PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : HackSat Keys Downloader v9a - HackSat Key Indirici v9a



tonytr
05-06-2008, 22:08
v9a cccam için olan constant.cw dosyası hatası giderildi
------------------------------------------------------
pluginimizin artık Türkçe sürümünü de çıkardık
eski versiyondaki web sayfası çalışmadığında indirilmeye çalışılan keylerin
silinmesi sorunu giderildi.
şimdi web sitesi çalışmadığı zamanlarda key indirme menüsü ekrana gelmeyecektir
böylelikle hem key indirme butonlarını seçemeyecek hemde seçemediğiniz zamanlarda
web sitesinin çalışmadığını anlayabileceksiniz
tabi keylerinizde zarar görmeyecek sıfırlanmayacaktır
ve yeni key indirme adresleri eklenmiştir, eski adresler kısa süre sonra çalışmayacaktır
bu sebeple versiyon 8 kullanan arkadaşlar bir süre sonra key güncelleme işlemini yapamayacaklardır

ileride eklenmesi düşünülen butonlar: menu ve çocuk kilidi şifresini unutanlar için şifre resetleme fonksiyonu
[/URL]http://www.skystar.org/arsiv/grafikler/hacksatv9tr.gif (http://www.skystar.org/arsiv/grafikler/hacksatv9tr.gif)

HackSat Key Indirici v9a Türkçe Sürüm (http://www.skystar.org/redirect.php?dlid=2765)
-----------------------------------------------


In old versions had a key deletion problem when web page not working. It's fixed...
Now If web page not working camd selection screen will not appear.
ıf this screen not appear you can understand wep page problem happened.
With this fix your keys will not be deleted.
Also Because of the domain name change new links for key download are added

Hint from Future Releases: Menu and Channel Lock Reset will be add.
[URL="http://www.skystar.org/arsiv/grafikler/hacksatv9en.gif"]http://www.skystar.org/arsiv/grafikler/hacksatv9en.gif (http://www.skystar.org/arsiv/grafikler/hacksatv9en.gif)

HackSat Key Downloader v9a English (http://www.skystar.org/redirect.php?dlid=2766)

-------------------------------------------
dm800 ler için script halinde hacksat keys downloader v9
HackSat Keys Downloader v9 Download (http://www.skystar.org/redirect.php?dlid=2716&ENGINEsessID=60cfef9342445533e024f72afe49a5b0%5DHa ckSat)

download and unzip and send files to in /usr/script and change chmod (attributes) 755.
press blue panel for update keys and selecet script and select HackSat_Key_Downloader and waiting to finished
thnx to @sergio

HackSat_Key_downloader_userscript.sh dosyasını /usr/script altına gönderip dosya değerini 755 yapın
kumandadan blue panele girip system info dan userscript kısmından hacksat key downloaderi seçin

saygılar

izmir232
05-06-2008, 22:48
tüh 2 ci oldum ama olsun inadyn ogremdim tsk tony usta gir dene bir

sanko86
06-06-2008, 07:59
Yeni versiyon hayırlı olsun.
V8 i kullananlar lütfen kısa sürede güncelleme yapsın V9 a geçsin.Key yolları yüzünden sorun yaşanmasın.

hasso
06-06-2008, 11:33
hayirli olsun

zombi
06-06-2008, 16:28
peki v8 in üstünemi kuracağız yoksa önce v8 i silip sonta v9 u mu kuracağız_?

tonytr
06-06-2008, 16:50
peki v8 in üstünemi kuracağız yoksa önce v8 i silip sonta v9 u mu kuracağız_?


/tmp altına atıp addonstan manuel olarak kurabilirsin kumanda ile
o zaten eskisinin üzerine yazar
ya da rar dan açıp ftp ile /var/tuxbox/plugins içine gönderirsin gene üstüne yazar

tonytr
06-06-2008, 19:43
biss işlemleri için kısa bilgi

1 - kanala gelin
2 - hacksat plugin açın
3 - "keyleri sil" seçin
4 - tekrar hacksat plugin seçin
5 - ilgili biss butona tıklayın
6 - mgcamd veya cccam restart edin
7 - başka kanala geçip tekrar eski kanala geri dönün

euro 2008 için soldakisi kullanılacak :)

