Orijinalini görmek için tıklayınız : Vista sorunu acil yardım!...
yunusbeen
22-03-2008, 00:57
Arkadaşlar 2 tane bilgisayar var evde biri xp biri vista ,vistayı yeni aldık ama babam kullanamadığı için bana verdi bende benim pcyi ona verdim ama sorun şu xp yüklü pc de sky star 2 sorunsuz çalışıyordu vista yüklüye taktım güncel driver 4.1 i sitesidnen indiridm yükledim.sonra ProgDVBPowerInstall7.7.3 yükledim fakat sinyal yok. Setup 4 den hortbirti işaretliyorum sinyal geliyor sonra hortbirtteki kanala tıklıyorum yayında geliyor kanal değiştirim diyorum sinyal gidiyor türksattı hiç açmıyor.Ne yapacağımı şaşırdım.
bu durumda ilk akla gelen diseq ayarlarınızı kontrol etmenz gerektiği ..vistada genelde tv kartını tanıtamamakt idi sorun ama siz tanıtmış ve hazır kurulum bi program kurmuşsunuz .. Bahsettiğiniz sorun dediğim gibi diseq sorununa benziyor önce diseq ayarlarınızın doğruluğunu kontrol edin olmazsa programı kaldırıp ProgDvb nin son sürümlerinden birini kurup diseq ayarlarını yaptıktan sonra kanal taratın zaten diseq ayarlarınız yanlış ise kanal bulmaz ayarlar doğru fakat kanal bulmuyorsa ss nin son sürücüsü sanırım 4.4.3 onu kurun öyle deneyin derim.
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.