PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Amerikalılar ile İspanyollar arası diyalog... süper :) )



levo1978
20-01-2006, 02:43
> > >> > Aşağıdaki konuşmalar tamamen gerçek olup , Deniz Navigasyon kanalı 106'dan (Finisterra / Galicia) tarafından kayıt edilmiştir.
> > >> >
> >
> > >> > İspanyollar ; " Burası A-853, çarpışmadan kaçınmak için lütfen rotanızı 15 derece güneye çevirin. Şu anda 25 deniz mili uzaklıktasınız ve tam üzerimize doğru gelmektesiniz."

> > >> > Amerikalılar ;"Asıl siz kendi rotanızı 15 derece kuzeye çevirin."

> > >> > İspanyollar;" Negatif ! Tekrarlıyoruz. Rotanızı 15 derece güneye çevirin."

> > >> > Amerikalılar;" Sizinle ABD gemisinin kaptanı konuşuyor. Kendi rotanızı derhal 15 derece kuzeye çevirin."

> > >> > İspanyollar;"Önerinizi makul ve mümkün bulmuyoruz. Bize çarpmak istemiyorsanız rotanızı 15 derece güneye çevirin."

> > >> > Amerikalılar;" (Artık sesini yükselterek)
> Sizinle ABD Deniz filosunun büyüklükte ikinci uçak gemisi USS Lincoln'un Kaptanı Richard James Howard konuşuyor
> .Beraberimizde iki kruvazör , avcı uçakları , dört denizaltı var. Ayrıca bizi hücumbotlar destekliyor. Size TAVSİYE etmiyorum, EMREDİYORUM! Rotanızı 15 derece kuzeye çevirin, aksi halde filomuzun emniyeti için tedbir alacağız. Derhal rotamızdan çekilin gidin.

> > >> > İspanyollar;" Sizinle Juan Manuel Salas Alcantara konuşuyor.Burada iki kişiyiz. Beraberimizde bir köpek , akşam yemeğimiz , iki şişe bira ve bir de kanaryamız var. Kanarya şu anda uyuyor. Ayrıca bizi radyo istasyonu Cadena Dial La Coruna destekliyor. Şu anda İspanya'nın Finisterra Galicia kıyısında ve A- 853 numaralı Deniz fenerinde olduğumuzu göz önüne aldığımızdan , buradan hiçbir yere gitmeye niyetimiz olmadığını
söyleyelim. Deniz fenerimizin İspanya'daki deniz fenerleri arasında büyüklük açısından kaçıncı sırada olduğu konusunda hiç bir fikrimiz yok. Kayalık sahillerimize kafadan geçirmek üzere yönlenmiş s*ktiriboktan geminizin emniyeti için istetiğiniz s*ktiriboktan tedbiri alabilirsiniz. Ama yine de ısrarla tavsiye ediyoruz. Rotanızı 15 derece kuzeye çevirin.

> > >> > Amerikalılar;" Okey, anlaşıldı.
> >Teşekkürler...

simurg
20-01-2006, 10:15
Bu super yaaa :) Ellerine saglik...