DVBSaT Digital Video Broadcasting SATellite   uydustore.com uydu alışveriş sitesi
SoftCam.tv karabalık elektronik uydu alışveriş sitesi

Geri git   DVBSaT Digital Video Broadcasting SATellite > UYDU ve ŞİFRLEME SİSTEMLERİ > UYDU ALICI RECEIVERLER > Yumatu
Kullanıcı ismi
Şifreniz
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Takvim Online Oyun JavaChat Bütün Forumları okunmuş kabul et

Seçenekler
Alt 15-03-2008, 13:02   #1
CoolRomeo
ER

CoolRomeo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 3
Tecrübe Puanı: 0CoolRomeo is on a distinguished road
Biraz Bilgiye ihtiyacım var

Arkadaşlar merhaba ben uydu sistemlerinde daha yeniyim yeni yeni merak sarmaya başladım elimde Yu-Ma-Tu iq series 100 Uydu Alıcısı var ve bunun üzerinde ne gibi değişiklikler yapabilirim anlıyacağınız daha bu işin bir çok terimini bilmiyorum şifre nasıl yüklenir yazılım nasıl atılır güncel yazılımlar nerden bulunur emu nedir bu gibi sorularla karşı karşıyayım iq series üzerinde yoğunlaşarak bana bilgi aktaracak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim yardımlarınızı bekliyorum.
CoolRomeo isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
DVBSaT Reklamları
teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim
Alt 27-04-2008, 20:31   #2
SEVMEK46
TEĞMEN

SEVMEK46 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 72
Thanked 1.134 Times in 143 Posts
Tecrübe Puanı: 674SEVMEK46 taninmis sohret sahibi uyeSEVMEK46 taninmis sohret sahibi uyeSEVMEK46 taninmis sohret sahibi uyeSEVMEK46 taninmis sohret sahibi uyeSEVMEK46 taninmis sohret sahibi uyeSEVMEK46 taninmis sohret sahibi uyeSEVMEK46 taninmis sohret sahibi uyeSEVMEK46 taninmis sohret sahibi uyeSEVMEK46 taninmis sohret sahibi uyeSEVMEK46 taninmis sohret sahibi uyeSEVMEK46 taninmis sohret sahibi uye
forumda emu yazılımları var onları yukleyebılırsınız

Cam Modul_MATRIX_DIABLO_DRAGON CAM_ T-REX_GIGACAM_JOKER CAM

Viaccess I-II

Nagravision

Dreambox

Yumatu

Digital+ 19.2E---Premiere 19.2E---ITV 16.0E---TPS 13.0E---Nova 13.0E---Al Jazeera Sport+1/+2 13.0E---ART 13.0E---S e x view 13.0E---MCT 13.0E
SEVMEK46 isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler