PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ABD’de yılın aptalı: M.Jackson



filozof
02-04-2006, 00:12
ABD’de geleneksel olarak 1 Nisan’dan bir gün önce, bir halkla ilişkiler şirketi tarafından yapılan kamuoyu araştırmasına göre, Michael Jackson, ABD Başkan Yardımcısı Dick Cheney’i biraz geçerek, bu yılın “en aptal ABD’lisi” seçildi.

Anket kapsamında bilgisine başvurulanlardan yüzde 69’unun, çocuklara cinsel tacizde bulunmakla suçlanan, daha sonra aklanan ve şu anda Bahreyn’de yaşayan 47 yaşındaki ABD’li şarkıcının bu yıl içinde “aptalca” şeyler yaptığını düşündüğü belirtildi.

Araştırmanın organizatörü Jeff Barge, şarkıcının son kez halk arasında görüldüğünde, Dubai’de kadın kıyafetleriyle alışveriş yaptığını ve 5 ay süren dava sırasında bir kez duruşmaya pijamayla geldiğini belirterek, “Michael Jackson, gelecekteki anketler için de birinci olmayı garantilemiş gibi görünüyor” dedi.

ABD’nin bir av sırasında kazayla arkadaşını vuran başkan yardımcısı Dick Cheney’nin ikinci geldiğini belirten Barge, “Dick Cheney’nin davranışlarının Michael Jackson’ı tahtından etmeye yetmediğini” belirterek, Cheney’nin, yüzde 59 ile, sürekli olarak gazetelerin birinci sayfalarında boy gösteren Hilton otellerinin varisi Paris Hilton ile birlikte ikinci sırayı paylaştığını söyledi.

Opinion Research Corp adlı şirket tarafından yapılan ankette, ABD Başkanı George Bush’un yüzde 57 oyla üçüncü sırada geldiği, Tom Cruise’un yüzde 54’le dördüncü, Temsilciler Meclisi’nin eski Cumhuriyetçi parti çoğunluk lideri Tom Delay’in yüzde 41 ile Cruise’un arkasında yer aldığı belirtildi.

Kaynak : ntvmsnbc.com

AmphetaminE
02-04-2006, 01:16
Yanlış olmuş bu sıralama.
1. Bush
2. Bush
3. Bush olması lazım lazım:)

sanko86
02-04-2006, 01:22
ilginç adamlar aptal bile seçiyorlar bunu nasıl yorumlamak lazım acaba fiolozof sağol