PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Newcmad proğramını skystar2 cart ve progdvb proğramında nasıl çalıştırabilirim?

zulipri
14-03-2006, 00:34
slm dostlar elimde bir dostumdan aldığım newcamd.conf dosyası var bunu internetten indirdiğim newcamd607.rar klasöründe newcamd klasörünün altına attım benim sizden ricam bu dosyayı doğru yeremi koydum ayrıca progdvb proğramında bu drambox proğramını nasıl çalıştırabilrim bu konuda yardım edecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

ta3as
14-03-2006, 08:51
Newcamd emusu Dreambox, Triple Dragon gibi Linux tabanlı uydu alıcılarında kullanılan bir emulatördür. Doğal olarak progdvb programıyla birlikte çalışmaz.
Söylemek istediğiniz newcamd.conf dosyasının içinde kart paylaşımıyla ilgili bilgi vardı. Bunu progdvb'de nasıl kullanırım ise:
Newcamd.conf dosyasını açın. İçinde CWS= ....... yada CWS_MULTIPLE= şeklinde başlayan satırları bulun. Buradan temin edeceğiniz IP adresi, kullanıcı adı, şifre, port numarası ve deskey bilgilerini:
http://www.dvbsat.org/forum/showthread.php?t=488
de anlatılan şekilde kullanırsanız sorunsuz seyredebilirsiniz.
Kolay gelsin...

zulipri
14-03-2006, 11:03
ta3as verdiğin bilgiye teşekkürler söylediğm yerde IP yerine web adresi gibi bilgi var buda ıp adresi yerine gecermi saygılar

ta3as
14-03-2006, 11:26
ta3as verdiğin bilgiye teşekkürler söylediğm yerde IP yerine web adresi gibi bilgi var buda ıp adresi yerine gecermi saygılar
Evet kullanabilirsiniz.
Kolay gelsin