toshiba
18-03-2006, 16:10
Merhaba Arkadaşlar,
1 senesi dolmamış bir SS2 Pci kartım var.Halen garanti dahilinde.
Ben aldığım firmaya götürmeden önce sorunun gerçekten Kartta olup olmadığını anlamak istiyorum.
Sistemim şöyle
Disecq 1 :Turksat
2:hotbird
3:hispasat
ve ben sadece hispasatı düzgün seyredebiliyorum.Turksatta bi kanal seçtiğimde donup kalıyor.görüntü geliyor sonra yine donuyo falan.
hotbirdde aynı.
hispasat daha iyi durumda.sadece arada sırada sinyal gidiyo tekrar kanalın üzerine tıklayınca geri geliyor.(hispasatta nasıl olurda bi kanalın sinyal seviyesi %58 60 iken gidip tekrar %60 larda geri gelebiliyor.1 saniye içinde gidiyo geliyo hiç durmadan.Ben bu kanlaı video demand önceden seyrediyodum sorunsuz.)
Bilgisyara yeni format atmama rağmen aynı sorun devam ediyor.Daha yeni uyducu arkadas gelip antenleri ayarladı.canaklar duzgun.
Tuner mi bozuk yda baska bi sorun mu var ?
Amd athlon 64 bit 3000
anakart Gigabyte k8 (onboard firewire iptal ettim bios tan)
1 GB ram
Winfast 6600 GT pciex
Xp pro tr + sp2
1 senesi dolmamış bir SS2 Pci kartım var.Halen garanti dahilinde.
Ben aldığım firmaya götürmeden önce sorunun gerçekten Kartta olup olmadığını anlamak istiyorum.
Sistemim şöyle
Disecq 1 :Turksat
2:hotbird
3:hispasat
ve ben sadece hispasatı düzgün seyredebiliyorum.Turksatta bi kanal seçtiğimde donup kalıyor.görüntü geliyor sonra yine donuyo falan.
hotbirdde aynı.
hispasat daha iyi durumda.sadece arada sırada sinyal gidiyo tekrar kanalın üzerine tıklayınca geri geliyor.(hispasatta nasıl olurda bi kanalın sinyal seviyesi %58 60 iken gidip tekrar %60 larda geri gelebiliyor.1 saniye içinde gidiyo geliyo hiç durmadan.Ben bu kanlaı video demand önceden seyrediyodum sorunsuz.)
Bilgisyara yeni format atmama rağmen aynı sorun devam ediyor.Daha yeni uyducu arkadas gelip antenleri ayarladı.canaklar duzgun.
Tuner mi bozuk yda baska bi sorun mu var ?
Amd athlon 64 bit 3000
anakart Gigabyte k8 (onboard firewire iptal ettim bios tan)
1 GB ram
Winfast 6600 GT pciex
Xp pro tr + sp2