hayırlı seyirler

eaglepaw
06-06-2008, 19:51
biss işlemleri için kısa bilgi

1 - kanala gelin
2 - hacksat plugin açın
3 - "keyleri sil" seçin
4 - tekrar hacksat plugin seçin
5 - ilgili biss butona tıklayın
6 - mgcamd veya cccam restart edin
7 - başka kanala geçip tekrar eski kanala geri dönün

euro 2008 için soldakisi kullanılacak :)

hayırlı seyirler

bu aralar herkes kullanacak sanırm :)

euro 2008 malum :puaha:

ferit118
06-06-2008, 22:08
emeği geçenlerin eline sağlık çok güzel olmuş ben hacksat addons tan indirdim ardından eklentilere geçtim hacksat v8 gitmiş otomatik olarak hacksat v9 gelmiş tekrar teşekkürler

Hidro
07-06-2008, 10:40
Çok teşekkürler ilaç gibi geldi gerçekten.Elinize sağlık...

TOYOTA1956
11-06-2008, 12:59
/tmp altına atıp addonstan manuel olarak kurabilirsin kumanda ile
o zaten eskisinin üzerine yazar
ya da rar dan açıp ftp ile /var/tuxbox/plugins içine gönderirsin gene üstüne yazar

Tonytr.üstadım
/tmp attıp (755 yapıp) adonstan gidip manuel install seçtigim zaman tmp.dosyası bomboş çıkıyor...

TMP. dosyasındaki VO9 siliyorum FXP ile var/tuxbox/plugine yeniden transfer ediyorum (755 yapıyorum) ADDONS/Manuel İnstall/var/tuxbox/plugine girdigimde orasıda boş çıkıyor şaşırdım kaldım inan...

S & S

TOYOTA1956
11-06-2008, 13:07
emeği geçenlerin eline sağlık çok güzel olmuş ben hacksat addons tan indirdim ardından eklentilere geçtim hacksat v8 gitmiş otomatik olarak hacksat v9 gelmiş tekrar teşekkürler

ferit krdş.
db-500 s üzerinde gemini 4.30 imaj var VO9.gemini serverda bulunmuyor - my serverda benim cihazda ERROR veriyor sen nereden indiriyorsun yeni dosyayı acaba...

S & S

tonytr
11-06-2008, 13:42
ferit krdş.
db-500 s üzerinde gemini 4.30 imaj var VO9.gemini serverda bulunmuyor - my serverda benim cihazda ERROR veriyor sen nereden indiriyorsun yeni dosyayı acaba...

S & S

hacksat addons kullanırsan ondan @ferit kardeş gibi yükleyebilirsin
www.uydu.ws de dreambox dosyaları kısmında
yada ftp ile bağlan /var/tuxbox/config altındaki useraddon.xml dosyanı aç
içindekileri silip aşağıdakileri ekle


<item>
<item name="HackSat Addons" url="http://www.uydu.ws/camd/cam40.xml"/>
</item>



Tonytr.üstadım
/tmp attıp (755 yapıp) adonstan gidip manuel install seçtigim zaman tmp.dosyası bomboş çıkıyor...

TMP. dosyasındaki VO9 siliyorum FXP ile var/tuxbox/plugine yeniden transfer ediyorum (755 yapıyorum) ADDONS/Manuel İnstall/var/tuxbox/plugine girdigimde orasıda boş çıkıyor şaşırdım kaldım inan...

S & S

indirdiğin dosyanın soyadına bak tar.tar oldu ise soyadını tar.bz2 yapıp gönder veya gönderdikten sonra tar.bz2 olarak değiştir gözükür

saygılar

tonytr
12-06-2008, 14:09
v9a sürümü ilk mesaja eklenmiştir
hacksat useraddons kullananlar addons serverimizden yükleyebilirler
cccam da constant.cw dosyası hatası giderilmiştir

saygılar

Newworld
16-06-2008, 00:11
Sevgili Tonytr,

HackSat Keys Downloader v9a, DM 600 cihaza kurulabilirmi? selamlar.

tonytr
16-06-2008, 00:21
Sevgili Tonytr,

HackSat Keys Downloader v9a, DM 600 cihaza kurulabilirmi? selamlar.

enigma2 kullanmayan hepsine kurulur (yani dm 800 ve dm7025 harici, onlarda da script versiyonu kullanılabilir)
yani kullanabilirsin

saygılar

Newworld
16-06-2008, 00:25
Çok teşekkür ederim. Dvbsat'a iyi geceler dilerim, kolay gelsin.

