PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Codec sorunu galiba bilmiyorum ama deli etti beni :(

Siwolk
20-03-2006, 01:30
Elecard hatasi veriyordu progdvb, forumda yazilanlari okudum.. sildim progdvb yi yeniden yükledim olmadi, sildim yine pc yi yeniden baslatip tekrar yükledim yine olmadi.. Powercodecpack'i yükledim ve elecard sorunu ortadan kalkti fakat simdi baska sorunum var.. Kanallarra baktigimda ekranda sinek gibi kare seklinde bir cisim gibi bisey geziyor :nono: deli etti diyebilirim =) monitörün icine girip sineklik ile avliyasim geliyor.. ama bit türlü gitmedi su sorun :(

Bilgisi olan varsa, yardim edebilirse memnun olurum. SaygILar.

jenba555
20-03-2006, 01:46
arkadaşım codek registerini kayt etmemişsin powecodek kuarraken bi ekran açılır generateye basıp oarada çıkan herşeyi diğer sayfaya yapıştırıp kaydet e basıp kapattığında sorun kalmaz

softbal10
20-03-2006, 01:47
http://dvbsat.org/forum/showthread.php?t=6882
burada işleniyor yardımı olur sanırım

devrim1
20-03-2006, 02:40
progdvb klasorunü aç içindeki filters yazan klasoru aç register.bat bi dosya olcak onu çift tıkla çalıştır yani bu kadar .ben progdvb kurulumda böyle yapıyorum.

Siwolk
20-03-2006, 07:15
Arkadaslar yardimlariniz icin tesekkürler, progdvb'yi sildim sonra codec programini yükledim.. arkadan progvdb yi kurdum yeniden o sinek öldü :)

softbal10
20-03-2006, 08:50
sorun çözüldü demek güzel haber saygılar