|
|
![]() |
|
|
#11 |
![]() Üyelik tarihi: Dec 2005
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 220
Tecrübe Puanı: 179
![]() |
dm500 lerde herseyi yaptiktan sonra yinede altyazi cıkmıyorsa şunları yapın
var/scrıp ıcındekı asd.sh dosyasından kaynaklanıyor dırtıc ı tmp klasorune kurdugunu soyluyorsun asd.sh dosyasını ultra edıt programı ıle acıp (42) satırı if [ "$DRTICDIR" = "" ]; then case "$BOXTYPE" in DM7000) DRTICDIR="/var/tit" ;; DM500) DRTICDIR="/var/tuxbox/Drtic/tit" ;; *) DRTICDIR="/var/tuxbox/Drtic/tit" ;; *)MSGBOX="/usr/bin/msgbox" ;; *)SHEXEC="/usr/bin/shellexec" ;; *)INPUT="/usr/bin/input" |
|
|
|
| DVBSaT Reklamları |
| teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim |
|
|
#12 |
![]() Üyelik tarihi: Jan 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 68
Tecrübe Puanı: 53
![]() |
üstadım mrhb.
Yazdıgın degişiklikleride yapmama ragmen var/tuxbox/drtict/tit dizini içinde alt yazı dosyası hatası veriyor.(Aslında dosya içinde convert edilmiş vaziyette filimlerin alt yazılarıda bulunmakta). Nasıl yardımcı olabilirisin bana... S & S
|
|
|
|
#13 |
|
AltYazi Generali
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 39
Tecrübe Puanı: 100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
filmin adı birden fazla kelimeden oluşuyorsa arada boşluk olmamasına dikkat et
ve uzantısının .dtc olmasına dikkat et şu aşağıdaki altyazıyı ftp ile var/tmp altına at bakalım buna da hata verecekmi Fantastic_Four_Rise_Of_The_Silver_Surfer.dtc Konu chucky tarafından (30-10-2008 Saat 00:39 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#14 |
![]() Üyelik tarihi: Jan 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 68
Tecrübe Puanı: 53
![]() |
Harikasın üstat,
Yanlışlıkla yazı başlayınca Basketbol maçını alt yazı giydirilmiş olarak izledim,alakana teşklr...
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|
|
|
|
|