Not:Telekom adama çift mesaj yollatıyor yaw.

Doppler
17-06-2008, 14:59
ileride eklenmesi düşünülen butonlar: menu ve çocuk kilidi şifresini unutanlar için şifre resetleme fonksiyonu
-------------------------------------------------------------------

Bu butonları beklemedeyiz, ayrıca sağdaki biss butonu bazen yetersiz kalıyor..Çünkü bazı yayınlar onun kardeş kanalına veriliyor, onunda biss id'i farklı o yüzden açmıyordu (bir ara chatte de size bizzat sormuştum), gerçi o kanalın bissli yayınları daha başlamadı ama, sonbahar öncesi hazırlık bizimkisi, ek buton için bu da düşünülürse sevinirim.

Saygılar..

tonytr
30-06-2008, 16:04
ileride eklenmesi düşünülen butonlar: menu ve çocuk kilidi şifresini unutanlar için şifre resetleme fonksiyonu
-------------------------------------------------------------------

Bu butonları beklemedeyiz, ayrıca sağdaki biss butonu bazen yetersiz kalıyor..Çünkü bazı yayınlar onun kardeş kanalına veriliyor, onunda biss id'i farklı o yüzden açmıyordu (bir ara chatte de size bizzat sormuştum), gerçi o kanalın bissli yayınları daha başlamadı ama, sonbahar öncesi hazırlık bizimkisi, ek buton için bu da düşünülürse sevinirim.

Saygılar..
o buton hazır,
http://www.dvbsat.org/forum/f246/hacksat_sifre_indirici_v9b_turkce_ebeveyn_menu_kil idini-62527/

diğer biss idisi farklı olan kanal idi farklı olduğu için aynı butonla indirildiğinde çalışması gerekir, sifreli yayınlarına basladıklarında dener düzenleriz

saygılar

Doppler
01-07-2008, 14:25
Çok gelistirdin plugini ellerine sağlık.

Saygılar..

thunder bolt
17-08-2008, 12:07
üsdatlara çok teşekkürler iyiki varsınız

tirtil
30-08-2008, 20:04
downloader version 9b yüklediğim halde güncelleme yapmıyor nasılgüncelleme yapabilirim

tirtil
30-08-2008, 20:27
downloader version 9b yüklediğim halde key güncelleme yapmıyor yardımcı olursanız sevinirim

tonytr
31-08-2008, 16:37
ne hata veriyor

neco82
04-09-2008, 15:14
selam forumda çok baktım ama bulamdıgım için sormak istiyorum flashfxp den dreambox a key softcam program yğkleme nasıl yapılıyor ayrıntılı resimli anlatım varmı link varsa yazarmısınızz tşk

TEKNOKA
04-09-2008, 16:11
selam forumda çok baktım ama bulamdıgım için sormak istiyorum flashfxp den dreambox a key softcam program yğkleme nasıl yapılıyor ayrıntılı resimli anlatım varmı link varsa yazarmısınızz tşkoh ne güzel, hem resim li hemde ayrıntılı istiyon, onlara gerenk yok yaw, biz burdan yaparız sen okuma/bakma zahmetine bile girme :wub:

vectracdx
04-09-2008, 16:50
ne hata veriyor


9b en son versiyon mu?

tonytr
04-09-2008, 17:16
selam forumda çok baktım ama bulamdıgım için sormak istiyorum flashfxp den dreambox a key softcam program yğkleme nasıl yapılıyor ayrıntılı resimli anlatım varmı link varsa yazarmısınızz tşk
tar.bz2 dosyasını dreamboxta /tmp klasörü altına atıp dreamboxun kumandasından blue panele addonsa girerek oradan manuel install ile yükleyebilirsin veya dosyaları tar.bz2 içinden açarak hepsini /var/tuxbox/plugins altına gönderip dosya değerlerini 755 yaparak kullanabilirsin.


