PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Böyle bir problemle karşılaşan oldu mu?



isoreco
17-02-2011, 09:50
merhaba arkadaşlar. yeni taşındığım evde bir tane uydu kablosu vardı. yumatu onboard box "dandik" uyduyu taktım hem hotbird hemde turksat kanallarını buldu. iyi dedim skystar usb aldımgri olan dörtgenden eski. neyse dün taktım aleti dayzek dediğimiz olay kaçlı bilmiyorum ama ben önce skystarı kurdum setup2pc varya orda sinyal yoktu önce ordaki değerlerle manuel oynadım biraz sinyal geldi. prog dvb kurdum güzelce kanalları buldu ama sinyal bi geliyo bi gidiyo kanalları da göstermiyo. şimdi gelelim sorularıma:

1-disecq çok önemli bi mevzumu ters uydu yazsam ne olur
2-niye sinyal gelip gidiyo
3-o setup4pc yada serve4pc devamlı yeşil mi kalmalı yani oradaki değerleri elle mi girmeliyim saçma saçma yoksa belli birşey var onu mu yapmalıyım.

ilk sorumda beni yalnız bırakmayın plz.yahoo.

ozzymanborn
18-02-2011, 00:14
1- disecq sırasını bilmezseniz kanallar doğru uyduyu ayarlayamayacağınız için göstermez.
2- ya disecq'de ya ara bağlantıda bir problem olabilir. Ortak antenlerde genelde bu tür problemler olabilir. Yöneticinize bildirebilirsiniz kablonuzda kırıklık eklenti veya bağlantı problemi olabilir. Skystar benzerleri sinyal değişimlerine karşı daha hassastır.
3- setup4pc ve server4pc'nin tv izlemek ile alakası yoktur. Uydu internet amacıyladır. Uydu Download ile alakanız yoksa başlangıçtan da kaldırabilirsiniz.

isoreco
18-02-2011, 09:16
çok teşekkür ederim zamanınızı ayırıp cevap yazdığınız için. görüntü almayı başardım artık sırada plugin ler ile ilgileneceğim :)