Orijinalini görmek için tıklayınız : S2emu 1.23 supported cryptowrks from @mars
On
http://www.skystar.org/redirect.php?dlid=997&ENGINEsessID=542d46705f91282ffefe2410975c7769
Cryptoworks PPC emu.
It emulates PPC instructions, so there are possible errors.
It is hard to extract algo from evocamd and I give up, so here is emu.
Tested only few minutes.
MarS
skystara aktarılmıştır.
güncel softcam.key lerle cryptoworks kanallar açıktır.
Yerel Platformlarla ilgili key vermek yasaktır lütfren dikkat ediniz.
saygılar.
Aquarius6XX
06-05-2006, 00:33
Tşkler saygılar
enfarktus
06-05-2006, 10:04
teşekkurler
ahmetus34
06-05-2006, 10:43
gerekli softcam mi atınca açılıyor saygılar..
aynı emu ile bazı pc lerde açtı bazılarında açmadı sebebi ne olabilir sizce_?Kullanılan program versiyonundan olabilirmi_?
cancel64
06-05-2006, 12:52
pmtcat seçeneğinin işaretli olmamasına dikkat edin
açan arkadaşlar kullanıkları dvb-s programlarının versiyonunu yazabilirlermi acaba bazı pc lerde açılıp bazılarında açılmamasını çözelim.
ozzymanborn
06-05-2006, 14:04
Hotbirdde Jstv 1 ve 2. 10722H adındaki Jetix Orta Avrupa(24 saat + türkçe dahil 4dil). ve E! Europe açılıyor. MTV paketi (Cryptoworks identleri MTV1, MTV Polonya ve MTV Portekiz ve Nickolodeon Euro. (Viaccess Identiyle de açılanlar kendi identleriyle açılırken) Softcam keydeki identlerine ve keyleri henüz softcamlarda bulunmadığı için açılmıyor.
açan arkadaşlar ini ve hash file lerini hatta softcam lerini bir zip yapıp bi yere upload etseler harika olurdu teşekkürler...
AÇIYOR...peki bunun ömrü ne kadar olur... bu işte bi iş olur mu? bu kötüye işaret gibime geliyor...
karakartal71
06-05-2006, 19:11
sonu düşünen kahraman olamazmış tadını çıkarmaya bakın saygılar
unstople
06-05-2006, 19:45
yaa arkadaslar ben beceremedim yardım edebilir misiniz?
sakkkure
06-05-2006, 20:10
bendede bazı kanallar acior bazı kanallar acmior. cok ilginc anlayamadım ciddi caid ayarlarıyla oynamama ragmen olmadı
açan arkadaşlar ini ve hash file lerini hatta softcam lerini bir zip yapıp bi yere upload etseler harika olurdu teşekkürler...
BURDAN (http://www.rdi-sat.com/uploadshow.php?id=2)
ömrünün ne kadar olacağı hakkında bilgisi olan var mı? mevcut hotbird çanağına ikinci bir lnb alıp bir çanakda iki lnb gibi zor bir işe girişmeye değer mi sizce? (malum w3 için)
ömrünün ne kadar olacağı hakkında bilgisi olan var mı? mevcut hotbird çanağına ikinci bir lnb alıp bir çanakda iki lnb gibi zor bir işe girişmeye değer mi sizce? (malum w3 için)öncelikle forumumuza hoş geldiniz. uzman felan değilim ama 7 ve 13 derece bir çanakta nasıl olur?. hadi w1 (10derece) deseydiniz belki derdim. mantıken olmaması lazım tabi çanak çapı 1.5-2 m ise bilemem. ömrü konusunda örneğin hispasat için 2 ay seyretsem bana yeter diyerek yenibir çanak masrafına katlanmıştım. arada kesintilerde olmasına rağmen 5. aydayız ve yine seyrediyoruz. bu da böyle bişi yani kısmet işi...saygılar.
aslında d+ meselesi ya da genel olarak şifre çözülme meselesi biraz danışıklı dövüş meselesi olduğundan cw için yeni sistemin ne kadar zaman alacağını bilenler vardır diye tahmin ediyordum. yani nasip kismetten çok uydu piyasasındaki denge ile alakalı sanki. ama tabi yerel platform meselesi konuya diğer emu meselelerinden farklı bir boyut getiriyor. bu konuda fikrim yok.
