Orijinalini görmek için tıklayınız : Dreambox 500-S
perfarator
18-03-2006, 10:32
Dreambox 500-S (Newcamd-Cardserver 6.07) ile kendi aramızda kart shering yapmaktayız bu paylaşım sırasında bazen bende donmalar oluyor.Server olduğumdan haliyle diğer arkadaşlar da etkileniyor, bu paylaşımda olan arkadaşları takip edebileceğim (PUTTY) türü bir proğrama ihtiyaç duymaktayım putty ile maalesef Newcamd da olmuyor Newcsc ile oluyor.
Benim tahminim daha önceden aynı user ile 2 kişiyi bağlandırmıştım sorun olmamıştı ama aynı isimle bağlananların sayısı 2 den fazla olunca donma yapıyor gibime geliyor bu konuda yardımlarınızı bekliyorum yoksa başka ne oabilir bendeki bu donmanın sebebi çok sık olmasa da.
Saygılarımla,
Perfarator
her kullanıcıya ayrı user pass yaz dene.
saygılar.
perfarator
20-03-2006, 20:04
Tonytr dostum zaten herkese ayrı ayrı user ve password verdim o konuda sorun yok.
Ben sadece test amaçlı bir deneme yapayım dedim onun için 2 kişiyi aynı user ile bağlandırdım donma yapmadı ama bilemiyorum acaba arkadaşlar kaçamak yapıp anı user ile birkaç kişi mi bağlandığında donma yapıyor onu anlayamadım bunun da en iyi öğrenmek için bağlananları gösteren proğram bulmam gerek.
Saygılarımla,
Perfararator
Bu arada dostum akvaryum görüntülü diginin radyo kanallarını hallettim hem görüntü olarak hemde ses olarak "dreamboxedit.exe" proğramı ile dreambox 500-S de
digi radyo görüntü ve ses anlatımını @snstv arkadaşımız forumda yayınlamıştı zaten :)
bağlananları görmek içinde newcamd ve cardserv programlarını telnetten manuel çalıştırın görürsünüz.
saygılar.
perfarator
21-03-2006, 16:44
Tonytr dostum bu Telnet proğramını nerden bulabilirim.
Saygılarımla
windows çalıştır'a telnet yazıp enter'a basarsanız telnet çalışır.
dreambox control center dcc programında hem telnet hem ftp mevcut. en koly telnet putty programı buradan (http://www.putty.nl/latest/x86/putty.exe) indirebilirsiniz.
saygılar.
putty ile denedik ama olmadı birde başlatdan çalıştır'a telnet yazıp deneyeceğim. Umarım olur.
@dvb_s putty ile neyi denedin olmadı?
Dreambox 500-S (Newcamd-Cardserver 6.07) ile kendi aramızda kart shering yapmaktayız bu paylaşım sırasında bazen bende donmalar oluyor.Server olduğumdan haliyle diğer arkadaşlar da etkileniyor, bu paylaşımda olan arkadaşları takip edebileceğim (PUTTY) türü bir proğrama ihtiyaç duymaktayım putty ile maalesef Newcamd da olmuyor Newcsc ile oluyor.
Saygılarımla,
Perfarator
Tonytr
Perfarator arkadaşımın dediğigi putty newcsc kullanıcıları takip edebiliyoruz ama newcamd da görünmüyor. Başlat dan çalıştır yapıp telnet ve ip yazdım malesef oradada olmadı veya biz yapamıyoruz. Olmazsa newcsc den devam edeceğiz. Kullanıcıları görmek güzel oluyordu.
@dvb_s kardeşim ilk olarak putty ile dreamboxunun 23 portundan bağlanıyorsun.
bağlandıktan sonra "ps x" yazıp çalışan processleri görüyorsun.
sonra çalışan processlerden newcamd cardserv olanların pid lerini killiyorsun ve bunları manuel olarak putty den çalıştırıyorsun bundan sonra her işlem putty ekranında akmaya başlar.
saygılar.
Sağ olasın tonnytr dreambox da problem olmuştu 3 gündür bende problemi hallettim bu akşam arkadaşıma gidip yerine takacağım ve putty yi dediğin gibi tekrar deneyeceğim umarım başarırım.
Yardımların için çok teşekkürler.
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.