Orijinalini görmek için tıklayınız : Empg Dec 20 Exe ARIYORUM
Empg Dec 20 Exe ARIYORUM
@slm
Arkadaslar skystar2tv kartlarda ve prog ProgDVB4.72.3 bu programlari indirip pc kurduktan sonra bir müddet sonra bir logo yani (kelebek gibi )geziyor ekranda bunu yok etmek icin Empg Dec 20 Exe diye porogram vardi gunlerdir aradim bulamadim yardimlarini bekliyorum
softbal10
06-05-2006, 17:48
arkadaşım progdvb yi aç settins(ayarlar) audio and video(ses ve görüntüyü) seç açılan pencereden directshow kısmına geç ve tüm seçenekleri elecard yap sorunun çözülecektir saygılar
slm evet dediklerini yaptim ama olmadi Empg Dec 20 Exe diye bir eke vardi bunu DVB dosyasinin icine atigim zaman kayip oluyordu simdi kelebek gibi ucuyor ekranda deli etti beni
softbal10
06-05-2006, 18:55
slm evet dediklerini yaptim ama olmadi Empg Dec 20 Exe diye bir eke vardi bunu DVB dosyasinin icine atigim zaman kayip oluyordu simdi kelebek gibi ucuyor ekranda deli etti beni
kardeş bence onu arama dediğim gibi benim imzamdaki power codec pack 9 u indir ve dediklerimi yap hepsi elecard olsun emin ol gider başka birsey yapmana gerek yok
softbal10
06-05-2006, 19:00
Empg DEC20 indirmek için tıkla (http://www.skystar.org/arsiv/index.php?dir=dvb-players/progdvb/&file=empg2_dec_strm_pack.zip)
illede bana o lazım diyorsan bak burdan onu indirebilirsin
NOT:link skystara verdim ihtiyacı olan arkadaşlar burdan indirebilir
sagol arkadas eline saglik konuyu halledim simdi tikir tikir calisiyor
softbal10
07-05-2006, 15:22
ne mutlu kardeş sorun çözülmüş saygılarımla
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.