Orijinalini görmek için tıklayınız : KUMANDA VE KURULUM SORUNU OLANLAR RESMLİ ANLATIM
softbal10
24-04-2006, 21:34
word dosyası olarak indirin ve kumanda ve kurulum sorunlarını kesin olarak çözün
full kurulum ve kumanda ayarı resimli anlatımı indir (http://www.skystar.org/redirect.php?dlid=978&ENGINEsessID=1ff36861199260f48ae1a4272e9b0b31)
dosyanın açılış şifresi=hasanok
elmass_s
25-04-2006, 05:58
saol bakacaz inşallah olur
kumandayı bir türlü kuramadım inşallah bu sefer...
paylaşım için teşekkürler
Sn.Hasanok arkadaş ben kumandayı çalıştırmayı başarmıştım.Asıl sorum şu olacak kanal geçişlerde progdvb de çift kanal atlaması yapmakta bir türlüde buna çözüm bulamadım nasıl bu sorunu halledebilirim yardımcı olabilirmisiniz
saygılar
elmass_s
25-04-2006, 15:17
YA HASAN KARDEŞ EKTE VERDİKLERİ ALETİ ORYA TAKMAK YETERLİMİ YA BAŞKA BİR BAĞLANTI YAPMIYORUZ DEGİLMİ
hasanok:sayın elmass büyük harfle yazmak forum kurallarına aykırı bilgine
softbal10
25-04-2006, 15:38
hayır o aleti oraya takacaksın başka birsey yapmana gerek yok word dosyasında var seriport önemli nereye taktın ona göre ayarlayacaksın
winlirc ayarlarını yaparken taktığın seriporta göre ayar yapmalısın
softbal10
25-04-2006, 15:42
Sn.Hasanok arkadaş ben kumandayı çalıştırmayı başarmıştım.Asıl sorum şu olacak kanal geçişlerde progdvb de çift kanal atlaması yapmakta bir türlüde buna çözüm bulamadım nasıl bu sorunu halledebilirim yardımcı olabilirmisiniz
saygılar
çift kanal geçişi nasıl oluyor yani listede ikişer kanal olarakmı gidiyor progdvbde ayarlar kontroller kısmına bir bak orada tuş atarken yanlışlık yapmış olabilirsin
Evet listede ikişer kanal olarak atlama yapmakta kontroller seceginde denemediğim de kalmadı siz de prog dvb de böyle bi sorunla hiç karşılaşmadınız mı? Diyelim kanal numarası giricem 12 yazacak aaa bi bakıyorsun 112 oluveriyor sanki sinyali birden fazla algılıyor çok enterasn bi sorunla karşı karşıya kaldım Altdvb de bu yok ama Altdvb kumanda ve osd secenegi olmadıgında bana pek faydası da olmuyor
saygılar
softbal10
26-04-2006, 19:45
kardeş gerçekten ilginç bir sorunmuş dikkatimi çekti ama bende böyle bir sorun olmuyor başka progdvb sürümleri dene istersen bende suan için 4.72.2 kurulu sorun yok denemekte fayda var saygılar
bende kumandada sadece alt üst sağ ve sol ok tuşları çalışıyor. Yani kanal atlama ve ses olarak atadıklarım. progdvb de kanallara sağ tıklayıp kanal özelliklerinden kanallara numara verdim. Mesala atv ye 1 dedim. Ama kumandada 1 tuşuna bastığımda hiçbişey olmuyor. Oysa ayarlar kontroler bölümünden 1 tuşunu tanıtmıştım. Bunun nedeni nedir? Nasıl kanallara numaralarla geçiş yapabilirim.
Birde arkadaşında dediği gibi up ve down (Previous channel, next channel) tuşlarına bastığımda çoğu zaman 2 kanal atlıyor. Bunun nedeni sanırım basılı tutma zamanı. Tanıtırken bastığımız süreden daha fazla süre basarsak tuşa 2 kere basmış gibi algılıyor. Bunun için tuşları tanıtırken çok kısa basmamak lazım sanırım.
Saygılar...
usb kontrol lü ss2 var ama bir turlu calşmıyor donanını com1 olarak seçenek var bunu nasıl çözerim
01adanalım®
27-07-2006, 18:38
paylasım ıcın tesekkurler saol...
paylasım ıcın tesekkurler saol...
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.