Orijinalini görmek için tıklayınız : Lig tv'yi skystar ile nasıl izlerim?
zeus1907
30-01-2006, 23:08
ben ******** standart paket abonesiyim,lig tv'yi bilgisayarda skystar ile izlemem mümkünmü?
duomaster
31-01-2006, 01:49
ss1 ci ve modul takarsan ve LIG TV ****** aktivasyon yaptirirsan mümkündür .
zeus1907
31-01-2006, 13:18
bende normal skystar2 var cı modülü yok, illa ss1 mi lazım
phoenix modlu bi card programmer alman yeterli,ss1'e gerek yok
ama lig tv izleyebilmek için önce lig tv satın alman gerek ;)
poseidonn
12-02-2006, 16:00
merhaba ben phoenix programmer la cwclient ile seyrediyorum fakat yasal kartım versiyon değişikliği sebebiyle değişti şuan seyredemiyorum yardımcı olabilirmisiniz.error veriyor
Vodk@Orange
28-03-2006, 15:28
evet ızleyemezsın
softbal10
28-03-2006, 15:31
arkadasım öncelikle lig tv yasal abonesi ol ve dediğin gibi phoenix programmer ile izlersin ama işte paralı olarak zaten ozaman ss1 vb.ne ihtiyacın yok
beyler peki skay star2 ile sadece hiç bi ek para harcamadan başka uydulara çevirsem izleye bilirmiyim lig tv yi
Vodk@Orange
28-03-2006, 16:46
arkadasım öncelikle lig tv yasal abonesi ol ve dediğin gibi phoenix programmer ile izlersin ama işte paralı olarak zaten ozaman ss1 vb.ne ihtiyacın yok
solemek istedigimiz yeni versiyon kartların atr sini tanımıo phoneıx programer.belkı baska bı programer sorunu cozebılır. saygılar
Vodk@Orange
28-03-2006, 16:49
beyler peki skay star2 ile sadece hiç bi ek para harcamadan başka uydulara çevirsem izleye bilirmiyim lig tv yi
her durumda phoneıx kart okuyucu alman lazım oda en fazla 35 ytl .yasal kartınla w3 ve turksat 1c uydusundan gereklı ayarları yaptıktan sonra cwcam emu programıyla ızleyebılırsın arkadasım.
softbal10
28-03-2006, 21:50
evet soruna nokta konulmuş kart mutlaka lazım arkadaşın dediği gibi
uppsallla
06-05-2006, 10:41
konuyu bir daha arastir gelismeler oldu kardes
ahmetus34
06-05-2006, 10:46
evet arkadaşım gelişmeleri sıkı takip et yoksa izleyemezsin..
cryptowrks skysterde ızlersın ewet ızlersın arkadasım
karta fılan gerek olmadan burdan ındır progdbnın ıcıne atman yeterlı
lütfen kuralları okuyalım
yazı yazmıs olamk icin yazmayalım
softbal10
07-05-2006, 10:27
bu bir uyarıdır yerel platformlara ait şifre vb. vermek yasaktır lütfen forum kurallarına uyalım
arkadasım sıfre vermedım kı arkadasımıza yardımcı oldum sadece
yerel platformların illegal çözülmesine yönelik bilgi ve bu konuda key vermek forum kurallarına aykırıdır. bu sebeple bir gün banlandınız @samet54 kardeş inşallah bundan sonra forum kurallarına uyarsınız.
saygılar.
softbal10
07-05-2006, 13:13
arkadasım sıfre vermedım kı arkadasımıza yardımcı oldum sadece
arkadaşım izlenmesini sağlıyorsun verdiğin linkteki s2emu1.23 ve softcam var o softcamda keyler var
fiqo2000
07-05-2006, 14:24
kuzenimin yazdığı çirkin yazı için hepinizden özür dilerim...
Vodk@Orange
07-05-2006, 15:59
enterasan valla bile bile lades diye buna denir.. yasak arkadaslar yaaaasaaaaaak. sizin bildiginizi herkes bilior ama yapmamak lazım bole seyler dimi;)
softbal10
07-05-2006, 18:19
mesele anlaşıldı yorum yapmayalım artık bu konuda
15.
