Orijinalini görmek için tıklayınız : newCS1.12 yardim lutfen
selam arkadaslar bordumuzdan newcs1.12yi download ettim actim fakat programi acamiyorum tonytr ustamiz bazi dosyalari silin kopy yapin diyor fakat beceremedim lutfen bir yardim rica ediyorum bilmemek ayip degil ogrenmemek ayip detayli aciklamada var fakat yapamadim iste amacimiz humaxlarimizla cardscharing yapmak gerekli dokumanlarimiz fazlasiyla mevcut bir arkadasimiz programi ayarlamak icin 100euro istiyor hemde meslektasim bende anten isleriyle ugrasiyorum 14 senedir yuzlerce arkadasin isini gordum amac yardimlasmak yardim etmek ucretimde sabit 1 paket sigara yani gonul alma otesi zaten benim icin onemli degil diyecegim bilgiler artik satiliyor paylasilmiyor bu konuda basta tonytr ustamizin ve bu konuda bilgisi olan arkadaslarimdan yardimlarini rica ediyorum biliyorsunuz yapilan her isin baslangici her zaman zordur onemli olan zorluklari yenmek bazen yalniz olmuyor lutfen yardiminiza ihtiyacim var arkadaslar eger becerebilirsem bir surprizim olacak sizlere(sky italya)hepinize selamlar sevgiler.
@sefa sana chate gel demiştim gelmedin bi türlü öncelikle ne ile share etmek istiyorsun onu bi açık açık yaz. yardımcı olalım hem de bedava :)
saygılar.
@sefa sana chate gel demiştim gelmedin bi türlü öncelikle ne ile share etmek istiyorsun onu bi açık açık yaz. yardımcı olalım hem de bedava :)
saygılar.
selamlar hocam onceliklile chate nasil girilir bilmiyorum.shareyi humax 5400lerimizle yapmak istiyoruz,dokumanlarimiz sky italya kart,premierekart,d+isp,mct,malumkart hepsi original ayrica seca2 twister,ciyfra,polsat org kartlarimiz var moduller hepsi mevcut kartyazicilarimiz cogunlukta mastera4 6 tane internet adsl herkeste var benim pc,nin iki com girisi var bunu nasil cogaltabilirim windows professional kullaniyorum server olmak bana dusuyor iki canak 4 lnb takili trksat,astra,hotbird,eutel7,sirius bende ayrica visionnet 8000s ve dreambox7000s var hocam hepsi bu sadece programi acamadim inan share konularini yuz kez okudum ama olmayinca olmuyor kafaya taktim sizinde yardimlarinizla sonuna kadar mucadeleye devam azimliyim kararliyim yaptiktan sonrada benden 100euro isteyen arkadasa bedava share verecegim belki yuzu kizarir utanir hocam birde gerekirse obur arkadaslarin ip nrlerinide vereyim hazir gonder diyecegim fakat hayir kendim ugrasip ogrenmeliyim alinterimle basardigim bir is beni herzaman gururlandirir tabii sizinde yardimlarinizla saygilarimizi iletiyoruz hocam.emailim canakci_sefa@hotmail.com
1- pc de com çoğaltmak için PCI seri port çoklayıcı alabilirsin veya USB den RS232 ye çeviriciler var onlardan alabilirsin.
dreambox7000 nine 3 kart bağlayabilirsin. pc ne de bi USB2RS232 alırsan ona da 3 kart bağlayabilirsin.
şimdilik 6 kartlık bi server yeterlidir herhalde. daha detayı için chate geldiğinde görüşürüz.
saygılar.
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.