DVBSaT Digital Video Broadcasting SATellite

Geri git   DVBSaT Digital Video Broadcasting SATellite > UYDU ve ŞİFRLEME SİSTEMLERİ > UYDU ALICI RECEIVERLER > Next & NextStar
Kullanıcı ismi
Şifreniz
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Takvim Online Oyun JavaChat Bütün Forumları okunmuş kabul et

Seçenekler
Alt 29-03-2006, 18:01   #1
eaglepaw

eaglepaw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 33
Tecrübe Puanı: 622eaglepaw gelecegi parlak uyeeaglepaw gelecegi parlak uyeeaglepaw gelecegi parlak uyeeaglepaw gelecegi parlak uyeeaglepaw gelecegi parlak uye
NeXt Plus Yeni Editör PCLink2.0i User İle Yazılım Güncelleme.. ANLATIM !

NeXt Plus Yeni Editör PCLink2.0i User İle Yazılım Güncelleme.. ANLATIM !

Yazılım Yükleme Gecmeden Önce Cİhaz Versiyonunu Kotrol Ediniz....
Cihaz Versiyonunu IS_Link11C ile yada Menü>Cihaz Bilgis>Kırmızı Tus>1234 ile Emu'yu kapatarak kontrol edebilirsiniz..
INF Veriyon 217 yada üstü
FMB Versiyon 615 yada üstü olmalıdır..
(X Plus serisi icin 0030 ile acıp yükleme direk olarak gecebilirsiniz...)
Cihaz Versiyon kontrol ettikten sonra yükleme islemine gecebilirsiniz..
Rs_232 Comport kablosonu takız.
Cihazınızı Fisini cekiniz.
Yeni Editör PCLink2.0i User programını acınız..
Cihaz ön panelinden CH+ basınız cihazın fisini takınız 0030 veya 0300 olarak acılacaktır..

PCLink2.0i User proğramını çalıştırınız.

NOT:Yükleme bittiğinde cihazın önünde END ardından OFF yazar ve OFF da bekler. siz fişi çıkartıp yeniden takınız. fişi taktığınızda E330 gibi rakamlar görürseniz bu arıza değildir, dil seçimini yapınız ve kanalları TARATINIZ. sonrada güncel keyleri yükleyiniz. cı sistminini (EMU) açınız.

Yükleme Programı PCLink 02.0i User İndirebilirsiniz

Yeni Yükleme Programı PCLink 02.2i User İndirebilirsiniz

@TEKNOKA arkadaşıma teşekkürler!

Konu alimansur tarafından (17-11-2007 Saat 21:13 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Resimler görünmüyordu Yeni yükleme loaderi ilâve edildi
eaglepaw isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
DVBSaT Reklamları
teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim
Alt 29-03-2006, 18:06   #2
GoldenShoot

GoldenShoot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 124
Tecrübe Puanı: 1294GoldenShoot Herkesce takdir edilen guvenilir uyeGoldenShoot Herkesce takdir edilen guvenilir uyeGoldenShoot Herkesce takdir edilen guvenilir uyeGoldenShoot Herkesce takdir edilen guvenilir uyeGoldenShoot Herkesce takdir edilen guvenilir uyeGoldenShoot Herkesce takdir edilen guvenilir uyeGoldenShoot Herkesce takdir edilen guvenilir uye
Çoook saol dostum işime çok yarayacak. Ellerine sağlık..

Saygılar...
GoldenShoot isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-06-2006, 22:00   #3
spell
ER

spell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 0
Tecrübe Puanı: 0spell is on a distinguished road
gerçekten ellerine sağlık
spell isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-06-2006, 19:08   #4
spell
ER

Arkadaşlar ben bu tarza yönelik programlardan pek anlamam,yani bu işin daha acemisiyim.ama dün akşam bu programı kurup recevierimdende rs 232 kablosuyla dizüstü bilgisayarıma bağlantıyı kurdum.daha sonra com portu tanıtırken hata veriyor.sistem belirtilen dosyayı bulamadı diyor.com 1 ve com 2 portu çıkıyor ve ben ikisinide denedim.rs 232 dizüstü bilgisayarıma tanımlı ve bilgisayar bunu algılıyor.ne yaptıysam aynı hep aynı.yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
spell isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-06-2006, 23:03   #5
spell
ER

arkadaşlar sorunu hallettim ama dizüstü bilgisayarımla değil desktop bilgisayarımla yazılımı atabildim.1 hafta olmuş soruma cevap veren bile olmamış
Alt 07-07-2006, 01:15   #6
sutty
ÜSTÇAVUŞ

sutty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 92
Tecrübe Puanı: 106sutty is on a distinguished road
PCLink2.0i linki ölü galiba
sutty isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-11-2006, 22:10   #7
kocbir
ER

kocbir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0kocbir is on a distinguished road
arkadaslar next 2000x cis plus aldim aldigim gunden bu zamana ci modul tanimiyor neden ola bilir acaba yardim ederseniz sevinirim, yurt disinda yasadigim icin next bayisine gidecek durumum yok simdiden saolun.
kocbir isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-11-2007, 23:28   #9
cenix
ER

cenix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 2
Tecrübe Puanı: 0cenix is on a distinguished road
Merhaba bende next ye-2000x cis plus var. pc ile araya 1-1 , 2-3, 3-2, 5-5 baglantı şekli ile yaptığım kablo ile pclink ve stblink programları ile iletişim saglayamadım. Programlar uyumsuz olabilirmi? yada uygun program acaba hangisidir. yardımlarınzı bekliyorum. tesekkürler herkese....
Alt 17-11-2007, 21:08   #10
alimansur

alimansur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 208
Tecrübe Puanı: 100alimansur geleceğin sohret adayi uyealimansur geleceğin sohret adayi uyealimansur geleceğin sohret adayi uyealimansur geleceğin sohret adayi uyealimansur geleceğin sohret adayi uyealimansur geleceğin sohret adayi uyealimansur geleceğin sohret adayi uyealimansur geleceğin sohret adayi uyealimansur geleceğin sohret adayi uyealimansur geleceğin sohret adayi uyealimansur geleceğin sohret adayi uye
Cihazınız için Rs_232 Comport kablosu kullanınız , sorun çözülecektir
alimansur isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
The Following User Says Thank You to alimansur For This Useful Post:
kralwien (29-12-2007)

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler