Orijinalini görmek için tıklayınız : SİNYAL SEVİYESİ HAKKINDA BİLGİ
AsLaN@BeY
25-01-2006, 14:59
Mehaba Arkadaşlar. Skystar uydu kartını alıcaktım fakat sinyal seviyeleri yüzünden kararsız kaldım. Şu anda bende Turksat ve Hotbird uyduları var. Turksat (40-50) arası sinyal alıyo ve zaman zaman bozulmalar oluyo. Hotbird ise %60 üzerinde sinyal alıyo. Bu kartı almamın sebebi download(sharing) amacıyla olduğu için 'sinyal seviyesinin download hızına etkisi var mıdır? Ayrıca download yapabileceğim farklı uydular hakkındada kısaca bilgi verebilirmisiniz.' Teşekkürler!
Offline Download Eutelsat W3 (Cicitürk) uydusunda yapılmaktadır aslıyla. Hotbirdde ve Tuksatte oltayı atsanda birşey gelmez fazla. Sinyal seviyesinin de şöyle etkisi ancak 10 larda falansa etkiler 40-50 lerde sinyalde sorun olmaz
blackone
26-01-2006, 13:28
arkadaşım 40-50 işini fazlasıyla görecektir, çok kapalı ve yağmurlu havalar haricinde problem olmaz. Başka uydu mevzusuysa ne yazıkki çok seçenek yok.
softbal10
26-02-2006, 19:46
Offline Download Eutelsat W3 (Cicitürk) uydusunda yapılmaktadır aslıyla. Hotbirdde ve Tuksatte oltayı atsanda birşey gelmez fazla. Sinyal seviyesinin de şöyle etkisi ancak 10 larda falansa etkiler 40-50 lerde sinyalde sorun olmaz
ben skyvision tv kartımla 50-60 arası sinyalle türksattan download ettim skynet olsun pidscanner ve filegraber bileşimi olsun gereksiz hiç birsey gelmiyor eutelsat w3 denemedim bilgine
@hasanok_86 kardeş birde w3 ten deneyin. böle denemeden yorum yazmak diğer arkadaşlara bilgi aktarmada olumsuz etki yaratır. turksat ve hotbird ile w3 ü kıyaslamak bile imkansız. devede pire gibi bişi olur.
saygılar.
softbal10
26-02-2006, 21:58
@tony usta mesajdada belirttim w3 te deneme şansım olmadı ama iyi olduğunu diğer arkdaşlar söyledi ama benim anlatmka istediğim hotbirtte ve türkstta faz diye birsey kalmadı artık diğer arkdaşlar yine söylüyorum w3 te denemedim ama dediğim gibi diğerlerinde yararlı hiçbirsey gelmiyor
sarıpijama
04-05-2006, 16:33
arkadaşlar eutalsat w3 uydusundan nasıl download yapacam tam olarak bilmiyom yardımcı olabilirmisiniz tşkler
softbal10
04-05-2006, 20:39
sayın kardeş offline download kısmında @skyturk detaylı olarak anlattı saygılar
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.