PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Komsularla wireless cardshare

Agony
24-04-2006, 18:34
Oncelikle ikisi aynı sitede yanyana biri de yaklasık 20metre otedeki sitede olmak uzere 3 kisi icin cardshare yapmak istiyoruz (paket olarak kendimize sky uk i sectik:banana: )
ADSL baglantısı ile internete baglantı yapacagız.wireless modem tek kisiye alınacak(ornegin usr9108...)ve bende bulunacak diger evlerde kisisel adsl olmayacak ben wireless ile dagıtım yapacagım
Birincisi bu wireless modem kullanma isi verimli olur mu karda kısta sinyal seviyesi gider mi daha guclu anten alsam farkeder mi
Diger arkadaslar benim internet baglantımdan nasıl faydalanacak onlara hangi alet gerekiyor
Ben de dreambox olacak yan komsumda td var oteki sitedeki komsumda season ile bu ise ortak olmak istiyor-bu sistem birlesir mi season un pc kullanmadan calısan wireless modeli var mı
Dagıtımı mutlaka internet yoluyla mı yapmalıyız wireless bir cozum yok mu
Ornegin paralı bir cardserver a uye oldum kendim bunu bizim uclunun kullanımına nasıl acarım donmalar olur mu
Kendi yazlıgıma da sınırlı adsl alıp bu ucluyu ne sekilde dortlerim
Free card server lar ne kadar zaman dayanıyor
Birden fazla paketin aboneligini alıp (birini ben birini komsum) nasıl paylastırırız

Tesekkur ederim bir cok insanın sormak istedigi bir soruydu bence herkese kolay gelsin

DeeJay
26-04-2006, 22:37
sky uk'ye card sharing oluyomu

ikizler_2121
04-07-2006, 09:49
ben bitane aldın usb wireless ama hem altımda kullanıcı var yani dört tarafımda internet kullanıcıları var hepsi 1024 ve 2048 kullanıyor. hemde tek başlarına altımızda kargo var acaba sinyal nekadar güçlü olur yardım edebilirmisiniz sayın üye ve modlar ve master

softbal10
04-07-2006, 10:43
ben bitane aldın usb wireless ama hem altımda kullanıcı var yani dört tarafımda internet kullanıcıları var hepsi 1024 ve 2048 kullanıyor. hemde tek başlarına altımızda kargo var acaba sinyal nekadar güçlü olur yardım edebilirmisiniz sayın üye ve modlar ve master
senin soruna cevap vereyim eğer altında üstünde veya yakın cevrende wireless modem ile adsl bağlantısı olan varsa sende onlardan gayet iyi bir şekilde sağlıklı olarak bağlantı alabilirsin tabiki modem dış bağlantılara açık ise güevnlik için mac adresine göre sınırlama getiriyorlar bilgine

maverick
06-07-2006, 01:51
linux boot u ıle wireless şifreleride kırılıyor ancak kendıne bı pcı wireless alıcı almalısın once daha ucuz olan usb ıle bı kontrol et veya bı dızustu ıle sinyal kalıtesı e sıfrelı mı sıfresız mı ondan sonra duruma gore hareket edersın

ikizler_2121
17-07-2006, 11:24
sağol hasan kardeş ama bunların yarısından çoğu şifre koymuş nasıl kırabilirim

sentiere
21-07-2006, 13:31
bir bu urunu incele istersen .... http://accessories.dell.com/sna/PopupProductDetail.aspx?c=us&l=en&cs=19&sku=A0618964&price=180

hani belki br fikir verebilir...

-----------------

Tesekkur etmek guzelliktir.

softbal10
21-07-2006, 17:00
bir bu urunu incele istersen .... http://accessories.dell.com/sna/PopupProductDetail.aspx?c=us&l=en&cs=19&sku=A0618964&price=180

hani belki br fikir verebilir...

-----------------

Tesekkur etmek guzelliktir.
verdiğinizi link kırık sayın üyemiz

softbal10
21-07-2006, 17:01
sağol hasan kardeş ama bunların yarısından çoğu şifre koymuş nasıl kırabilirim
şifre kırılması biraz zor çünkü mac adresine göre sınırlama koyuyorlar her bilgisarında mac adresi farklı