PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ProgDVB yardım turksat hotbırd sorunu..

EXESS
22-03-2008, 19:27
apartmanda ortak çanak var avermedia m199 tv kartı sorun şu ki poverinstali açtıgımda önce ki progdvbpowerinstall7[1].6 sürümünü veya ProgDVBPowerInstall7[1].7.3 hotbıd ü izliyorum nasıl bişi ise türksat yok programı ekle kaldırdan program filestan silip tekrar tekrar kurmama ragmen aynı pc ye recıvırın anten girişinin altındaki çıkıştan baglantı yapıyorum bu sefer de hotbıd yok dıseq ayarlarında mini diseq i seçiyorum yok .. 1.0 or 2.0 ı seçiyorum gene yok...tüm girişleri denedigimi sanıyorum ... dıseq yok u seçiyorum gene durum degişmiyor pc ye baglantı direk ise türksat recıvırdan ise hotbıd yok bu arada dıseq te uyduların üstüne tıklayıp siliyorum silmeme ragmen recırdan baglıysam türksat 1 c yi direk baglıysam hotbıd ü açıyor bu nasıl iş anlamadım bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımlarınız için şimdiden teşekürler..

senova
22-03-2008, 22:12
dijital tv kartları diseq konusunda hassastır..sorunun diseqde gibi gözüküyor..diseq değiştirmeni tavsiye ederim..sevgiler..

EXESS
25-03-2008, 11:00
teşekkür ederim senova

softbal10
25-03-2008, 12:21
Receiverin (lnb out)çıkışından gelen kabloyu pcdeki tv kartına takarsanızki öyle yapmışsınız diseq ayarlarını yapsanız bile ikinci uyduyu izleyemezsiniz.En azından motorlu sistem hariç benim denemelerimde izleme yapamadım.
Ha direk çanaktan yani lnbden gelen kabloyu takarsanız diseq ayarlarını yapınca sorunsuz ilersiniz ha bu durumda sorun varsa diseq ile alakalı olabilir.Goldmaster diseq önerilir.

EXESS
05-04-2008, 20:37
sagol hasanok diseq ile alakalı galiba ne yaptıysam olmuyor ama tv de de sorun yok anlamadım gitti