Orijinalini görmek için tıklayınız : Eutelsat W3 ve Sirus aynı anda
first_axe
30-03-2006, 11:32
w3 uydusuna çanağı bakan arkadaşlar aynı anda tek çanak ve tek lnb ile sirus uydusundan da yayın alınabiliyor yapmanız gereken 12111 h 27500 12380 h 27500 bu tp leri girip taratmanız eğer sinyal alıyorsanız diğer tp leride girmeniz,şayet sinyal alamıyorsanız antenin arkasına geçip çanağı 1 mm ssağ tarafa döndürmeniz o zaman sirus ve w3 uydusunu beraber izleyebiliyorz ben boludan 90 lık anten ile 85 adet yayın alıyorum bazıları emu bazıları opos kart ile açılmaktadır
not kesinlikle dayzek ayarları ile falan oynamıyoruz w3 ayarları geçerli
saygılar
bende urfadan 90 lık çanakla sirus tan 162 kanal alıyorum ama opos kartla çözülen yok
recepyalman
12-08-2006, 13:51
90 lık çanak ile sirus ve nilsat % 100 sinyal almama rağmen w3 uydusunu henüz yakalayamadım.first axe arkadaşa teşekkür ederim onun dediği gibi yapacağım. işi sağlama alıp 120lik çanağı çevireceğim.nilsat ve sirus taki bazı kanallar açık.hustler ve hustler blue gibi...
selam sizlere bir sorum olucak şimdiden teşekkür sirüs uydusunda iskandinav kanalları ve farklı kanallar var nasıl açarım
first_axe
18-08-2006, 14:44
selam sizlere bir sorum olucak şimdiden teşekkür sirüs uydusunda iskandinav kanalları ve farklı kanallar var nasıl açarım
bulunduğunuz bölge neresi bilemiyorum ama türkiyeden iskandinav kanallarını almanız mucize ama avrupada yaşıyorsanız sanırım alabilirsiniz ve bildiğim kadarı ile cardsharing ile açılabilir o kanallar
merhaba ben izmirde oturuyorum sirüs uydusundaki diger kanallar örnegin iskandinav uydu adı olarak 4 sıfır veriyor ama dayzek le baktıgım zaman izlenmiyor onu ögrenmek istemiştim teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.