PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dm 600 Teletexi açınca cihaz kapanıp açılıyor Yardım ediniz

xdogalx
12-03-2008, 11:25
arkadaşlar dbox 600pvr cihazım var teleteks çalışıyordu cihazı kurcalarken herhalde ayarını bozdum teletex tuşuna basıyorum açılıyor 4-5 saniye sonra cihaz kapanıyor ve yeniden açılıyor

softbal10
12-03-2008, 12:02
Sayın üyemiz konu başlığını konu içeriğini anlatır şekilde seçmeye özen gösteriniz.
Konu başlığı tarafımdan düzenlenmiştir.

Sorunuza gelince böyle bir olay başıma gelmedi ha böyle bir olay yaşasaydım yeniden imaj yüklerdim.Çünkü şuradan bunu seçme düzelir gibi bir seçenek olacağını sanmıyorum.
Ben bu gibi durumlar için backup aldım bir proplem olursa backuptan geri yüklüyorum.

xdogalx
12-03-2008, 12:56
işin garip tarafı uydu konusunda hiç bir bilgim yok formu 10 gündür inceliyorum hiçbir şey anlamıyorum imaj nasıl yüklenir bilmiyorum backup nedir bilmiyorum fornu inceyin demeyin lütfen bakıyorum ama anlamıyorum anlayacagım şekilde anlatısanız sevinirim image yüklersem önceki ayarlarım gidermi çünkü cihazı aldıgım yer paylasımı bedava verdi bu ayarlar gidermi image yüklemek için ne gibi aparatlara ihtiyacım var bilgisayarımdan gelen adsl kablomu box uma bagladım birşey indirmem gerekirse bilgisayarıma veya boxmuma ne baglayacagım ne olur yardım edin