PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dreambox sıfırdan öğrenmek istiyorum.

xdogalx
12-03-2008, 13:13
arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım db600 pvr cihazı yeni aldım 10gündür formu okuyorum fakat hiç birşey anlamıyorum bana soracagım sorulara anlayacagım şekilde cevap verirseniz inanın minnattar olurum
lütfen forma bakın demeyin anlamıyorum bana açıkca sunları bir anlatın

1) image nedir nasıl yüklenir(adsl hattım cihaza baglı oldugu için herhengi bir şey yüklerken başka aparata ihtiyacım varmı ve hangisini nereye baglayacagım mesela image yüklrken

2)cc cam nedir neişe yarar

3)cihazı aldıgım yer bedava paylasım veriyor cihaza (image- cc cam yüklersem onların ayarlarını bozarmıyım bozarsam nasıl düzeltirim)

4)port nedir ne işe yarar nasıl yüklenir

5)elle nasıl keyleri girerim(biis keyleri nasıl girerim)

6)emu nedir ne işe yarar

7)cihazımı bilgisayara nasıl baglarım adsl hattım var baglamak için ne gibi aparatlara ihtiyacım

inanın bir arkadasımız bana yardımcı olursa cok sevinirim beni ayıplamayın çünkü bilmiyorum ve formda yazılı şeyler belki çok güzel ama ben anlamıyorum şu sorularıma bi cevap verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim beni bu kabusdan kurtarın

softbal10
12-03-2008, 14:52
Sayın üyemiz sorduğunuz soruları tek tek burada anlatmak zor.
Verdiğim linkteki bilgileri inceleyiniz.Sıfırdan başlayanlar için kılavuz.
http://www.dvbsat.org/forum/showthread.php?t=20220

Ha bu linkteki anlatılanları anlayamıyorsanız.Dreambox size göre ağır bir cihaz daha basit bir cihaz ile uğrasınız.Veya teknik destek alabileceğiniz bir servis elamanı ile deneme yapınız.
Teknik bir bilgi alt yapınız yoksa dreambox ile baya uğrasırsınız.

Not:Ayrıca bu son uyarımız lütfen konunun başlığını içeriğine uygun seçiniz.İkinci kez editliyorum başlıklarınızı.