PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : sifrelerin ss2 ye aktarilmasi...

uppsallla
07-05-2006, 22:14
arkadaslar bizim ss2 ye dvbslere yani sifreler gec cikiyor... mesela humaxlara dakkikasinda sifre cikariyorlar... biz bu sifreleri softcama nasil aktaricaz... kopyala yapistir yaptim olmadi... bunun bir yöntemi varmi?

elmass_s
08-05-2006, 21:31
hasan kardeş bizi bu konuda bilgilendirir
ama dediğin gibi geç geliyor sebebi o cihazları satmak olabilir
hasan hemşom bu arada moderatörlük sana yakışıyor
saygılarrr

uppsallla
08-05-2006, 22:36
cihaz satmakla alakasi yok bence sadece bu isi bilen sayisi az... ilgilenen de az... millet deli mi bizim gibi bilgisayardan seyredecem diye ugrassin... aliyor dreambox , humax aninda catir catir izliyor ...:-)

elmass_s
08-05-2006, 23:54
öylede kardeş o cihazlar kaç paradan başlıyor dream box en az 700 kagıt skysatar 96 milyon adamlar niye bunu satmaya çalışsın şu an ben izleye biliyorum yeni ss2 1,23 ile artık
sana rdi satı ve skystar.org tavsiye ederim ortan bakabilirsin güncel softcamlara daha fazla bahsetemiyecem banlanmak istemiyorum şifrelerdeki kanal neydi birde arkadaşım
saygılar

softbal10
09-05-2006, 00:15
öylede kardeş o cihazlar kaç paradan başlıyor dream box en az 700 kagıt skysatar 96 milyon adamlar niye bunu satmaya çalışsın şu an ben izleye biliyorum yeni ss2 1,23 ile artık
sana rdi satı ve skystar.org tavsiye ederim ortan bakabilirsin güncel softcamlara daha fazla bahsetemiyecem banlanmak istemiyorum şifrelerdeki kanal neydi birde arkadaşım
saygılar
güncel softcami veriyorum arkadşalr suan için yeni keyler yok yerel platformlara ait key vermek forum kurallarına aykırı güncel keyler değişrse şifre ve keyler kısmında güncel softcamler kısmında veririmn saygılar ve dreambox gerçekten pahalı onu almak zor iş ama emu geröekten çok güzel bir plugins çoğu kanalı açıyor plugins içine atıp progdvb veya altdvb de eklentilerden aktşif edin pmt seçeneği seçili olmasın

uppsallla
09-05-2006, 11:03
arkadaslar siz beni yanlis anladiniz. ben yerel platformlarla ilgili bisey sormuyorum... softcam da sormuyorum... softcam istedigim zaman upload centerden zaten aliyorum. oraya kadar sorun yok. ama mesela softcam cikmakda bazen gecikiyor dogal olarak arkadaslar bilgisayarin basindan ayrilmak zorundalar... ama ben humak icin cikmis bir sifreyi softcamin icine direk yazarsam olur mu... ya da ne yapmam lazim. kendim nasil softcam hazirlarim bunun bir programi falan var mi...

tonytr
09-05-2006, 12:50
humaxlara hemen çıktığını, dreamboxla herdaim izlendiğini kim söylüyor? key çıktımı hepsine birden uygulanır upload sitelerini iyi dolaşın.

saygılar.

uppsallla
09-05-2006, 20:00
öyle tony usta... pazar günü site site dolastim... sana diyim 5 dk sonra sifreler cikti... sanirim anlamissindir neden bahsettigimi... :-)

tonytr
09-05-2006, 22:07
site site gezerken bulamadığın dosyayı humax ya da dreamboxun olsaydı bulabilecekmiydin?

uppsallla
10-05-2006, 00:18
evet... amacim tartismak degil... özellikle seninle hic degil cünkü senden dvbs konusunda cok sey ögrendim... ama gercekten benim abone oldugum forumlarda bu böyle... bord ismi vermek istemiyorum... ben almanyadan yaziyorum. burda humax 5400 fiyati 195 euro... türkiyeye göre büyük para ama buraya göre bir reserve icin ucuz bir para dream box uda 300 350 civari bulabilirsin... bu sebeble kullaniycisi cok... bazi kanallar sifre degistiriyor. forumda 3 5 dk sonra taze taze sifreler diye mesajlar cikiyor...