7 ile 10 olabilirse 13 de olur gibi geliyor bana, konu hakkında kesin araştırma yapmadım ama şu vakte kadar 4-5-6 lnb takanları duydum-okudum. hatta çanağın ucu için ayrıca satılan lnb yuvaları bile var mış. yani büyük ihtimal olması gerekir.
bu araştırmalar öncesinde biraz beklemek en iyisi galiba, bana çabuk gider gibi geliyor çünkü...
paradox3621
07-05-2006, 07:37
ben şuan 13-7 yi 90lık çanakla izliyorum hatta mail adersinizi verin fotoları yollayım isterseniz kısacada anlatırım. pm olarak mailinizi yazın görüşürüz
zoroX sağolasın dosya için hazıra konduk :)
açan arkadaşlar kullanıkları dvb-s programlarının versiyonunu yazabilirlermi acaba bazı pc lerde açılıp bazılarında açılmamasını çözelim.altdvb 2.1 ile uğraştım uğraştım olmadı. eski model progdvb ya 4.46 veya 4.42 full instal. hatırlayamadığım bu versiyonlardan biri belki 2 yıl önce pc me kurulmuştu. düzgün çalıştığından bende bu güne değin yeni versiyonlarıyla yenilememiştim...neyse sadece emu ve soft camı içine atınca açtı hayret doğrusu. galiba benim altdvbdeki plugin tam bir çorba olmuştu hala açamayışının izahı bu olsa gerek...:D
softbal10
07-05-2006, 13:11
arkadaşlar s2emu 1.23 ün .ini dosyasını açın içindekileri
[S2emu]
SHL_Time=6
LogN2=1
CAM=000000
N2AU=1
AutoECM=1
Active=1
PMTCAT=0
N1AU=1
olarak değiştirin ve s2emuda pmt işaretli ise onu kaldırın farkı göreceksiniz
pmt otamatik sürekli almasını istersek Her kanal değişimlerinde S2emu kanalın PMT bilgilerini okumaya çalıştığından kanal değişimlerinde ve açmada gecikmeler oluyor ayrıca bazı kanllar açılmıyor
ewet işin sırrı plugins dosyasının sade olmasındaymış. altdvb 2.1 için plugins dosyasında (S2emu 1.23) ve güncel (softcam) koyarak çalışıyor. plugins e daha önce atılmış dosyalar işi engelliyormuş... altdvb 2.1 ile görüntü ve harcanan cpu yönünden progdvb ye göre süper...iyi seyirler
Dün .............itibaren gitti bende yok arkadaşlar.
softbal10
08-05-2006, 12:09
arkadaşlar suan için bazı kanallar yok bilginize yeni softcam ile olabilir saygılar
şu an tüm kanallar açık bende dün ................ izledim ben kullandığım bir yöntem ile ancak sayın yöneticilerimiz izin verirlerse gerekli pro ları upload edebilirim.
bu arada progdvb nin tüm versiyonları ve alt dvb ilede denedim test ok sorunsuz ;)
Dün .............itibaren gitti bende yok arkadaşlar.
editlenen mesajınızın editlenmemiş halindeki forum kurallarını ihlal ettiğinizden dolayı bir gün banlandınız umarım bundan sonra dikkatli davranırsınız.
saygılar.
şu an tüm kanallar açık bende dün ................ izledim ben kullandığım bir yöntem ile ancak sayın yöneticilerimiz izin verirlerse gerekli pro ları upload edebilirim.
lütfen forum kurallarına uyalım.
elmass_s
08-05-2006, 21:27
arkadaşlar problem yaşıyorsanız
adresinden temin edebilirsinizzzz...
lütfen kurallara uyalımmm
Yerel Platformların İllegal izlenmesine yönelik çalışmalarda kullanmayın bu suçdur......
zroxx vermiş pardon kapatyorumm
softbal10
09-05-2006, 00:11
üst mesajlarda @zorox hazır diye vermiş orası ile verilen link aynı siteye yönlendiriyor bilginize saygılar
teş
teş
teşşekkür..
saol varol
eyvallah saol
teşekkürler
teşşşşşşşekkk
Anlamsız mesajlarınız yüzünden ceza puanı aldınız.
çift lnb konusunu hallettim .13 ve 7 sinyal seviyesi gayet yüksek bir şekilde aynı çanakda olabiliyor...
ama çözemedim , acaba keyler mi değişti ?
Yerel Platformlara Ait Key vermek yasaktir
softbal10
10-05-2006, 10:00
15.
Türkiye'de yayın yapan dijital platformlara ait şifreleme sistemlerinin konu olarak açılması veya bunlara ait şifrelerin verilmesi veya sorulması,telif hakları yasası ile alakalı Türkiye'de temsilciliği bulunan firmalara ait yazlılımların korsan olarak linklerinin verilmesi veya dosya olarak eklenmesi ve altyazı paylaşımı kesinlikle yasaktır.
turkoglu_tuning
22-05-2006, 10:46
paylaşım için teşekkürler...
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.