PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : eurobird 28.5

Vodk@Orange
02-03-2006, 12:31
selam arkadaslar.
bence avrupa uydu dunyasının en ıyı paketı sky digital uk ve bu paket bu uydudan yayınyapmakta.ama bu uydunu turkıyeden 3.5 m-5m arası antenle ızlenebıldıgı soylenıyor.ss2 kartım 1.5m yerlı marka canak ve 0.4 db lnb ıle Bodrum dan yayınları alınca arastırdım.buyuk caplı canakların sadece sky box cıhazı ıcın gereklı oldugunu ogrendım.paket farklı beam lerden sınyal aktardıgı ıcın sky box la ızlemek Turkıye de yasayanlar ıcın fazla malıyetlı.eger ss2 ıcın ucretlı paylasım bulabılırsenız super bı paket (normal uydu alıcılarla ızlemenız mumkun deıl)
http://www.lyngsat.com/packages/skyuk.html

ıngılızce yayın ızlemek ısteyenler ıcın alternatıfsız bır paket.Bodrum da otel ve bar sahıblerı turızm amaclı yayınlamak ıcın bu pakete bınlerce dolar odedıgını dusunursek bu yayınları paylasıma acmak ıyı bır fıkır olabılır..saygılar

sexymanTR
02-03-2006, 18:47
@ozguur, arkadaşım bu paketin açılması için yeterli üye kapasitesi ile başvuru yapılması gerekli.Yaklaşık 30 kişilik bir grup bulursan admin arkadaşlar durumun hassasiyetini sanırım değerlendirir.Burada bir çok paket beklentisi mevcut ama bu benlentileri karşılayacak talep yeterlilik sayısı mevcut olmuyor yada vaz geçiliyor...

Vodk@Orange
03-03-2006, 12:17
haklısın sexymantr bole bır paket acmak ıcın tabıkı en az 30 kısılık talep gereklı.
aslında benımkı sadece bır dılek amacım bu paket hakkındakı yanlıs bılgılerı duzeltmek.yanı malıyetıyle ılgılı bılgılerı...saygılar

softbal10
03-03-2006, 14:54
işte paket almak istemek kolyda yeterli sayı bulmaya kalınca ortada kimse kalmıyor saygılar:(

yasser2006
17-11-2006, 16:24
merci beaucoup