PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : D-Smart uydu alıcısı ve ss2

smallagent
15-01-2008, 01:47
Arkadaşlar d-smartın sitesinde sık sorulan sorularda d-smart decoder yardımı ile pcde d-smart izlenebilir demişler.skaystar2 ile pcden d-smart izlenebilir mi,kayıt amaçlı kullanmak istiyorum .Bilgilendirirseniz sevinirim.

tonytr
15-01-2008, 01:50
dsmartın sitesinde neresinde yazılı bu kaynak linki belirtiniz.

smallagent
15-01-2008, 02:06
dsmartın sitesinde neresinde yazılı bu kaynak linki belirtiniz.

Sanırım resmi sitesi değilmiş.Resmi sitedesinde ki sorular aynı ama resmi sitede benim sorum yok.Benim baktığım link bu;
http://www.dsmartnedir.com/dsmart_destek.asp

UYDUCU
15-01-2008, 02:21
D-SMART sadece kendi alıcısıyla satılır ve izlenilir.
Başka donanımlarla izlemek ilegal izlenim sayılır ve forumda yerli platforumlarla ilgili bu tür konular yasaktır.
Kayıt yapmak istiyorsanız PC-ye takılı bit TV kartına D-SMART cihazınızı bağlayarak yapabilirsiniz

smallagent
15-01-2008, 02:26
D-SMART sadece kendi alıcısıyla satılır ve izlenilir.
Başka donanımlarla izlemek ilegal izlenim sayılır ve forumda yerli platforumlarla ilgili bu tür konular yasaktır.
Kayıt yapmak istiyorsanız PC-ye takılı bit TV kartına D-SMART cihazınızı bağlayarak yapabilirsiniz

Tamam işte arkadaşım bende onu diyorum d-smart uydu alıcısını takarak izlemek mümkün mü diye onu öğrenmek istiyordum,bu illegal değildir herhalde.Ama yine de tv kartına nasıl bağlanır bilmiyorum.Kesinlikle illegal bir amacım yok,teşekkür ederim.

UYDUCU
15-01-2008, 02:37
D-SMART kutunsunun arkasındakı Sarı,Kırmızı,Beyaz renklerde ses ve görüntü çıkışları bulunmktadır.
Analog TV kartının üzerinde A/V girişi varsa.
Bu çıkışları TV kartının A/V girişine takarak kayıt yapabilir ve PC den izleyebilirsiniz.
Sarı-Video çıkışı.
Kırmızı,Beyaz-Ses çıkışı.
Bu şekilde izleme Legal sayılır.

Arkadaşlar d-smartın sitesinde sık sorulan sorularda d-smart decoder yardımı ile pcde d-smart izlenebilir demişler.skaystar2 ile pcden d-smart izlenebilir mi,kayıt amaçlı kullanmak istiyorum .Bilgilendirirseniz sevinirim.

SkyStar 2 DVB-S karttır veüzerinde A/V girişi bulunmaz.
SkyStar 2 kartına D-SMART kutusunu bağlayamazsınız.