PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dvbviewer kumanda takılması

msbriman
14-01-2008, 10:48
Arkadaşlar Dvbviewer de kumanda biraz takılıyor. Yani televizyon kumandası kadar seri değil bu problem sizdede varmı. Yada bunu nasıl daha seri hale getirebiliriz.

madweb3
14-01-2008, 14:37
arkadaşım öncelikle ayrı bir ses kartın varsa denetim masaından o kartın özelliklerine gir orda ses çıkışı olarak 64 bit yerine 32 bit yap...yani ses kartının ses çıkışı güçlü ise çıkışı azalt kumanda ozaman daha hızlı çalışıyor...bunun nedeni codec ile arasındaki sorundan....bende soundblaster audugy 7+1 ses kartı var ses çıkışını arttırırsam kumanda nadir çalışıyor ama ses güçünü azaltırsam her yerden kumanda alıyor.

a.m.g
14-01-2008, 21:24
hangi kartınız var ondan bahsetmemişsiniz?

msbriman
15-01-2008, 08:09
Cevaplar için teşekkür ederim. kartım skystar2 2.6d ses kartıyla olan ilişki deniyeceğim. Peki sizin kumandalarınız nasıl

madweb3
28-01-2008, 13:06
benim kumandan çok iyi....dvb-s programını çalıştırmadan sadece winlırc da sinyal alımına bakarsan her yerden her yönden sinyal aldığını görürsün....

burda bu sinyalalışını yavaşaltan bilgisayarımızdaki codec ve dvb-s programalrıdır..bende ses kartının çıkışını azaltırsam kumanda mükemmel ama ses kartının ses gücünü çoğaltırsam kumanda kırk yılda bi kere sinyal alıyor...sanki pil bitik gibi :D

msbriman
28-01-2008, 13:36
madweb3 kardeş çok sağolasın dediklerini yaptım dediğin gibi de oldu şimdi keyif almaya başladım