PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 7025 altyazı çalıştırma hk.

sergio
14-03-2007, 16:46
herkese selam,

Uzun zamandır birçok forumda dm 7025 cihazlar için gerekli olam emu, plugins vs. eklentilerin diğer modellere göre yeterli desteği olmadığını görmekteyim.

Benim gibi 7025 kullanan birçok kişininde aynı şekilde düşündüğünü tahmin ediyorum. Bu nedenle forum yöneticilerinden tüm modeller için ayrı bir bölüm açılarak kullanıcıların, kullandıkları cihaza ait sayfalarda birbirleriyle haberleşerek ve destek olarak daha hızlı bilgi alış-verişi yapacaklarını düşünüyorum.

Ayrıca bu bölümler içerisinde teknik bilgiye sahip olan, özellikle yazılım ve konfigürasyon ile ilgili bilgi sahibi kişiler bu konulardaki bilgilerini paylaşabilirler.

Örneğin; drtic plugin'i ile ilgili olarak birçok yerde diğer modeller için gerekli destek sağlanabilirken 7025 için böyle birşey mümkün değil. Eğer diğer modellerde bu plugin çalışıyorsa ve bunun çalışma prensipleri hakkında fikri olan varsa bunu forumda tartışma imkanı bulabiliriz.

Bu yaklaşım içinde özellikle 7025 kullananlardan ve forum yöneticilerinden ricam bu konuda herkes fikrini söylesin.

Şimdiye kadar sorduğum sorulara en kısa zamanda ve en tatmin edici şekilde cevaplar veren tonytr'a teşekkür ederim.

http://dvbsat.org/forum/showthread.php?t=8496

Onun bu konuda da yardımcı olacağını ve aynı şekilde forum üyelerinin de katılımcı olacağını tahmin ediyorum.

Saygılar

tonytr
14-03-2007, 22:18
hacksat.org sitesi üzerinde 7025 ler içinde çalışmalarımız mevcut kumandadan gbox indirilmesi, kumandadan softcam.key indirilmesi gibi, 7025i olan arkadaşlarda uygulama imkanı ve zaman bulabildiğimizde de desteğimize devam ediceğiz malum bizde olmadığı için çok fazla destek imkanı veremiyoruz.