Orijinalini görmek için tıklayınız : Turksattan otomatik kanal yakalama
turksat uydusunda, manuel kanal arama yaparken
freq. degerlerine 12140 V 04444 girdikten sonra
"network search" secenegi işaretlenirse yeni kanallar
otomatik bulunur.
(tabi her receiver bunu desteklemeyebilir)
(11734 H 3291 bu da alternatif frekans eskiden kullanılan idi yinede kullanılabilir)
saygılar
tuncer27
12-01-2006, 22:28
bu otomatik kanal yakalamayı ss2 de de yapabilirmiyiz
Kaelthas
15-01-2006, 15:51
ya bu otomatik kanal yakalama olayıyla ilgili bi derdim var benim... Bu denilenleri yapınca sadece yeni kanalları bulmuyo, hepsini buluo, tekrar ayıklamak zorunda kalıyorum.. Türksatta mübarek bukalemun gibi, her hafta TP ler değişio :D
evet usta bu dvb kart oynatıcılar da bu sistem yok dimi
gdmlower
19-01-2006, 19:44
Bu aramayi kullana bilmek için receiver da tp den network tarama yapabilme özelligi olmali aksi halde genel network taraması etkisiz kalıyor
bu bilgiyi vermeniz iyi oldu arama derdinden kurtulduk!
dvb-s oynatıcı ile alakası yok dvb-s kart bu özelliği destekliyorsa olur aynı receiverlerin bazılarında olup bazılarında olmadığı gibi dvb-s kartlarında birçoğunda maalesef bu özellik bulunmuyor.
saygılar.
dvb-s oynatıcı ile alakası yok dvb-s kart bu özelliği destekliyorsa olur aynı receiverlerin bazılarında olup bazılarında olmadığı gibi dvb-s kartlarında birçoğunda maalesef bu özellik bulunmuyor.
saygılar.
dvb-s kartlarda bu özellik hardware mi; software midir?
software olsaydı şimdiye kadar hepsine eklenirdi herhalde, ki yalnızca dvbs kartlara değil receiverlere de eklenir ve frekans gir yaz derdinden herkes kurtarılırdı.
saygılar.
hoppala iyi oldu bunu öğrendiğimiz saol..bu akşam deneyeceğim 8600 cas cı da sonucu yazarım ...
jeanjaqremo
28-04-2006, 13:24
okudum şu ara skystarı kullanmıyorum fakat bu auto nit olayı SkyView adlı bir yazılımla olumlu sonuçlara ulaşıyor denedim gördüm
kartal19991
06-06-2006, 11:45
sağol kardeşş
aynı işlem için daha önce bir yerlerden bende aşağıdaki frekansı bulmuştum
12139 V 4444 denemek isteyenler için
altdvb'de transporder update menüsünde Fron NID Table ile frekanslar güncellenebiliyor.. tabi Eurasiasat promo frekansının seçili ve sinyal geliyor olması gerek
kyoto 9600dci plusta nasıl yapacağız
usta otomatik kanal aramayı kyoto 9600dci nasıl yapacağız.yeni kanalları bazen yakalayamıyor.
çogu receiverda bu özellik yok ama..tum arama yapıyor
tracker1
08-12-2006, 20:46
teşekkürler...............
Turksattan otomatik kanal yakalama
turksat uydusunda, manuel kanal arama yaparken
freq. degerlerine 11734 H 3291 girdikten sonra
"network search" secenegi işaretlenirse yeni kanallar
otomatik bulunur.
