PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun!

alimansur
29-10-2007, 02:17
Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi gönül borcu ve saygıyla anıyor, Bayramınız kutlu olsun diyoruz.

Saygılar

DVBSat Yönetimi

cokyurur
29-10-2007, 02:50
Arkadaslar

Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun!

tonytr
29-10-2007, 02:50
29 ekim süresince www.dvbsat.org ana sayfamız günün anlamını azda olsa içeren bu sayfa ile açılacaktır,
hepimizin Cumhuriyet Bayramı Türk Ulusuna Kutlu Olsun
Ne Mutlu Türküm Diyene
saygılar.

kayserili
29-10-2007, 07:59
Kurtuluş Savaşı’na başladığımızın on beşinci yılındayız. Bugün Cumhuriyet’imizin onuncu yılını doldurduğu en büyük bayramdır. Kutlu olsun (...)

Yurttaşlarım, az zamanda çok ve büyük işler yaptık. Bu işlerin en büyüğü, temeli Türk kahramanlığı ve yüksek Türk kültürü olan Türkiye Cumhuriyeti’dir. Buradaki başarıyı Türk Milleti’nin ve onun değerli ordusunun bir ve beraber olarak azimle yürümesine borçluyuz. Fakat yaptıklarımızı asla kafi göremeyiz. Yurdumuzu dünyanın en bayındır ve uygar ülkeleri düzeyine çıkaracağız. Milletimizi en geniş refah vasıta ve kaynaklarına sahip kılacağız. Milli kültürümüzü çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkaracağız.

(...) Büyük Türk Milleti, on beş yıldan beri giriştiğimiz işlerde başarı vaat eden çok sözlerimi işittin. Mutluyum ki, bu sözlerimin hiçbirinde milletimin hakkımdaki güvenini sarsacak bir isabetsizliğe uğramadım.

(...) Asla şüphem yoktur ki, Türklüğün unutulmuş büyük uygar niteliği ve büyük uygarlık yeteneği bundan sonraki gelişmesiyle, geleceğin yüksek uygarlık ufkunda yeni bir güneş gibi doğacaktır.

'' Ne Mutlu Türküm Diyene ''.M.KEMAL ATATÜRK.

tafa28
29-10-2007, 09:12
hepimizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun arkadaşlar

kaymakamhakan
29-10-2007, 10:41
Sevgili Dostlar ... !!!!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tüm Ulusumuza kutlu olsun.

http://img146.imageshack.us/img146/9637/29ekimla2.png

entegre
29-10-2007, 11:47
Hepimizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.
Ne Mutlu TÜRKÜM diyene.

eldron
29-10-2007, 11:56
Ekdeki dosya, hepimizin arşivlerinde bulunması ve hatta zaman zaman da okunması gereken bir dosya.!

http://rapidshare.com/files/65965774/ANKARA.rar

Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

softbal10
29-10-2007, 12:24
Tek kelime ile ne mutlu TÜRKÜM diyene

serdinc
29-10-2007, 13:12
hepimizin bayramı kutlu olsun...

ozzymanborn
29-10-2007, 15:35
Cumhuriyetin tüm koruyucularının "tüm gençlerin ve tüm milletin" cumhuriyet bayramı Kutlu Olsun.
Cumhuriyeti Kuranların, Atatürkümüzün ve günümüze kadar ülkemizin birliğini ve bütünlüğünü korumak için şehid olanların ruhları ŞAD olsun.

Hevalcano
29-10-2007, 21:16
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tüm Ulusumuza kutlu olsun.Atatürk'ümüzün ve şehitlerimizin ruhları şad olsun.

ATAM İZİNDEYİZ. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

oktayiler
29-10-2007, 21:41
Cumhuriyet bayramınız kutlu olsun ne mutlu Türk'üm diyene şehitlerimize allahtan rahmet dilekleriyle...

w0w
29-10-2007, 22:51
Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun

TÜRKLER HAKKINDA SÖYLENENLER

İnsanlari yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lakin mağlup edilemezler"
Napoleon Bonaparte - Fransız İmparatoru

"Türklerden bahsediyorum... Düşmanına saldırırken amansız bir kasırgaya, korkunç bir denize ve insafsız bir yıldırıma benzeyen Türk; dost yanında ve silahsız düşman karşısında bir seher yelidir, berrak bir göldür. Gönül açan bu yeli yıldırma, göz kamaştıran bu gölü coşkun bir denize çevirmek tabiatı
da inciten bir gaflet olur."
Tasso - İtalyan Şair

"Bütün milletler arasında en namuslu ve dostluk kurmada tereddüt edilmeyecek olan yalnızca Türklerdir. Henüz yabancı tesiri altında kalmamış olan bir köye gidecek olursanız; gerçek misafirperverliğin ne demek olduğunu orada görüp öğrenirsiniz." William Martin

"Irk ve millet olarak Türkler, bence geniş
imparatorluklar içinde yaşayan kavimlerin en asili ve başta gelenedir. Dini, sosyal ve örfi faziletleri,tarafsız kimseler için birer takdir ve hayranlık kaynağıdır."
Lamartine-Fransız Yazar, şair ve Devlet adamı.

