gece vardiyasinda çalisan ve ikisi de isine motasiklet ile giden baba-ogulun, yolda karsilasmalari normaldir, ama birbirlerine selam vermek için ellerini sallarken, kaza yapip ölmesi sadece bizde vaka-i adiyedendir.

Yer : Kocaeli, Dilovasi
Hangi ülkede bir gemi mühendisi, kontrol etmek için gemi kazanina girdiginde, biri baskasi gelip kazan kapisini kapatir ve kazani atesleyip

GÜVEN IYIDIR AMA KONTROL DAHA IYIDIR (ALMAN ATASÖZÜ)
GÜVEN IYIDIR AMA KONTROL GEREKMEZ (TÜRK MENTALITESI)

Yer : Rize
Hangi ülkede; elektrik diregine yaslanip, ayakkabisina giren tasi çikarmak için ayakkabisini silkeleyen birisi, yoldan geçen bir baskasi tarafindan (cereyana kapildigi zannedilerek, kurtarmak amaciyla temas etmeden) kürekle vurularak kurtarilmaya çalisilir?

Yer : Trabzon
Siz hiç baska bir ülkede, bir insanin, tuttugu futbol takiminin maçi,ya da siyasî partinin seçimi kazanip kazanmayacagi hakkinda bir "uzvu" üzerine iddiaya girdigini, "eger kazanamazsak, ben de bunu keserim" dedigini, iddiayi kaybedince Besmele ile abdest alip, iki rekat namaz kildiktan sonra "onu" kestigi ve kan kaybindan öldügünü duydunuzmu?

Yer: Afyon
Siz hiç kahvehanede Okey oynanirken, Insanlarin ve okey masasinin üzerine inek düstügünü, duydunuzmu ? Toprak damlardan olusan tipik anadolu mimarisi, sineklenen ve panige kapilarak nereye bastigini bilemeyen Sarikiz'in agirligina dayanamamistir.

KAYNAK:http://www.benimsayfam.com/derlemele...eme.asp?id=493

jenba555
02-01-2006, 01:26
abi türkiye burası doğaldır herşey ama çaybardağı olayı süper ya adamlar neleri düşünüyorya türk aklı bu herzaman farklı bi çözüm bulur :D :D :D :D

Wendy
03-01-2006, 21:47
zuhahah :D söylenicek söz bulamıom :D

levo1978
03-01-2006, 22:40
olur kardeşim olur ama bunlarsadece burda olmuyor bunu bilmelisiniz dünyanın her yerinde böyle şeyler olur....

Wendy
03-01-2006, 23:00
ewet sadece bize özel diil,ama tabi tem otoyolunda göbek atarken ölen pek bulunmaz... :)

seco2019
04-01-2006, 00:36
oha yaw oluyowalla

Wendy
04-01-2006, 00:48
trabzon'daki olay çok wahim :)