Türkiye'de yayın yapan dijital platformlara ait şifreleme sistemlerinin konu olarak açılması veya bunlara ait şifrelerin verilmesi veya sorulması,telif hakları yasası ile alakalı Türkiye'de temsilciliği bulunan firmalara ait yazlılımların korsan olarak linklerinin verilmesi veya dosya olarak eklenmesi ve altyazı paylaşımı kesinlikle yasaktır.
bu forum kuralları imzamda var tıklayarak herkez okusun!!!!
Merhaba. V2 olan kart değişti ve daha önce ss2 de izlerken şimdi izlenemiyor. yeni versiyon cwcam emu var mı? Ya da V5 kartlar ss2 ile artık çalışmıoyr mu? Kart yasal kart daha önce v2 idi ve ss2 ile izlenmede sorun yoktu, şimdi ise değiştirdiler her nedense ve v5 miş yeni gelen. Teşekkürler.
bildigim kadarıyla v5 lerle izleyemezsin..
Vodk@Orange
13-05-2006, 10:41
evet v5 kartlarla izleyemezsin
turkoglu_tuning
22-05-2006, 10:42
paylaşım için teşekkürler...
arkadaşlar digitürk kanallarını özellikle
lig tv yi izlemek çok kolay, brda verilmesi yasak , yeni üye oldum , burayı kaynak zannetmiştim,
benim 5000 in üzerinde okunma durumu olan bu konuda başlığım var , başka bi forumda, orda devamlı güncellediğim sofcam ile
herkese izlettiriyorum!
digi türk vatana , millete düzgün bir hizmetmi yaptıda onu savunacam ,
parea verecem, paralar kime gidiyo belli,
bu foruma saygım var, ama böyle büyüyemez, benimde şahsi 2-3 forumum var , onlarla bile ilgilenmiyom,
büyük yerlerde büyük paylaşımlar daha güzel oluyror!
sayygılar
elmass_s
20-06-2006, 11:39
burda yasakkk kardeşim git başka sitedemi veriyon orda verrrr.
yerli platformlara yönelik soru sormak ve bilgi vermek yasaktır.
15.
Türkiye'de yayın yapan dijital platformlara ait şifreleme sistemlerinin konu olarak açılması veya bunlara ait şifrelerin verilmesi veya sorulması,telif hakları yasası ile alakalı Türkiye'de temsilciliği bulunan firmalara ait yazlılımların korsan olarak linklerinin verilmesi veya dosya olarak eklenmesi ve altyazı paylaşımı kesinlikle yasaktır.
omergorur
20-06-2006, 12:04
dvbsat cwserver ve dvbsat clientle izleyebilirsin bende lig abosuyum v5 kartım var..yalnız aktivasyon sinyallari gittiğinde bi receiver a takıp showtv veya lig tv üzerinde bekletmen lazım...
arkadaşlar digitürk kanallarını özellikle
lig tv yi izlemek çok kolay, brda verilmesi yasak , yeni üye oldum , burayı kaynak zannetmiştim,
benim 5000 in üzerinde okunma durumu olan bu konuda başlığım var , başka bi forumda, orda devamlı güncellediğim sofcam ile
herkese izlettiriyorum!
digi türk vatana , millete düzgün bir hizmetmi yaptıda onu savunacam ,
parea verecem, paralar kime gidiyo belli,
bu foruma saygım var, ama böyle büyüyemez, benimde şahsi 2-3 forumum var , onlarla bile ilgilenmiyom,
büyük yerlerde büyük paylaşımlar daha güzel oluyror!
sayygılar
arkadaşım ne arıyorsun burada o zaman forumun ana sayfasında büyük harflerle yazıyor. yasak diye... o çok büyüyen forumunda şimdide softcam vermeye devam et.. sanki büyük bişey yapıyormuş gibi gelip buralara saçma sapan mesaj yazıyorsunuz.. yaptıgınız kopyala-yapıştırdan ibaret..
dostum suanda bıldıgın sıbı sısıtem degişikigi oldu kartlar degıstırıldı v5 kartlara gecıldı oyuzden ne dat dosyaları ne de softcam keyler var yuzden bılıp bılmeden konusmayalım lutfen
burada anlatılanlar yasal olarak dt aboneliği ile dvbs te izlenme olayıdır. konu amacı dışına çıktığı için kapatılmıştır. forumumuzda dt nin illegal izlenmesine yönelik soru sormak, key istemek, vermek v.b. konular yasaktır. bunun için gelenler gelmesinler, zaten bu şekilde illegal bilgi, key istediklerinde veya verdiklerinde bizler uzaklaştırıyoruz forumdan.
saygılar.
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.