"Poltava'da esir oluyordum. Bu benim için bir ölümdü, kurtuldum. Buğ nehri önünde tehlike daha kuvvetli olarak belirdi; önümde su, ardımda düşman, tepemde cehennemler püsküren güneş... Su beni boğmak, düşman beni parçalamak, güneş beni eritmek istiyordu; yine kurtuldum. Fakat bugün esirim, Türklerin esiriyim. Demirin, ateşin ve suyun yapamadığını onlar bana yaptılar, esir ettiler. Yalnız ayağımda zincir yok, zindanda da değilim; istediğimi yapıyorum. Fakat bu defa da şefkatin, asaletin, nezaketin esiriyim. Türkler beni işte bu elmas bağa sardılar. Bu kadar alicenap, bu kadar asil, bu kadar nazik bir milletin arasında hür bir esir olarak yaşamak, bilsen ne kadar tatlı."
Demirbaş Şarl -İsveç Kralı (Ruslardan kaçıp Osmanlıya sığınmıştır)

"Türkler ölmeyi biliyorlar, hem de iyi biliyorlar. Ben de ölmeyi bilen bir milletin yenilmeyeceğini bilecek kadar tecrübeliyim. Burada hiç yoktan ordular kurmak ve bu orduları ölüme sürüklemek mümkün. Bu imkanlardan bol bol faydalanıyorum. Fakat, meydana getirdiğim orduları sendeleten bir engel var: Türklerin yaşayan hatıraları!
Üç-dört yüzyıl önce her kudreti ve her milleti yenen Türkler, şimdi de silinmez hatıralarıyla her teşebbüsü sendeletiyorlar. Hemen her yürekte bu korkuyu seziyorum. Demek ki yalnız Türkleri değil, onların tarihini de yenmek lazım. Bu durumda ben, Türklerin düzinelerle milleti idare etmelerindeki sırrı da anlıyorum. Onlar milletleri bir kere yeniyor fakat kazandıkları zaferleri ruhlara ve nesillere nakşedebiliyorlar."
M. Montecuccoli (Avusturyalı Komutan)

"Seceat ve cesaret bakımından Türklerden üstün; büyük hedeflere ulaşmak bakımından da onlardan dirayetli hiç bir kavim yoktur.
Cenab-ı Hak onları aslan sıfatında yaratmıştır."
İbn-i Hassul

Türk, asillerin asilidir. yapma olmayan, gösterişi bulunmayan bu pek yüce asalet ona tabiatın hediyesidir.
Pierre Loti

Türklerin yalnız sonsuz bir cesareti değil, iradeleri sersemleştiren bir sihirbaz zekası vardır. İşte Türk, bu zekasıyla zafer kazanır, uygarlıklar yaratır ve insanlık dünyasında en şerefli hizmeti başarır. Zaten Avrupa'nın yarısını yüzyıllarca boyunduruk altına almak başka türlü mümkün olamazdı.
Çarnayev(Rus Komutan)

Silahlı milletin en canlı örneği Türklerdir. Bu diyar köylüsünün orak, katibinin kalem ve hatta kadınlarının etek tutuşunda silaha sarılmış bir pençe kıvraklığı vardır. Türk ata biner gibi oturur, keşfe yollanan asker gibi uyanık yürür.
Moltke

Türkler bir ırk ve bir millet olarak yeryüzünün en şerefli insanlarıdır.
La Martine

Savaşın zevkini almak isteyen herkes Türklerle savaşmalıdır.
Towsend (İngiliz Komutan)

sexymanTR
29-10-2007, 23:54
Tüm Türk Aleminin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.

Son günlerde yaşadığımız üzücü , moral bozucu olaylara rahmen bizleri ayakta tutan '' Damarlarımızdan Akan Asil kanda Mevcuttur.'' Bu günlerde yeniden yeşeren Ulusal birlikteliklerimizle , birbirimize daha çok kenetlenmeliyiz.Yaşadıklarımızın bizden alıp götürdüğü Sevgi , Saygı ,Örf ve adetlerimizi daha kuvetlendirerek Düşmanlara göstermeliyiz..!!!

Toplarıyla , Tanklarıyla gelseler dahi ,
Önünde kırılır hasmının Sa'i ,
Kar bora fırtına sükun bulacak ,
Sana düşmanlar , sana düşmanlar selam duracak....

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
VATAN SANA CANIM FEDA....
HER TÜRK ASKER DOĞAR....
TÜRK ÖĞÜN ÇALIŞ , GÜVEN...

YA SEV YADA TERK ET....

Saygılarımla.....

GoldenShoot
30-10-2007, 00:20
Cumhuriyet Bayramımız tüm ulusumuza kutlu olsun... NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!!!

01adanalım®
30-10-2007, 01:28
Hepimizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.Ne Mutlu Türküm Diyene.

Saygılar.