PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Progdvb kayıtlarını izleme(yardım lütfen)

amon
11-01-2008, 11:03
Arkadaşlar bende sky star2 pcı kart var..sistemde k lite mega codec pack yüklü..ayrıca vlc player ve bs playerda yüklü..herhangi bir kanalı kayıt ettiğim zaman hiçbir oynatıcı ile izleyemiyorum..bazı kayıtlarımı izliyorum ama bazılarını izleyemiyorum..ptogdvb den kayıt seçeneğini mpeg 2 yaptım.(zaten öyle geliyor default olarak)..gom player yükledim birilerinin tavsiyesi üzerine ama oda açmadı..yardımcı olursanız çok sevinirim..
herkese iyi günler...

kaymakamhakan
11-01-2008, 11:35
Arkadaşlar bende sky star2 pcı kart var..sistemde k lite mega codec pack yüklü..ayrıca vlc player ve bs playerda yüklü..herhangi bir kanalı kayıt ettiğim zaman hiçbir oynatıcı ile izleyemiyorum..bazı kayıtlarımı izliyorum ama bazılarını izleyemiyorum..ptogdvb den kayıt seçeneğini mpeg 2 yaptım.(zaten öyle geliyor default olarak)..gom player yükledim birilerinin tavsiyesi üzerine ama oda açmadı..yardımcı olursanız çok sevinirim..
herkese iyi günler...

sevgili dostum tavsiyem pawer ıntsall 7.7.3 ü kur kayıtları sorunsuz ızlersın ..

ozkanfb
11-01-2008, 17:30
sevgili dostum tavsiyem pawer ıntsall 7.7.3 ü kur kayıtları sorunsuz ızlersın ..

Bende o var o yüklü ama izleyemiyorum.

softbal10
11-01-2008, 17:38
Sayın üyemiz sizin sorununuz codecler ile ilgili bu sorun şu şekilde çözülür powerinstali kaldırın ve arkasındanda k lite codec pack i kaldırın.Düz bir progdvb kurun örneğin 4.8.5 sonra k lite codec pack yükleyin sorun çözülür.
Yeni hazırlanmış powerinstall yani hazır progdvblerde o sorun var.

a.m.g
11-01-2008, 19:23
@Hasanok_86 kardeşimiz haklı sisteme yüklenen bir çok codec birbirinin aynısı gibidir yani adı değişik iki tane codec gibi ama yaptıkları aynı ,
aynı andan çalışmak isteyince media playerlar görüntüyü veremezler çoğu zaman pc kasılır hatta pc kendi kendine reset bile atabilir. O yüzden çok codec paketi iyi değildir. özellikle elacard codec yüklüyse görüntüleri sorunsuz izlersiniz. ve tabikide k-lite olmalı ama bunun yanına başka paket atılmamalı tek başına yeterli