PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : skystar kırmızı ikon

fatihserdar
15-03-2008, 13:58
bir iki hafta kadar önce skystar usb box tv kartını aldım ama bi türlü kanal izleyemiyorum gezmediğim forum kalmadı nerdeyse ne yaptıysam o kırmızı ikonu kaldıramadım yani sinyal alamadım uydum turksat ama orda turksat uydusu gözükmüyor kurulumun eksiksiz yaptığıma eminim nerde bi hata var nasıl sinyal yakayabilirim yardımcı olacaklara teşekkür ederim

Ladacı
15-03-2008, 14:32
bir iki hafta kadar önce skystar usb box tv kartını aldım ama bi türlü kanal izleyemiyorum gezmediğim forum kalmadı nerdeyse ne yaptıysam o kırmızı ikonu kaldıramadım yani sinyal alamadım uydum turksat ama orda turksat uydusu gözükmüyor kurulumun eksiksiz yaptığıma eminim nerde bi hata var nasıl sinyal yakayabilirim yardımcı olacaklara teşekkür ederim
Hoşgeldin;
O kırmızı ikon kırmızı kalsın.(Bunun ayarları uydudan ofline download için
gerekirse yapılacak)Bilgisayarına kanal izlemek için bir prg.kur.Dvbviewer/MyTheatre/Dvbdream v.s. Kurduğun programın ayarlarını yap ve başka bir problem yoksa izle..(Başka prb.derken kabloda sinyal var mı?Sürücüler doğru kurulmuş mu v.s. gibi)
Sevgilerimle..

fatihserdar
15-03-2008, 15:27
öncelikle cevabın için teşekkür ederim lakin o programları kurmuştum zaten progdvb powerinstall vs denedim kablodan uydudan çıkardğım kablo uyduda çalışıyor kabloada problem yok yalnız saatin yanında duran o kırmızı iğrenç ikon gitmiyor setup4pc ayarları olması lazım herhalde ismi herneyse neticede sinyal alınmıyor o programlardada sinyal yok zaten herhalde en son cihazı kırcam sonunda ilgilenen arkadaşlara tekrar teşekkür ederim

ozzymanborn
15-03-2008, 15:57
setup4pc'den çıkış yaparsın. Başlangıçtan da kaldırırsın bir daha karşına çıkmaz. Uydu download yapmıyosan çalıştırmana gerek olmaz onu. O setup4pc ile değil de programın kendisiyle sinyal almaya çalışırsın olur biter.

fallowmeoskan
18-03-2008, 21:24
öncelikle cevabın için teşekkür ederim lakin o programları kurmuştum zaten progdvb powerinstall vs denedim kablodan uydudan çıkardğım kablo uyduda çalışıyor kabloada problem yok yalnız saatin yanında duran o kırmızı iğrenç ikon gitmiyor setup4pc ayarları olması lazım herhalde ismi herneyse neticede sinyal alınmıyor o programlardada sinyal yok zaten herhalde en son cihazı kırcam sonunda ilgilenen arkadaşlara tekrar teşekkür ederim

arkadaş sakin ol bakalım biraz.power instal kurarken uyduları doğru seçtinmi?4 lü diskek mi kullanıyon?yoksa tek türksatmı var?senin sorunun bence tamamen diskek sorunu.kurulumdan sonra sinyal alamıyorsan DVB nin içindende diskek seçimini deyiştirip te deneyebilirsin.mesela benim diskek te 1.girişi 4.giriş görüyor.yani sıralama terste olabiliyor.bi dene bakalım.kolay gelsin.

HUNTERKERİM
18-03-2008, 22:22
arkadaşım ss 2 hd kullanıyosan kablonu tek tak sadece turksata ve progdvb pwer ınstıll ın 7.7.2sınıkur kurarken shareware lerın ıkonunu kaldı tıkelrını kaldır yanı frewarelerı yukle power ınstılla bırlıkte dıseg secme ve çogu şeyı secme secımı sonra yaparsın aygıtını guzelce başlat turksat kanal lıstesını sec yanlız unutma ...evet iş geldı programı çalıştırmaya eger programı çalıştırıp asagıda altında sınyallerın kırmıız şekıld ehareketlendıyse zaten sınyalın oldunu anlarsın goruntu ayarların konusunda burdan yıne yardım al cunku sorun olan genelde goruntu ben komsumuza ss 2hd aldık bu şekılde çalıştırdım bende flydvbs kart var.