9b en son versiyon mu?
9a da 9b de son versiyonlardır ikiside çalışır yani, 9b de artı olarak ebeveyn ve menü kilidini unutanlar için bunların şifrelerini resetleyen bir script ilave edilmiştir.

ahmi11
19-09-2008, 12:20
çok teşekürler gelçekten super olmuş ve harika çalışıyor.

dilay11
19-09-2008, 13:36
teşekkürler eline sağlık cok güzel olmuş

yalnizca
27-09-2008, 08:57
@tonytr usta. Bu dreamboxta tam olarak, hangi emu, hangi key dosyalarını kullanıyor bir türlü çözemedim.
Mesela;

Cccam softcam.key , costant.cw .... vs.
Mgcamd .......................... vs
Gbox ...................... vs
Camd3 ...................... vs

Gibi açıklarsan çok sevinirim.

Saygılar

alimbaybora
27-09-2008, 20:42
teşekkür ederim

tonytr
27-09-2008, 23:13
@tonytr usta. Bu dreamboxta tam olarak, hangi emu, hangi key dosyalarını kullanıyor bir türlü çözemedim.
Mesela;

Cccam softcam.key , costant.cw .... vs.
Mgcamd .......................... vs
Gbox ...................... vs
Camd3 ...................... vs

Gibi açıklarsan çok sevinirim.

Saygılar
forumda detaylı açıklaması mevcut, arama yaparsan bulabilirsin

saygılar

yalnizca
04-10-2008, 22:45
forumda detaylı açıklaması mevcut, arama yaparsan bulabilirsin

saygılar

Üstad bugünlerde pluginde sorunmu var ?

tonytr
04-10-2008, 23:28
Üstad bugünlerde pluginde sorunmu var ?
evet siteler taşındığından dolayı dns si güncellenmeyenler plugini şimdilik kullanamazlar, dns güncellendiğinde kaldığı yerden devam eder

yalnizca
06-10-2008, 20:10
Usta CCcamde 1FFB biss identli kanalı hacksat pluginle açamadım. Kendim editlediğimde de ne softcam.key nede constant.cw ile açamadım. Mgcamd ve Gboxla sorun yok. CCcamde 1FFF identli kanallarda sorun yok ama 1FFB li kanalda var. Acaba CCcam in bir bugu yada eksikliğimidir? Yada dosyaları bilmediğimiz bir şekildemi editlememiz gerekiyor?

Çok uzattım biliyorum ama haftasonu çok uğraştırdı beni

Usta CCcamde 1FFB biss identli kanalı hacksat pluginle açamadım. Kendim editlediğimde de ne softcam.key nede constant.cw ile açamadım. Mgcamd ve Gboxla sorun yok. CCcamde 1FFF identli kanallarda sorun yok ama 1FFB li kanalda var. Acaba CCcam in bir bugu yada eksikliğimidir? Yada dosyaları bilmediğimiz bir şekildemi editlememiz gerekiyor?

Çok uzattım biliyorum ama haftasonu çok uğraştırdı beni..

Saygılar

tonytr
07-10-2008, 01:40
Usta CCcamde 1FFB biss identli kanalı hacksat pluginle açamadım. Kendim editlediğimde de ne softcam.key nede constant.cw ile açamadım. Mgcamd ve Gboxla sorun yok. CCcamde 1FFF identli kanallarda sorun yok ama 1FFB li kanalda var. Acaba CCcam in bir bugu yada eksikliğimidir? Yada dosyaları bilmediğimiz bir şekildemi editlememiz gerekiyor?

Çok uzattım biliyorum ama haftasonu çok uğraştırdı beni

Usta CCcamde 1FFB biss identli kanalı hacksat pluginle açamadım. Kendim editlediğimde de ne softcam.key nede constant.cw ile açamadım. Mgcamd ve Gboxla sorun yok. CCcamde 1FFF identli kanallarda sorun yok ama 1FFB li kanalda var. Acaba CCcam in bir bugu yada eksikliğimidir? Yada dosyaları bilmediğimiz bir şekildemi editlememiz gerekiyor?

Çok uzattım biliyorum ama haftasonu çok uğraştırdı beni..

