PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Astra için yardım

kanack
18-01-2008, 16:38
merhaba arkadaşlar
benim konumum muğlanın ortaca ilçesi. 180 cm lik parabol anten taktırdım. pro7,sat1,kabel1 mükkemmel çekiyor yalnız vox,rtl,rtl2,dmaxkika gibi bazı kanallar zayıf çekiyor. sebebi nedir acaba . yardımlarınız için şimdiden teşşekkürler.
xxxxxxx acık alanda msn veya e mail vermek sakıncalıdır

Vodk@Orange
18-01-2008, 16:56
merhaba arkadaşlar
benim konumum muğlanın ortaca ilçesi. 180 cm lik parabol anten taktırdım. pro7,sat1,kabel1 mükkemmel çekiyor yalnız vox,rtl,rtl2,dmaxkika gibi bazı kanallar zayıf çekiyor. sebebi nedir acaba . yardımlarınız için şimdiden teşşekkürler.
xxxxxxx acık alanda msn veya e mail vermek sakıncalıdır
astrada ki eski tp lerden gelen yayınları almak ege den cok zordur 1 80 lik antenle cok iyi bir lnb kullanırsanız ancak verimli olur % 20 civarında sinyal kazanımınız olur.

TÜRK_IRKÇISI
02-03-2008, 15:04
[quote=kanack;186740]merhaba arkadaşlar
quote]

Selamlar... ÖNCELİKLE HANGİ ASTRA ?... astra uydularındaki tv/rd. kanallarının tamamını sorunsuz alman için gereken anten çapın; 5 mt dir ( örneğin astra 1g / astra 1 h için ) fakat ''astra 1kr'' & astra 1L gibi uydulardaki yayınları alman için 120 cm lik antenler yeterli......

Sana kısaca şöyle söyleyeyim.... örneğin ben, france2 - 3 - 4 - 5 yayınlarını astra dan 4 mt lik antenle bile sorunlu bir şekilde izleyebiliyorum......