Orijinalini görmek için tıklayınız : ss2 ile şifreli kanalları nasıl izleriz
ilhami_bayram
11-01-2008, 23:40
selam arkadaşlar skaystar2 dijital kartım ve tek çanaklı antenim var turksat yayınlarını izliyorum peki bu turksat şifreli yayınlarını nasıl izlerim bu konuda yardımlarınızı bekliyorum şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
selam arkadaşlar skaystar2 dijital kartım ve tek çanaklı antenim var turksat yayınlarını izliyorum peki bu turksat şifreli yayınlarını nasıl izlerim bu konuda yardımlarınızı bekliyorum şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
Türksattaki şifreli kanalları kastediyorsan.Ancak abone olarak izleyebilirsin. HOTBIRD deki TPS ve diğer kanalları kastediyorsan seyredebilirsin.Ancak önce 2. bir 90 lık çanak edinmelisin.Arkası gelir. Kolay gelsin.
Yerel Platformdaki Şifreli Kanallar Hakkında Bilgi Vermek Ve Istemek Yasaktır..:nono:
yerli platformlar hk yorum yasak ayrıca da bu yayınları emu ile izlemen imkansız zaten dostum..
yerli platformlar hk yorum yasak ayrıca da bu yayınları emu ile izlemen imkansız zaten dostum..
senova1907 emu ile izlemen imkansız derken bile yardım anlamı katıyor. Turksatta hiç bir kanal için bu forumda mesaj vermiyoruz başka veren forumlar olabilir onlara yönelebilirsiniz.
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.