Saygılar
mgcamd te sorunsuz çalışıyor, cccam ın biss konusundaki eksikliğindendir.

saygılar.

junaid
24-11-2008, 10:24
v9a cccam için olan constant.cw dosyası hatası giderildi
------------------------------------------------------
pluginimizin artık Türkçe sürümünü de çıkardık
eski versiyondaki web sayfası çalışmadığında indirilmeye çalışılan keylerin
silinmesi sorunu giderildi.
şimdi web sitesi çalışmadığı zamanlarda key indirme menüsü ekrana gelmeyecektir
böylelikle hem key indirme butonlarını seçemeyecek hemde seçemediğiniz zamanlarda
web sitesinin çalışmadığını anlayabileceksiniz
tabi keylerinizde zarar görmeyecek sıfırlanmayacaktır
ve yeni key indirme adresleri eklenmiştir, eski adresler kısa süre sonra çalışmayacaktır
bu sebeple versiyon 8 kullanan arkadaşlar bir süre sonra key güncelleme işlemini yapamayacaklardır

ileride eklenmesi düşünülen butonlar: menu ve çocuk kilidi şifresini unutanlar için şifre resetleme fonksiyonu
http://www.skystar.org/arsiv/grafikler/hacksatv9tr.gif (http://www.skystar.org/arsiv/grafikler/hacksatv9tr.gif)

HackSat Key Indirici v9a Türkçe Sürüm (http://www.skystar.org/redirect.php?dlid=2765)
-----------------------------------------------


In old versions had a key deletion problem when web page not working. It's fixed...
Now If web page not working camd selection screen will not appear.
ıf this screen not appear you can understand wep page problem happened.
With this fix your keys will not be deleted.
Also Because of the domain name change new links for key download are added

Hint from Future Releases: Menu and Channel Lock Reset will be add.
http://www.skystar.org/arsiv/grafikler/hacksatv9en.gif (http://www.skystar.org/arsiv/grafikler/hacksatv9en.gif)

HackSat Key Downloader v9a English (http://www.skystar.org/redirect.php?dlid=2766)

-------------------------------------------
dm800 ler için script halinde hacksat keys downloader v9
HackSat Keys Downloader v9 Download (http://www.skystar.org/redirect.php?dlid=2716&ENGINEsessID=60cfef9342445533e024f72afe49a5b0%5DHa ckSat)

download and unzip and send files to in /usr/script and change chmod (attributes) 755.
press blue panel for update keys and selecet script and select HackSat_Key_Downloader and waiting to finished
thnx to @sergio

HackSat_Key_downloader_userscript.sh dosyasını /usr/script altına gönderip dosya değerini 755 yapın
kumandadan blue panele girip system info dan userscript kısmından hacksat key downloaderi seçin

saygılar
mrb;
dm 800 hd ye bu scripti kuruyor kurulum tamamlandiktan sonra bu hacksat downloader i nereden acacagim bir türlü bulamadim pulginlerde yok
HackSat Keys Downloader v9 Download (http://www.skystar.org/redirect.php?dlid=2716&ENGINEsessID=60cfef9342445533e024f72afe49a5b0%5DHa ckSat)

tonytr
24-11-2008, 12:05
blue panel (mavi buton) => extras setting => user-script

junaid
24-11-2008, 18:23
blue panel (mavi buton) => extras setting => user-script
hocam ben niwnigma2 kullaniyorum
menülerde script diye bir sey bulamadim

tonytr
24-11-2008, 19:08
ben gemini kullandığım için üstte yazdığım menu yolu da geminin blue paneline ait, sizin kullandığınız imajı kullanan bi arkadaş varsa yardımcı olabilir

Kemal50
24-11-2008, 19:11
Menü => Plugins açınca yüklediginiz Script Executer pluginsini açacaksınız.

Saygılar..

junaid
24-11-2008, 22:13
http://www.skystar.org/arsiv/grafikler/hacksatv9en.gif (http://www.skystar.org/arsiv/grafikler/hacksatv9en.gif)

gemini 3.8 kurdun user script den kurdun ama bu resimdki gibi programi nasil acacagimi bir türlü bulamadim pulgins de hacksat diye birsey cikmiyor yoksa sistem arka plandami calişiyor anlamadım...

tonytr
24-11-2008, 22:19
resimdeki plugin enigma1 için, enigma2 ler için olan sadece script ve seçildiğinde açılan pencerde keyler indiriliyo işlem bitti v.s. gibi yazılar çıkar.

