Orijinalini görmek için tıklayınız : skystar driver sorunu
poyraz15
06-02-2008, 23:48
Arkadaşlar pc ye yeni format attım(skystarı çıkarıp),ancak driverlerı kurmadan progdvb yi kurdum.kizar.
kurduklarımı kaldırmama rağmen driver kurulamıyor
aygıt yöneticisinde diğer aygıtlar ve altındaki ağ denetleyicisinde ? var skystar la ilgisi varmı
nasıl yaparız yardım edin
kurulum sırasını da yazarsanız sevinirim
teşekkürler
baydin41
06-02-2008, 23:53
ağ denetleyicisine sağ tıkla sürücüyü güncelleştir de sürücünün yerini göster,ayrıca güncel sürücüyü setup et kolay gelsin
poyraz15
07-02-2008, 00:02
kendi kurulum cd sinden göstermeye çalıştım ancak göremedi ya da ben gösteremedim hangisini gösterecez kardeşim biyardım ediver kardeşine hangi dosya ismi ne
HUNTERKERİM
07-02-2008, 00:22
akdı cıhaz ın modelı en dır ss2 hdlımdır nasıldır.
poyraz15
07-02-2008, 00:26
akdı cıhaz ın modelı en dır ss2 hdlımdır nasıldır.
skystar 2 kullanıyorum
sorduğun buysa
poyraz15
07-02-2008, 22:41
yardım edecek yokmu arkadaşlar:((
? işareti ss2 kartın evet , ona sağ tıkla sürücüyü güncelleştir de driver yerini göster , eğer görmezse ? işaretine sağ tıkla aygıtı devre dışı bırak de , sonra etkinleştir bi daha yüklemeyi dene .
poyraz15
07-02-2008, 23:37
yaptım
şimdi de aygıt yöneticisinden driverı yüklerken bu aygıtı yüklerseniz pc niz durabilir falan diyor sonra yüklemeye devam et veya durdur diyor
devam ediyorum ancak pcyi resetliyor
açıldığında sistem ciddi bir hatadan kurtarıldı diye uyarı çıkıyor
nolacak yaf
arkadaşım skystar2 driveri aygıt yöneticisinden sil bilgisayarını resetle yeniden başladığında otomatik skystar görmesi lazım hedef göster bul ve kur eğer algılamıyorsa o zaman donanımsal bir sorun vardır kasanı aç kart yerinden oynamış olabilir
Saygılar
tecmanlee
16-02-2008, 18:41
progdvbnin otomatik yüklediği driver senin cd dekinden daha yeni bir driver sa cd dekini kabul etmez o zaman eski driver ı kaldırmalısn bunu için driver genius programı ile yapabilirsin. Kaldırdıktan sonra cd dekini denersin. Olay bu değilse driver i yüklerken driver dosyasını bulamıyorsan dosyanın adı Skynet.sys veya Skynet.inf olmalı. İnşallah hallolur.
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.