PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : SS2 SORUNLARI BURAYA

mrmos
15-02-2006, 16:24
1-arkadaslar uydu kartları ve forum konusunda yenıyım yanlıslık yapıyor isem kusura bakmayın.

2-ss2 kart kullanıyorum hotbırd uzerınde hıc bır problem yok fakat turksatc1 de bazı kanallarda donma yapıyor goruntu ve ses 1-2sanıyelık donmalar yapıyor bunu nasıl cozebılırım acaba.

3-eger bır yanlıs arama yapmadıysam bu emu'lar falan yada sıfre kırmaya programları var ama bunların nereye ne sekılde kurulacagı ve bunların kullanımı hakkında bır sey yok yada ben bulamıyorum

4-ayrıca bır suru program ve emu'nun versıyonları var fakat bu programlarda son surum hangısıdır bır turlu cozemedım

5-hotbırd'de genel olarak en ıyı sıfre kırmaya yarayan program hangısı acaba....

6-cok soru sorduysam kusura bakmayın yardımınızı beklıyorum.

Not: forum kurallarına aykırı bır sey yazdıysam konuyu kapatabılırsınız...

Sımdıden yardımlarınız ıcın tesekkurler...

Edit by eozen81 : Küçük Harf Moduna Alındı

gunx
15-02-2006, 20:30
Sn.Mrmos,
Foruma yazdıklarınızı ltf. küçük harfle yazınız,B.harfle yazmak bağırmak anlamına geliyor,SS2 ile olan sorunlarınıza gelince:öncelikle hangi dvb-s
programı ile çalıştığınızı bildirin. Progdvb,Altdvb,watchtv vs size ona göre yardımda bulunalım.
sevgiler,

mrmos
15-02-2006, 20:46
buyuk harf konusu icin çok pardon bilmiyordum
benim yazdıgım yazı kesinlikle bagırmak anlamına gelmiyor

Progdvb kullanıyorum

ilgin için tesekkurler...

cevap bekliyorum...

tonytr
15-02-2006, 21:49
s2emu pluginini progdvb içine açıcaksın ve güncel bir sofcam.key dosyası atıcaksın gene progdvb içine her ikisi de forumumuzda mevcuttur. arama fonsiyonunu kullanabilirsiniz.
turksattaki donma probleminiz uydu ve/veya LNB ayarınız ile ilgilidir hassas bir ayar yaparsanız sorununuz kalmaz.
büyük harfli yazınızı da lütfen düzenle butonuna tıklayarak küçük harfler ile değiştiriniz.

saygılar.

petrolium
25-03-2007, 20:50
arkadaşlar prog dvb elecard lı bir sürüm yükledikten sonra ne olduysa çöktü belkide başka bir sebeble ama elecardlı sürümü yükledikten sonra ne yaptıysam sürücüyü kaldırıp yeniden yükleme dahil bir türlü çalıştıramadım.Tabi diğer dvb -s proğramlarınıda çalıştıramadım .galiba ss2 ile ilgili bir sorun var sürücüyü kaldırıp yeniden yüklemek istedim.Yükleme yaparken aşağıdaki gibi bie arıza verdi .Yabancı dilim olmadığı için işi çözemedim.Lütfen yardımcı olun.

"Runtime eror

Ppprogram:

This aplication has request the runtime to terminate it in an unusal Way
Please contact the aplication's support team for more information"

Ekrana böyle bir uyarı penceresi geliyor.Ben ss2 usb cihazımın kilitlenmesinden korkuyorum.Acaba sorun nedir yardım edermisiniz.

Aquarius6XX
26-03-2007, 03:13
Selamlar (Bu aplicationun, ona lütfen temas kur aplication yolun informationun olduğu daha çok için takımın olduğu destek olduğu bir unusalı bitirmesi için isteğe runtimesi var) açıklama aşağı yukarı böyle bir şey şimdi sürücüyü yeniden kaldır ve tüm programları yeniden kur saygılar

softbal10
26-03-2007, 08:40
sayın üyemiz öncelikle kartınızı çıkarın ve başka bir slota takın ve driverları bu şekilde kurmaya çalışın aynı slotta deneme yapmayın ingilizcem benimde iyi değil ama bu şekilde deneyebilirsin
ayrıca birde sürücüyü kurmadan sürücüyü bilgisayarım sağ tuş yönet oradan donanım kısmından aygıt yöneticisine gir ve ss2 sürcüsünü kaldır mak için ss2 sürücüsü üstünde sağ tuş sürücüyü kaldırı seç ve sürücüyü kaldırmayı ihmal etme kolay gelsin.

recepyalman
26-03-2007, 23:23
teşekkürler hasan kardeşim.s2emu ya bir bakalım yeni eklenenler neler.

a.m.g
26-03-2007, 23:23
@puma1 bu mesajı doğru yere yazdığınızdan eminmisiniz.

petrolium
27-03-2007, 11:05
Hasan bey dediklerinizi yaptım ama yine olmadı.Artık sorun kesin çanak -lnb ayarındandır dedim adam çağırdım yine olmadı.Acaba sorun ss2 usb cihazındamı artık servise göndermeyi düşünüyorum.Yalnız artık yukarıdaki hata uyarısını vermiyor sadece sinyal yok var ama 25 ler düzeyinde.Kalite sinyal hiç yok.