Orijinalini görmek için tıklayınız : Pid is Empty Sorunu
trapdoor
10-02-2008, 00:59
arkadaşlar fazla bilgim yok ve forum arama motorunda ne ararsam arayayım bulamadığı için yeni konu açmakta buldum çareyi.
SkyStar 2
ProgDVB 4.85.1
vPlug 2.1.0
S2-emu 1.28.1
bunlara sahibim.
Multivison kanalını(yada şifreliyken ntv) açtığımda sol altta şifrenin kırıldığına dair yeşilin üzerine asma kilit şeklinde logo geliyor.
fakat ne görüntü nede ses alabiliyorum...
vPlug a girdiğimde pid is empty şeklinde mavi logolu bir uyarı çıkıyor.
S2-Emu'nun menüsünde Pidlog Start denen bir seçenek var ona bastım birşey olmadı.
forumun bir yerinde görmüştüm sanırım, pidleri alması için 2dk kadar beklemem gerektiğini, şuan 10dk oldu ama hala birşey yok(yenilememe rağmen)
Nasıl aşabilirim bu sorunu arkadaşlar şimdiden teşekkürler...
ayhankiy
11-02-2008, 02:57
arkadaşlar fazla bilgim yok ve forum arama motorunda ne ararsam arayayım bulamadığı için yeni konu açmakta buldum çareyi.
SkyStar 2
ProgDVB 4.85.1
vPlug 2.1.0
S2-emu 1.28.1
bunlara sahibim.
Multivison kanalını(yada şifreliyken ntv) açtığımda sol altta şifrenin kırıldığına dair yeşilin üzerine asma kilit şeklinde logo geliyor.
fakat ne görüntü nede ses alabiliyorum...
vPlug a girdiğimde pid is empty şeklinde mavi logolu bir uyarı çıkıyor.
S2-Emu'nun menüsünde Pidlog Start denen bir seçenek var ona bastım birşey olmadı.
forumun bir yerinde görmüştüm sanırım, pidleri alması için 2dk kadar beklemem gerektiğini, şuan 10dk oldu ama hala birşey yok(yenilememe rağmen)
Nasıl aşabilirim bu sorunu arkadaşlar şimdiden teşekkürler...
Arkadaşım forumun ilgili kısımlarını tam okumamışsın galiba
Çünkü Multivisionların açılması için Multilerin üzerinde beklemeyeceksin
France5 kanalının üzerine gelip bekleyeceksin
France5 kanalının üzerinde bikaç saniye bekle o kanalı çözünce TPS lerin hepside çözülmüş olur
trapdoor
11-02-2008, 03:13
amacım multilerin çözülmesi için değil, NTV içindi ama yerli yayınlarla ilgili soruların sorulması yasak olduğu için multivison dedim aynı sorun ondada mevcut olduğu için. Pek bilmedğim için hangi sorunun hangi bölüm dahilinde geliştiğini araştırma şansım pek olmadı, ARAMA MOTORU'da pek iyi çalışmıyor sanırım
ama çözümün için sağol hemen deniyorum...
amacım multilerin çözülmesi için değil, NTV içindi ama yerli yayınlarla ilgili soruların sorulması yasak olduğu için multivison dedim aynı sorun ondada mevcut olduğu için. Pek bilmedğim için hangi sorunun hangi bölüm dahilinde geliştiğini araştırma şansım pek olmadı, ARAMA MOTORU'da pek iyi çalışmıyor sanırım
ama çözümün için sağol hemen deniyorum...
Tüm arama motorlarındaki mantık aynıdır fakat arama motrunun görevinden önce sizin kullanmış olduğunuz anahtar kelimeler herşey demektir o yüzden doğru anahtar kelimeleri kullanırsanız eminim istediğiniz sonuca ulaşırsınız ...
trapdoor
11-02-2008, 19:22
şuanda pid diye aratıyorum ve bu konuyu bulamıyor...
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.