|
|
![]() |
|
|
#21 |
![]() Üyelik tarihi: Dec 2005
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 0
Tecrübe Puanı: 32
![]() |
sinan44
sorununu halledebildinmi?hatadan sonra tekrar cifs sayfasına girdiğin zaman kendi yaptığın ayarlar kalmışmı? eğer kalmadıysa mount yaptıktan sonra sana evet hayır soruyor onda hayırı seçmen gerekiyor.belki ondan olabilir dene ve bildirirmisin |
|
|
|
| DVBSaT Reklamları |
| teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim |
|
|
#22 |
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 248
Tecrübe Puanı: 138
![]() |
ayarlar aynen kalıyor hala uğraşıyorum,başka forumlarda bazı yöntemler var onlarıda denedim olmadı,bu arada bir soru modemden port açma işlemini yapmıştım en başta 21 ve 23 öyle bir sorun olsa falhxp veya ftp programıyla bağlanamamam gerekirdi sanırım ama bağlanıp kanal editlemesi yapabiliyor diğer işlemlerdede sorun yok,modemim airties rt210 4 portlu modem var mountta herşeyi yapıyorum faild hatası veriyor en sonda ama pc de paylaşıma actığım klasörü görebiliyorum fakat kılasörün içindeki dosyalar gözükmüyor,fikri olan varmı bunla ilgili,saygılar...
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Tournaments Won: 3 Üyelik tarihi: Dec 2005
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 426
Thanked 2.414 Times in 903 Posts
Tecrübe Puanı: 100
![]() |
dosyaların hangi formatlarda mp3 mpeg jpeg gibi formatlı dosyaların gözükmesi gerekir, onlarıda paylaştırdınmı?
Yerel Platformların (Digiturk, D-Smart, NBA, e2, Discovery v.s.) İllegal izlenmesine yönelik şifre, bilgi v.s. veren arkadaşlar forumdan ömür boyu banlanacaktır. Forum Kurallarını Okuyalım JavaChat - Online Sohbet Güncel SoftCam.Key Güncel vkeys.db Güncel v_sids.db
|
|
|
|
|
|
#24 | |
![]() |
Alıntı:
mesela dosyanın içindeki bir mp3 şarkısınıda sağ tıklayıp paylaşıma mı açmak gerekiyor veya bir jepeg i veya filmi yani hepsini ayrı ayrı dosyanın içinde paylaşıma açacağız doğrumu... |
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Tournaments Won: 3 Üyelik tarihi: Dec 2005
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 426
Thanked 2.414 Times in 903 Posts
Tecrübe Puanı: 100
![]() |
normalde gerekmez ama belki dosyaların salt okunur olabilir denemekte yarar var.
Yerel Platformların (Digiturk, D-Smart, NBA, e2, Discovery v.s.) İllegal izlenmesine yönelik şifre, bilgi v.s. veren arkadaşlar forumdan ömür boyu banlanacaktır. Forum Kurallarını Okuyalım JavaChat - Online Sohbet Güncel SoftCam.Key Güncel vkeys.db Güncel v_sids.db
|
|
|
|
|
|
#26 |
![]() |
olmadı...
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
ER
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
sagolasin kardes bir deneyelim bakalim
|
|
|
|
|
|
#28 |
![]() |
sinan44
hepsini paylaşıma açmana gerek yok. klasörü görüyorsan pc ye bağlanmış olman gerekli. kullandığın image yi yeniden kur belki ondandır.çünkü olmaması için başka problem kalmadı. |
|
|
|
|
|
#29 |
![]() |
dostum zaten 2.90 vardı ondada aynı idi daha sonra 3.0 yükledim yine aynı birtek takla atmadım,bi dakka onuda deneyim
şaka bi tarafa olmadı bir türlü bugün aşağı kata babamın oraya cat5 kablosu çektim cihazı babamın oraya koydum o izlesin diye almıştım zaten ama modemden bağlı olduğu için hala deneme yapma şansım var,bu arada acaba hiç 500s ile bu işi beceren olmuşmu ? ben başka forumlarda yapan arkadaşlar olduğunu okudum ama sağolsunlar hiç paylaşan yok bilgisini,ben yaparsam paylaşıcam ama olmadı şu ana kadar her günde uğraşamıyorum işten gelince akşamları biraz vaktim oluyor,o da her gün değil,konunun takipçisiyim inşallah çözersem veya bir çözen arkadaş olursa burdan paylaşalım,saygılar... |
|
|
|
|
|
#30 |
![]() |
bende 5620s var onda gemini103 ten itibaren hepsinde oluyor.
arkadaşımada 500s aldık onada yaptım gemini maxvar var 260 gayet güzel kullanıyor. bana fotgraf makinan varsa cifs bölümündeki ayarlarını bir çekebilirmisin veya gündüz olursa sana online yardımcı olmak isterim. |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|
|
|
|