PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : lutfen yardim

buhara
22-01-2008, 13:00
arkdaslar ben daha dune kadar lig tv yi premiere uzerinden izliyordum almanyada simdi lig tv cikmis hd yayininami gecmi ne suan izliyemiyorum ne yapicam bilmiyorum hic turk kanallarida yok yani izlemek icin nasil bir yol takip etmem gerek yani pc ye nasil bir kart almam gerek bu kanallari izlemek icin lig tv olsun premiere olsun nasil yapicam lutfen yardim?

tonytr
22-01-2008, 13:43
forum kuralları:
3.
Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız.
Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade edecek şekilde seçmeniz gerekmektedir. (yardım, lütfen, kişiye özel gibi başlıklar derhal silinebilir).
----

15.
Türkiye'de yayın yapan dijital platformlara (Digiturk, D-Smart, NBA, e2, Discovery v.s.) ait şifreleme sistemlerinin konu olarak açılması veya bunlara ait şifrelerin verilmesi veya sorulması,telif hakları yasası ile alakalı Türkiye'de temsilciliği bulunan firmalara ait yazlılımların korsan olarak linklerinin verilmesi veya dosya olarak eklenmesi ve altyazı paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Forum içerisinde (özel mesajlar dahil) "Digiturk, D-Smart, NBA, e2, Discovery v.s." gibi yerli platformları kapsayan "kart paylaşım (card sharing)" içerikli her türlü yazışma yasaktır ! Tespiti durumunda ilgili kişiler forumdan süresiz uzaklaştırılacaktır ve resmi mercilere talep durumunda ilgili kişilerin bilgileri verilebilecektir.