DVBSaT Digital Video Broadcasting SATellite   uydustore.com uydu alışveriş sitesi
SoftCam.tv karabalık elektronik uydu alışveriş sitesi

Geri git   DVBSaT Digital Video Broadcasting SATellite > UYDU ve ŞİFRLEME SİSTEMLERİ > UYDU ALICI RECEIVERLER > Dreambox Genel
Kullanıcı ismi
Şifreniz
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Takvim Online Oyun JavaChat Bütün Forumları okunmuş kabul et

Seçenekler
Alt 16-12-2007, 14:41   #21
kadriyeli
ONBASI

kadriyeli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 33
Tecrübe Puanı: 26kadriyeli is on a distinguished road
vlcf final rc21 poğramı ile altyazıları otomatik olarak izleme imkanı varmış gemini 4.00 yazılımını kullanıyorum bu poğrdamın ayarlarını yapamadım resimli olarak anlatırmısınız şimdiden teşekkürler
kadriyeli isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
DVBSaT Reklamları
teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim
Alt 16-12-2007, 14:52   #22
ddinc
ÇAVUŞ

ddinc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 23
Tecrübe Puanı: 56ddinc is on a distinguished road
Alıntı:
kadriyeli´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
vlcf final rc21 poğramı ile altyazıları otomatik olarak izleme imkanı varmış gemini 4.00 yazılımını kullanıyorum bu poğrdamın ayarlarını yapamadım resimli olarak anlatırmısınız şimdiden teşekkürler
buraya bakın:
http://www.***********.com/satforum/...lcf+final+rc21
ddinc isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
The Following 2 Users Say Thank You to ddinc For This Useful Post:
evrils (03-03-2008), mestek (18-01-2008)
Alt 16-12-2007, 17:52   #23
quaoar
ONBASI

quaoar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 7
Tecrübe Puanı: 16quaoar is on a distinguished road
çok teşekkürler...
quaoar isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-12-2007, 04:16   #24
soie
ER

soie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 3
Tecrübe Puanı: 0soie is on a distinguished road
dosyayı kurdum ve buluyor indiriyor indi yazıyor ama nasıl aktif olacak nasıl acacam yani başka bir doydaha mı yüklenecek

Konu soie tarafından (18-12-2007 Saat 06:02 ) değiştirilmiştir..
soie isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-12-2007, 17:15   #25
chucky
AltYazi Generali

chucky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Daffys Studio Adventure Champion! Stagedive Dewy Champion! Tobby Champion! Homers Beer Run Champion!
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 39
Tecrübe Puanı: 100chucky Herkesce takdir edilen guvenilir uyechucky Herkesce takdir edilen guvenilir uyechucky Herkesce takdir edilen guvenilir uyechucky Herkesce takdir edilen guvenilir uyechucky Herkesce takdir edilen guvenilir uyechucky Herkesce takdir edilen guvenilir uyechucky Herkesce takdir edilen guvenilir uyechucky Herkesce takdir edilen guvenilir uye
Alıntı:
soie´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
dosyayı kurdum ve buluyor indiriyor indi yazıyor ama nasıl aktif olacak nasıl acacam yani başka bir doydaha mı yüklenecek
sorunun cevabı bu linkte:

http://www.dvbsat.org/forum/showthread.php?t=39978
chucky isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-12-2007, 01:12   #26
zombie
ONBASI

zombie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 16
Tecrübe Puanı: 14zombie is on a distinguished road
Hemen deniyorum
zombie isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-12-2007, 16:37   #27
hurfali
ER

hurfali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 3
Tecrübe Puanı: 0hurfali is on a distinguished road
ellerine koluna sağlık.
hurfali isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-01-2008, 11:46   #28
softbal10

softbal10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Killing Season Champion!
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 229
Thanked 19.727 Times in 4.176 Posts
Tecrübe Puanı: 100softbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uye
@chucky multilerde oynayan filmlerden altyazılarda scorpion ve hellphone bu filmleri arattım çıkmadı arşivde yok sanırım değilmi.?
Alt 03-01-2008, 13:08   #29
chucky
AltYazi Generali

chucky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Daffys Studio Adventure Champion! Stagedive Dewy Champion! Tobby Champion! Homers Beer Run Champion!
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 39
Tecrübe Puanı: 100chucky Herkesce takdir edilen guvenilir uyechucky Herkesce takdir edilen guvenilir uyechucky Herkesce takdir edilen guvenilir uyechucky Herkesce takdir edilen guvenilir uyechucky Herkesce takdir edilen guvenilir uyechucky Herkesce takdir edilen guvenilir uyechucky Herkesce takdir edilen guvenilir uyechucky Herkesce takdir edilen guvenilir uye
hellphone un altyazısını ekledim diğerini de en kısa zamanda hallecedem
chucky isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
The Following 2 Users Say Thank You to chucky For This Useful Post:
softbal10 (03-01-2008), tonytr (03-01-2008)
Alt 03-01-2008, 14:18   #30
softbal10

softbal10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Killing Season Champion!
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 229
Thanked 19.727 Times in 4.176 Posts
Tecrübe Puanı: 100softbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uye
İlgin için teşekkürler multivizyon filmleri takip edilip alt yazı eklenirse ozaman daha kullanışlı bir hal alacak script.

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler