PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ASTRA3/A 23.5 UYDU HAKKINDA SORUM VAR

Talatpasa
26-01-2008, 12:47
Merhaba arkadaslar

bilgisayarim icin Teknisat skystar hd tv karti aldim bilgisayarima bütün kurulumlari ayarladim fakat bir türlü astra 23.5 üzerinden yayinlanan kabeldeutschland hd yayinlarini ayarlayamadim duydugum kadariyla bu uydu üzerinde atv-kanald-showtv-kanal7-türkmax-ligtv yayinlarini izleyenler varmis hd recirver ile acaba hd tv karti ile bu yayinlari izleme sansimiz varmi

kullandigim tv programi WATCHTV PRO

acaba farkli bir ayarmi gerekiyor bu yayinlari izlemek icin ayrica malum kanallarin hd frequenz listesini yayinlayabilirmisiniz ben bulamadim tam olarak

simdiden tesekkürler

NEOPLANET
26-01-2008, 15:24
Bende 42 türksat, 13 hotbird, 19,2 astra var ve SKYSTAR HD hepsini izleyebilityorum. Kendisine ait softwaresinden seyredebiliyormusun onu dene ilk önce

Talatpasa
26-01-2008, 18:11
YOK kardes bir türlü olmuyor eutelsat 7 derecedeki trtleri ve astra 19 derecedeki alman kanallari oluyor fakat astra 3a 23.5 derecedeki türk kanallari olmuyor duydugum kadariyla hd olarak yayin yapiliyormus bu uydudaki kanallar fakat bir türlü olmuyor

karisma
26-01-2008, 22:34
Arkadaş ben balıkesirdeyim ama balıkesirden Astra 23.5 uydusu çekmiyor yayın alınamıyor senin bölgen neresi sinyal seviyesi ne kadar.

Talatpasa
27-01-2008, 09:06
ben almanya dayim kardes sinyal cok düsük acaba kablo yada diseqc ile ilgisi olabilirmi