junaid
24-11-2008, 22:30
tşk ler hocam evet o bahsettigin sayfayi kuruyor işlem tamam diyor

junaid
25-11-2008, 21:58
şampiyonlar ligini seyredemiyorum star tv sorun ne olabilir

tonytr
25-11-2008, 22:07
stardan izleyemezsin ans group kanalından izleyeceksin
tv butonuna ekledik ordan indirip izleyebilirsin
baştan keyleri sil seç
sonra tv8 butondan key indir
sonra mgcamd resetle
sonra kanal değiştir

junaid
25-11-2008, 22:11
stardan izleyemezsin ans group kanalından izleyeceksin
tv butonuna ekledik ordan indirip izleyebilirsin
baştan keyleri sil seç
sonra tv8 butondan key indir
sonra mgcamd resetle
sonra kanal değiştir

dm 800 hd ans group dediginiz olayi tam anliyamadim
birde script olani kullaniyorum hocam ben hacksat
ne yapmam gerekiyor

tonytr
25-11-2008, 22:14
softcam.key dosyasını aç F ile başlayan tüm keyleri sil
F 00011FFF 00 1212121212121212
F 00011FFF 01 1212121212121212

üstteki 2 satırı ekle kaydet sonra mgcamd resetle kanal değiştir açılır

junaid
25-11-2008, 22:25
hocam bu azeri kanali galiba tşekkür ederim açildi ama star tv degil ans groop dediginiz açabildim

tonytr
25-11-2008, 22:33
star tv yi kimse izleyemiyor zaten
(normal karasal yayın, dsmart ve digiturk harici)

cudix
17-12-2008, 18:40
ubuntu linux server cccam için güncelkey nereye yüklenir.

zendow
09-02-2009, 23:32
Dm 800 için

HackSat_Key_downloader_userscript.sh dosyasını /usr/script altına gönderip dosya değerini 755 yapın
kumandadan menü blue panele girip Ekstralar/Ayarlar girip en altta kullanıcı betikleri girip userscript/info kısmından hacksat key downloaderi seçin
camdda reset atın güncel keyler user/keys içine inecektir.

engunaydin
27-03-2009, 18:56
NTV ve NTV Spor veriyor yarın ki maçı. NTV Turkey için FTA encrypted yazarken NTV Spor için FTA Biss yazıyor. Bunların farkı nedir?

PLI'de Mgcamd kurup Varsayılan cam haline getirdikten sonra Hacksat v9b ile ntv-e2 biss key indirdim ancak malum yayın şu an şifreli olmadığından deneyemiyorum.

Key dosyasının gelip gelmediğini nasıl kontrol edebilirim. Bu arada biss key hariç bir şey çözemiyoruz galiba Dreambox'la artık server aboneliği olmadığı sürece, hotbird veya hispasattan kanal çözen dreambox güncel camd var mıdır bissler hariç?

Teşekkürler....

zendow
28-03-2009, 12:49
@engunaydin

Key dosyasının gelip gelmediğini nasıl kontrol edebilirim: dreama ftp ile bağlanıp softcamı açarak tarihine bakarsın mesala HackSat.Org & DVBSaT.org & SkyStar.Org Team SoftCam.Key
; Created Time: 28/Jan/2009 16:16
Bu arada biss key hariç bir şey çözemiyoruz : 4,8 sirus ve 0,1 thor uyduları çözülüyor

Kor€L€asYoN
02-06-2009, 12:04
Arkadaşlar Hacksat key indirici programını Pli Image'da kullanabilirmiyim acaba?
Eğer olursa akşama kurup Thor uydusunu seyretmek istiyorum..

softkedi
18-08-2009, 10:15
Peki arkadaşlar trt1 inin bundesliga maçlarını açmıyor hacksatdownloder ne yapmamız lazım ?

Doppler
24-08-2009, 00:35
1. Soldaki eski biss kanallarının adı silinip şu an biss ile sifrelenen kanalların adı yazılabilir mesela..Daha güncel, daha şık olur bence..

2. Tabi en önemlisi indirilen biss keyleriyle yayınların açıldığının teyid edilmesi gerekir.. Bu konuyu chatte de yazdım, açılıyor dendi, ama bende açmıyordu..


Tabi bu kanallar Türkiye Kupasını da verecek acaba baska bir sifreleme sistemine gecer mi o da bilinmez??


Saygılar..