(tabi her receiver bunu desteklemeyebilir)
saygılar
bilgin icin teşekkür ederim ama frekans 12140 V 04444 olacak .
iyi calışmalar
bir sene önce o kanaldan yapılıyordu halende o frekanstanda full tarama yaptırılıyor ancak bazı son eklenen frekansları bulamıyor
2nci sayfada zaten yazdığınız bilgi mevcut yine de ilk mesaja da ekliyelim.
aynı işlem için daha önce bir yerlerden bende aşağıdaki frekansı bulmuştum
12139 V 4444 denemek isteyenler için
BEYAZ GÜVERCİN
31-12-2006, 00:10
bu otomatik kanal yakalamayı ss2 de de yapabilirmiyiz
Konu Başlıgındaki anlatım frekanslar Uydu üzerinden Güncellemeye acık olan son model Receiverler içindir..
sizde ss2 TV kartı PC de zaten otomatik arar (bir farkla) oda Transporder dosyalarınızın içinde son güncellenmiş Frekansların Yazılı olması lazımdır.şayet eski versiyon Trnasporder dosyası kullanıyorsanız türksatta 80 TV kanalından fazlasını bulamazssınız..
420 türksat ve ya hotbird 13 uydusu için 130 nolu transporder dosyalarının son güncellemelerini yaptırmanız veya bu dosyaları bulmanız lazımdır..
ayrıca altdvb dede aynı yolu izleyeceksiniz onunda web sitesinden son güncellemeleri almalısınız..
farklı konu başlıgında farklı sorular soruyorsunuz arkadaşlar..
Reciver Programları ile PC deki TV kart programları farklı uygulamalı bilğilerdir..
iyi seyirler..
Konu Başlıgındaki anlatım frekanslar Uydu üzerinden Güncellemeye acık olan son model Receiverler içindir..
sizde ss2 TV kartı PC de zaten otomatik arar (bir farkla) oda Transporder dosyalarınızın içinde son güncellenmiş Frekansların Yazılı olması lazımdır.şayet eski versiyon Trnasporder dosyası kullanıyorsanız türksatta 80 TV kanalından fazlasını bulamazssınız..
420 türksat ve ya hotbird 13 uydusu için 130 nolu transporder dosyalarının son güncellemelerini yaptırmanız veya bu dosyaları bulmanız lazımdır..
ayrıca altdvb dede aynı yolu izleyeceksiniz onunda web sitesinden son güncellemeleri almalısınız..
farklı konu başlıgında farklı sorular soruyorsunuz arkadaşlar..
Reciver Programları ile PC deki TV kart programları farklı uygulamalı bilğilerdir..
iyi seyirler..
okudum şu ara skystarı kullanmıyorum fakat bu auto nit olayı SkyView adlı bir yazılımla olumlu sonuçlara ulaşıyor denedim gördüm
bu kısım uydu kısmı her türlü receiver için geçerli bir bölümdür ve buna dvbs ler de dahildir.
BEYAZ GÜVERCİN
07-03-2007, 13:32
.
e mail aldıgım için tekrar formunuza geldim vede adminin cevabını okudum dosya (Form içi eklem yetkim olmadıgından upload ederek yardımcı olayım)
Unutulmamalıki verdiğim transporterler Bilğisayarında TV kartı Olan vede SkayStar2 Tv kartlerinin Playeri olan ProgDvb içindir..
Yanlışlık yapmayınız.. aldt Dvb vede Diğer playerlerde kullanışlı olup olmadıgını bilemem denemedim..
130 Hotbırd 13 transporder 99 frekans listeli güncel linki.:
http://depositfiles.com/files/676412
420 Türksat 1 C 42 dogu 126 frekans listeli güncel linki:
http://depositfiles.com/files/676417
Bu verdiğim dosyaları acıp transporter dosyanızın içindeki eski ise eskisini silip bunu içine kopyalayınız tabi Canak ların türksat ve horbird de yönelik olanlar içindir..
İyi günlerde kullanınız..
Sayın arkadaşlar konuyu hortlattım fakat, bu durumun transponder listesinin güncel olması ile pek alakalı oldugunu sanmıyorum, çünkü progdvb den sonra kullanmaya başladığım dvbdream de bu network tarama özelliği mevcut yani yıllar önce vermiş olduğum sorumun cevabı bu özelliğin hardware değil software olduğudur :) ..
Otomatik Arama işlemi 12731 V 3333 3/4 Türksat promo frekansı üzerinden yapılabilir.
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.