tonytr
10-05-2006, 00:29
dreamde kullanılan keyler ile dvbs te kullanılan keyler aynıdır, biraz mantık yürüt derim o zaman, ve forum kurallarına uymayan mesaj yazmayın lütfen. imzamı da dikkatle okuyun ilk olarak kırmızı yazılanı.

saygılar.

uppsallla
10-05-2006, 23:50
bak iste yeni bir sey daha ögrendim... saygisizlik yaptiysam ayrica özür dilerim...

tonytr
11-05-2006, 01:07
saygısızlık değil forum kuralları açısından yazdım. kurallar hepimiz için. javachate de bekleriz.

saygılar.

softbal10
11-05-2006, 09:57
Chate girişte sorun yaşarsan güncel haberlerde giriş için yapılması gerekenler resimli olarak var saygılar

turkoglu_tuning
22-05-2006, 10:45
paylaşım için teşekkürler...

uppsallla
22-05-2006, 21:57
paylaşım için teşekkürler...
kardesim bordda bangir bangir bagiriyorlar tesekkur butonu var diye sen hala böyle tesekkur ediyorsun... gecende birisi sordugum bir soruya dalga gecer gibi tesekkur ederim yazmis... ustalar bence biraz agir yaptirim uygulayin ya... mailime mesaj gelmis mesajin var diye üsenmedim girdi m nolmus diye böyle cevap karsinda moralim bozuldu yaw

tonytr
22-05-2006, 22:52
evet yarım saat içinde 20 adet "paylaşım için teşekkürler" mesajı bu bir art niyet ya da bilgi çalmak için yazılır 1 gün süre ile forumdan uzaklaştırılmıştır.

saygılar.

uppsallla
22-05-2006, 23:34
tony kardes bence bir gün yetmez... bunun cezasi daha agir olmali... ertesi gün tekrar gelecek ayni zihniyet... tesekkür butonunu bilmese uyaririz... ama iki kere de tesekkur etmis demek ki biliyor? valla ben cok kizdim :-) bugün biraz zor uyurum...

tonytr
22-05-2006, 23:49
tekrarı halinde ömür boyu mekanizması devreye girer @upsalla kardeş :)

skyTURK
23-05-2006, 00:01
arkadaslar bizim ss2 ye dvbslere yani sifreler gec cikiyor... mesela humaxlara dakkikasinda sifre cikariyorlar... biz bu sifreleri softcama nasil aktaricaz... kopyala yapistir yaptim olmadi... bunun bir yöntemi varmi?eğer ilgili şifreleri text olarak biliyorsan SoftCam. key in üzerinde sağtık yap. <düzenle> seçeneğini seç. şifrelerin yazılacağı ilgili yeri tespit et bulduğun yeni şifreyi eskisini silerek bu kısma yapıştır. kaydet ve yeni oluşturduğun güncel softcam ı kullan. kopyala yapıştır yaptım olmadı diyorsun bulduğun şifre fake yada uygun biçimde yerine yerleşmemiştir. ben bulduğum şifreleri bu şekilde hatta sadece bana lazım keyleri softcama atıp diğer kullanmadığım keyleri silerek altdvb veya progdvb ile kullanıyorum gayet güzel oluyor. başımda ağrımıyor...kolaygelsin.

eh be @turkoğlu kardeşim foruma sorun olsa bildiğim kadar cevaplıyacam ama heryere teşekkür ettin benide zırdeli yaptın ne diyeyim. yinede sana önerim <gel, bin defa tövbe ettinse yine gel burası umutsuzluk kapısı değil>...saygılar.

jaz
23-05-2006, 12:03
evet bende softcami açıyorum düzenleden oraya bulduğum keyi yapıştırıyom
ve ekranda:)