DVBSaT Digital Video Broadcasting SATellite   uydustore.com uydu alışveriş sitesi
SoftCam.tv karabalık elektronik uydu alışveriş sitesi

Geri git   DVBSaT Digital Video Broadcasting SATellite > UYDU ve ŞİFRLEME SİSTEMLERİ > UYDU ALICI RECEIVERLER > Dreambox Genel
Kullanıcı ismi
Şifreniz
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Takvim Online Oyun JavaChat Bütün Forumları okunmuş kabul et

Seçenekler
Alt 01-07-2008, 11:26   #31
SEVMEK46
TEĞMEN

SEVMEK46 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 72
Thanked 1.135 Times in 143 Posts
Tecrübe Puanı: 674SEVMEK46 taninmis sohret sahibi uyeSEVMEK46 taninmis sohret sahibi uyeSEVMEK46 taninmis sohret sahibi uyeSEVMEK46 taninmis sohret sahibi uyeSEVMEK46 taninmis sohret sahibi uyeSEVMEK46 taninmis sohret sahibi uyeSEVMEK46 taninmis sohret sahibi uyeSEVMEK46 taninmis sohret sahibi uyeSEVMEK46 taninmis sohret sahibi uyeSEVMEK46 taninmis sohret sahibi uyeSEVMEK46 taninmis sohret sahibi uye
Alıntı:
eldron´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Onun açılmaması tps ya da v_tps.bin ile ilişkili değil. "Saç-baş yolduran" lazim biraz.

Bu ne deme.. Bu benim deyimim. SBCL- dreambox ikilisinin ayarlarının şık bir tanimlaması bence..

SBCL çalıştığı zaman yeşil ve sarı ışıklarin durumu bana hatanin nerede olduğunun işaretini veriyor.
SBCL yi sevdim. Ama daha bir dolu yol var keşfedilecek..

sence de öyle değil mi SEVMEK46
sblc ile share yapiyorum sorun yok ama tps beni bozar

multivizyonlarla fazla ilgilenmiyorum ama tps paketi güzel filmler var

Cam Modul_MATRIX_DIABLO_DRAGON CAM_ T-REX_GIGACAM_JOKER CAM

Viaccess I-II

Nagravision

Dreambox

Yumatu

Digital+ 19.2E---Premiere 19.2E---ITV 16.0E---TPS 13.0E---Nova 13.0E---Al Jazeera Sport+1/+2 13.0E---ART 13.0E---S e x view 13.0E---MCT 13.0E
SEVMEK46 isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
DVBSaT Reklamları
teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim
Alt 01-07-2008, 14:19   #32
eldron
ÜSTÇAVUŞ

eldron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 131
Tecrübe Puanı: 138eldron biraz daha puan alirsa yaralı olacak uye
TPS elbette güzel.. Yoksa ben deli miyim bu yaşda saç baş yolma ile BOŞUNA uğraşayim sevgili SEVMEK46 .

Sonbahar da bu da yolcu yazilarini okuyoruz net te.. Sonbahara cok var ise de, kafalar daginik.. TPS de hotbird den giderse.. Kafada yolunacak saç da kalmadiğindan.. Ne yaparim bilemedim valla!!
Alt 13-07-2008, 16:34   #33
eldron
ÜSTÇAVUŞ

sbcl ile kesintisiz donmasız tps izleme ayarları

Eger dreambox dan sbcl ile tpsleri izliyor ve de "kesiklik -donma - kanallar arası değişimde sinyal bozukluğu" gibi sorunlar yaşıyorsanız:

buradaki püf noktaları tam size göre...

Tarafımca test edilmiştir,

1-Plugin dosyanız
2-Plugdvb.ini
3-vplug.ini

görünümü resimlendirilmiştir. İçindeki ayarları bunlara göre modifiye edebilirsiniz. özellikle timeCW önemli... Ama başlamadan önce mutlaka eski dosyalarınızın yedeklenmesini atlamayın.. derim..

Alt 16-07-2008, 17:29   #34
eldron
ÜSTÇAVUŞ

daha da iyisini buldum. dün gece de denendi.

mg.cfg içindeki (dreambox dosyası) ayarları şu şekilde modifiye ettim.

K=(1)
R=(00)
N=(07) 25 10
Q=(10)
D00)

bu arada vplug.ini içindeki satırı
ECM_Filter_Timeout_Sec=86500 şeklinde değiştirdim.
Alt 09-09-2008, 19:38   #35
thunder bolt
ÇAVUŞ

thunder bolt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 7
Tecrübe Puanı: 68thunder bolt is on a distinguished road
eldron kardeşim ben bu sbcl yi kurup çalıştırdım içindeki plugin dosyasının içine günlül tps bin dosyasını atıyorum config dosyasının içindeki gerekli ayarlarıda yaptım birtek mgcamd d olmalıymış onuda addonsdan yapıyorum fakat ekranda d kısmı görünmüyor eskisi gibi görünüyor,ne yaptımsa bu tps açılmıyor,acaba eksik olan ne ? saygılar**
thunder bolt isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-09-2008, 22:12   #36
eldron
ÜSTÇAVUŞ

var/keys içindeki "softcam .key" dosyasının içindeki V leri iptal ediyorsunuz değil mi?

