Orijinalini görmek için tıklayınız : tavsiye? dvbs hd usb karti icin
selam ben bi tane dvbs karti almak itiyorum,sifreli kanllari izlemek icin.benim laptopum var,onun icin usb olmasi lazim ve anladim kadariylan astra 23deki kabel deutschland yayini hdmis yani kartda alnladigim kadarilylan hd olmasi lazimmis gliba.burda cok skystardan bahsediliyor ama o pci.baska ney önere bilirsiniz(software lende cikartmayan uyusum konusunda)?
Skystar 2 nin usb olanıda mevcut www.technisat.com buraya girerseniz resmi sitesinde açıklamalarla gösterilmiştir oradan bakabilirsiniz.
sen gliba bunu diyiyorsun galiba: SkyStar USB2
ama tanitiminda hdtv yazmiyor.hd yayini yapan kanallar icin ama hdtv icin olanlar lazim olmuyormu?
Herkes HD tv den bahsediyor ama birkaç yanlışlıklar ve bilinmeyenler var hotbird 13 te yaklaşık 10-15 kanalda hd tv var. Turksatta hiç yok yani demek istediğim daha hiç bir ülkede tam olarak yaygın değil ama bu demek değildir iki üç seneye kadar yaygın olmayacak ve bu kanalların hepsi şifreli o yüzden şifreleri çözülmediği için izlenilmiyor. Skystar kartı görüntü netliği ve ses olarak zaten en iyisi olarak karşımıza çıkıyor. Elimizdeki bu normal kartlarla HD tvleride izleyebiliyoruz yeterki pc özellikleri çok iyi ve ekran kartı yüksek olsun görüntü net geliyor. Bu demek değildir SS2 normal ve SS2 HD aynı tabiki ikisinin arasında farklılıklar var.
yani anladigim kadar bu hdtv davasi receiverlerdeki gibi degil,onlara normal dijital oldumu hd yayinlara bakilmiyorya,ama dvbs aletlerinde yani fatk etmiyor demek istiyorsun.sadece hd yayini yapan kanalida normal skystarlan bilgisayara aktarip mesela progdvb programiylan seyrede bilirim yani!?
bu aleti taniyan varmi:Technotrend S2-3600 HDTV-S2 USB 2.0
softbal10
15-01-2008, 09:54
@klesk olay şu aslında hd yayınların çözünürlüğünü tam olarak alabilmek için full hd bir donanıma sahip olmanız gerekir.
Nasıl yani örneğin bir hd yayın 1280 x 720 işte bu yayını gösterebilecek bir monitöre veya televizyona ihtiyacınız var.Tabiki hd yayını alabilen bir aygıt.
Normal Yani hd olmayan ss2 ile Hd yayınları alırsınız işlemci %80-92 arasında Sağlam bir ekran kartı ile full hd olmamak üzere yayını izlersiniz.
Tabiki full hd olmadığı zaman yani hd ready olduğu zaman yayını düzenlyerek size sunar.
Hd ile normal ss2 ile izleme arasındaki farkta burada ortaya çıkar.Full hd bir yayın ile düzenlenmiş bir hd yayının kalitesi farklıdır.
Umarım anlatabilmişimdir.
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.