Doppler
24-08-2009, 12:22
1. Soldaki eski biss kanallarının adı silinip şu an biss ile sifrelenen kanalların adı yazılabilir mesela..Daha güncel, daha şık olur bence..

2. Tabi en önemlisi indirilen biss keyleriyle yayınların açıldığının teyid edilmesi gerekir.. Bu konuyu chatte de yazdım, açılıyor dendi, ama bende açmıyordu..


Tabi bu kanallar Türkiye Kupasını da verecek acaba baska bir sifreleme sistemine gecer mi o da bilinmez??


Saygılar..

Bunlar mgcamd de açmak için...

3. Ama biliyoruz ki herkes nerdeyse Cccam kullanıyor. Bu yüzden plugin'in solunda bissleri 1000... ile başlayan kanalları açması için 2 ayrı constant CW, Sağında bissleri A0... ile başlayan kanalları açması için 2 ayrı Constant CW eklenemez mi acaba?

Kafadan kanal ismi atarsak, söyleki..

Mgcamd ile seyretmek için solda ZRT1-3 biss key indir--sağda MTV--MTV spor biss key indir gibi..

Cccam ile izlemek için Altta da ZRT1 Constant CW ve ZRT3 Constan CW

Diğer tarafta da MTV Constant CW, MTV spor Constant CW... şeklinde..


Tonytr usta şimdi kolaysa sen yap derse yan bastık...

Saygılar..

hüseyin.akpinar
28-06-2010, 23:47
Hacksat dosyasını indirmek mümkün değil engelleniyor bu konuda siteyi yönetenlerin ilgisini rica ediyorum

alimansur
29-06-2010, 00:55
Hacksat dosyasını indirmek mümkün değil engelleniyor bu konuda siteyi yönetenlerin ilgisini rica ediyorum

Engelleme diye bir sorun yok dosya iniyor linke tıkladığınızda görünen yazı "download sitesine yönlendiriliyorsunuz" yazısıdır 2-3 saniye içinde dosya inmeye başlar

hüseyin.akpinar
04-07-2010, 02:04
Yükledim netice alamadım bu işi benden iyi yapanlara yaptırtım yinede olmadı dosya sorunlu olabilirmi

zendow
07-07-2010, 13:13
Yükledim netice alamadım bu işi benden iyi yapanlara yaptırtım yinede olmadı dosya sorunlu olabilirmi

hangi dreambox modelinde ve hangi imajı kullanıyon

exadus
07-07-2010, 15:13
9b sürümü var.Çalışıp çalışmadığını nasıl anlayacam yardımcı olursanız sevinirim. 4.20 gp ccam2.1.4 var bende

koyay
18-10-2010, 11:44
hacksat keyindirici v9a yı cihaza kurdum. Cihazdan key dosyalarını indirdim. FTP ile kontrol ettim. SoftCam.key dosyası yerinde yok. Tüm dosyaları almış ama bunu almamış. SoftCam.key dosyasını bilgisayara indirip FTP ile atmaya çalıştım. Hata verdi, kabul etmedi. Başka bir ftp programı denedim yine olmadı. "SoftCam.key" şeklindeki dosyayı "Softcam.Key" şeklinde yeniden adlandırdım. Bu sefer FTP ile atmayı becerdim. Cihaz üzerinde dosyayı "SoftCam.Key" şeklinde yeniden adlandırdım. Tüm bissler açıldı ama ben sorunun nedenini anlayamadım.

albayceyhun
07-02-2011, 21:42
teşekürlerrrrrr

ens@r
10-12-2011, 19:22
Merhaba arkadaşlar bu akşamki real madrid - barcelona maçını izlemek istiyorum dm-500s var hacksat key indirici v9b var dreamboxda ama açamıyorum yalvarırım yardım edinde şu ntvsporu açayım !...

tonytr
11-12-2011, 08:37
hacksat biss plugin kullan veya hacksat addonstan btkcam indir onla izle

tracker
09-02-2012, 18:52
hacksat enigma 2 ler için olanı varmı.!?

tonytr
09-02-2012, 18:57
hacksat enigma 2 ler için olanı varmı.!?
http://www.dvbsat.org/forum/f246/font-color-ff0000-strong-hacksat-key-downloader-indirici-90278/

fx_22
05-06-2012, 22:16
tesekkurler