Bir de ,sbcl yi çalıştırdığınızda programdaki yeşil ve sarı işiklarin yanıp sönme durumu nedir?
Alt 10-09-2008, 11:00   #37
sardalya
ÇAVUŞ

sardalya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 116
Tecrübe Puanı: 66sardalya is on a distinguished road
yahu arkadaşlar şunun ayar - mayar gerektirmeyenini (Pc ye atılacak kısmı ayrı- dm500 e atılacak kısmı ayrı) tüm ayar ve değişiklikleri yapılmış sadece kopyalanacak şekilde yapsanız da biz de yararlansak. teşekkürler.
sardalya isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-09-2008, 14:00   #38
tonytr

tonytr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Alıntı:
sardalya´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
yahu arkadaşlar şunun ayar - mayar gerektirmeyenini (Pc ye atılacak kısmı ayrı- dm500 e atılacak kısmı ayrı) tüm ayar ve değişiklikleri yapılmış sadece kopyalanacak şekilde yapsanız da biz de yararlansak. teşekkürler.
herkesin pc ve dreambox IP leri değişik olduğundan ve harici cardsharing serveri olabileceğinden bu tür bir hazır dosya yapmak zor,
hazır sbcl + vplug dosyasını buradan alın
http://www.skystar.org/redirect.php?...66f049f19236df
sonra sbcl içinde plugins altında vplug.dll nin yanına bugün verilen tps.bin dosyasını atın (rardan sürükle bırak yaparak)
http://www.skystar.org/redirect.php?...66f049f19236df
sonra sbcl çalıştırıp

porta 6001 sağındaki 192.168.2.2 yi kendi dreamboxunuzuz local IP sini yazın newcamd seçili olsun ve starta basın
dreamboxunuzda mgcamd 1.30d kurulu olmalıdır eski sürümlerinde çalışmaz

Dreamboxta /var/tuxbox/config/newcamd.conf veya /var/keys/newcamd.list dosyasının içine aşağıda 192.168.2.4 yazan yere pc nizin local IP sini yazarak değiştirin ve kaydedin

CWS = 192.168.2.4 6001 test test 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 lan sbcl

(newcamd.conf ve newcamd.list her ikiside varsa birini silin mgcamd bunlardan ikisinide okumaya çalışacağından sisteminizde bir tanesinin bulunması yeterlidir, birde var/keys/mg_cfg dosyanıızın olup olmadığına dikkat edin bu dosya yoksa mgcamd çalışmaz)
bir diğer sorunda pc de bulunan firewall türevi programlar bu tür paylaşımlarınızı etkileyebilir hepsinde sbcl ye izin vermeniz gerekebilir.

en son mgcamdı restart edin kumandadan ve 3-4 sn france5 kanalı üzerinde bekleyin açılacaktır.

saygılar
Yerel Platformların (Digiturk, D-Smart, NBA, e2, Discovery v.s.) İllegal izlenmesine yönelik şifre, bilgi v.s. veren arkadaşlar forumdan ömür boyu banlanacaktır. Forum Kurallarını Okuyalım JavaChat - Online Sohbet
Güncel SoftCam.Key Güncel vkeys.db Güncel v_sids.db
tonytr isimli üye şuan Sisteme bağlidır (Online)   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-09-2008, 21:34   #39
thunder bolt
ÇAVUŞ

thunder bolt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 7
Tecrübe Puanı: 68thunder bolt is on a distinguished road
sevgili tonytr ben senin bütün yazdıklarını yaptım yanlız bir iki küçük ayrıntıyı sana soracam örnek olarak cws yazan satırında kiy le bendeki satır farklı yani bendeki satırın sonu 10 11 12 13 14 diye bitmiyor,ayrıca bu satırın sonuna senin yaptığın gibi (lan sbcl)mi yazacağız *yoksa mgcamd d mi yazacağız?
bendeki satırın farklı olması ise senin yazmış olduğun satırın bende paylaşım satırı olmasıyani onda bi değişiklik yapamam.bir diğer sorum ise mgcamd d olmalı diyorsun ben bunu seçip kurduğumda ekranda bu görünmüyor yani yine mgcamd 1.30 yazıyor.acaba buna rağmen kurulmuş oluyormu.virüs programına gelince Deep freze kurulu acaba bunu durdurup mu bi denesem? saygılar**
thunder bolt isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-09-2008, 21:44   #40
tonytr

tonytr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
cws satırı üstte yazdığım gibi olucak, senin diğer paylaşımınla bir alakası yok sen altına bi cws satırı daha ekliyeceksin, mgcamd 1.30 gözükür ama sen indirirken 1.30d olarak seçiceksin
engelleme yapan programın varsa durdurupta dene tabiki

saygılar
Yerel Platformların (Digiturk, D-Smart, NBA, e2, Discovery v.s.) İllegal izlenmesine yönelik şifre, bilgi v.s. veren arkadaşlar forumdan ömür boyu banlanacaktır. Forum Kurallarını Okuyalım JavaChat - Online Sohbet
Güncel SoftCam.Key Güncel vkeys.db Güncel v_sids.db
tonytr isimli üye şuan Sisteme bağlidır (Online)   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler