Orijinalini görmek için tıklayınız : Darknico 2.4 (TPS'te V-Plug'dan Daha iyi Updater)
ozzymanborn
17-06-2006, 03:40
Darknico'nun Yenisi çıktı. Sitelerdeki sorunlar haricinde bu program şu ana dek %100 etkili.
İnternet Olduğu Sürece.:)
http://rapidshare.de/files/23272187/Darknico2.4.rar.html
Bu Program tek başına kullanılamaz. S2Emu ve V-Plug gibi programlarla birlikte kullanılır. Programın iyi çalışabilmesi için S2Emu 1.26 ve V-Plug 0.8.8 veya üstü gerekir.
softbal10
17-06-2006, 10:00
@ozzy kardeşim eline sağlık teşekkürler
muratti32
17-06-2006, 11:34
ozzy verdiğin güzel haberler için teşekkürler
Olmuyor olmuyor, değil darnicoyu meyhaneci nicoyu da yüklesem olmuyor.Görüntü donup kalıyor.Bizler de yararlanalım diye o kadar emek veriyorsunuz ama yararlanamıyoruz.Nolacak bu PC'nin hali bilmem.Paylaşım için teşekkürler.
ozzymanborn
17-06-2006, 16:17
@Neco abi Sitede Problem Var. Düzelir yakında. Dünden beri update siteleri bozuk gidiyor..
softbal10
17-06-2006, 20:27
evet bozukluğu bugün bende yaşadım 15dk sorun oldu sonra düzeldi sitelere erişilemedi belli bir süre
Haklıymışınız arkadaşlar,şu sıralarda donma çok kısa sürüyor.İlginize çok teşekkür ederim.
tamer_1989
18-06-2006, 18:46
ben bunu kurunca tv açılmıyor kalıyor öyle...
softbal10
18-06-2006, 19:18
kardeş kurmuyorsun zaten gerekli işlemler indirdiysen klasörün içinde yardım adlı bir text dosyada anlatılıyor
progDVB içine mi
atılıyor .ne işe yarıyor
softbal10
20-06-2006, 02:07
sayın üyemiz progdvb plugins içine atılıyor diğer işlemler eğer indiriseniz yardım.txt adlı dosyada anlatılıyor vplug gibi auto key özelliğine sahip bir programcık eklenti yani multi m6vb. kanalları açmak için
eagle eyed
20-06-2006, 19:31
ya ne denebilirki çok saolun..verdiğiniz emeklerler için dualarımız sizinle..
streetwise
20-06-2006, 21:11
şu an bağlandığı siteler biraz sorunlu. yeni versiyon çıkmış ama 5 euro istemeye başlamış yazan eleman program için. yakında biri çekip internette yayar tahmin ediyorum.
az önce resmi sitesinden 2.5 i indirdim para falan istemedi vazgeçmiş herhalde 5 eurodan
streetwise
22-06-2006, 01:35
az önce resmi sitesinden 2.5 i indirdim para falan istemedi vazgeçmiş herhalde 5 eurodan
evet öbür program çıkınca aklı başına geldi herhalde. altına da "siz bana yardım edin ki ben de size daha fazla edebileyim" yazmış. bir taraftan yazık, bir taraftan açıkgözlük etti diye kızıyorum. sitesine google'dan reklam filan alsaydı keşke milletten tırtıklamaya çalışacağına...
başka yerlerde bu programın yankse ile de çalıştığı söylenmekte. oysaki yanksede bildiğim kadarı ile softcamde değişiklik olduğunda keyleri yeniden okuma özelliği yok. Programı yankse ile nasıl çalıştırabilirim acaba?
buyrun burdan para istediy yok
http://darknico02.free.fr/
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.