Orijinalini görmek için tıklayınız : skaystar hd 2 tv kartı
selam arkadaşlar,yeni çıkan skaystar hd 2 tunersiz tv kartı aldım.Ancak prog tv de normal yayınları izledigim halde, hd yayınları bir türlü izleyemedim.Birde dvbdream kullanmak istiyorum.Bu kart dvbdream de bda olarak tanıtmama ragmen çalışmadı.Bu kartı mecburi progdvb demi kullanacagım.Progdvb bilgisayarımı kasıyor.Bu konuda bana destek verecek arkadaşlarımdan yardım istiyorum.Şimdiye kadar alıp kullanan arkadaşım varmı.Hoşçakalın...
o kart için en iyi ve sorunsuz program dvbviewerdir
Cevabın için çok teşekkürler.DVBviever programını hiç kullanmadım,deneyeceğim.Peki siz bu kartı yani skaystar hd 2 kartını bu programla kullandınızmı yada kullanıyormusunuz.Biraz inceledim,karışık bir program geldi bana.iyi günler dilerim.
1-2 gün kadar kullandım sonra ss2 ile değiştirdim offline download olayı olmayışı ve kart yeni olduğu için dvbviewer dışındaki yazılımlarda diseq yönünden ufak bazı problemleri olması sebebi yüzünden yoksa hd izlemek için çok iyi bir kart.
Çok teşekkür ederim ,çok yeni bir kart oldugundan dolayı bende biraz sabredeyim bari.beklemekten başka çare yok.Sağolun arkadaşım...
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.