|
|
![]() |
|
|
#1 |
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 51
Tecrübe Puanı: 46
![]() |
YUMATU IQ MI ? YOKSA YUMATU IQ PLUS
Arkadaşlar yeni bir receıver almayı düşünüyorum zaten skstar 2 kartım olduğu için ahım şahım şifre çözmesinide istemiyorum ss2 yetiyor bana ama şunu da söylüyorum receıver en fazla bir biss çözsün atv'yi çözemeyen çok kişi var onun için bunu niye alıyorsun diyenler olabilir. Daha iyisini al diye ben zaten bu makineyi oturma odasına koyacağım onun için soruyorum YUMATU IQ MI ? YOKSA YUMATU IQ PLUS mı bunun ben farkını anlıyamadım bana bir anlatırsanız sevinirim selamlar.
|
|
|
|
| DVBSaT Reklamları |
| teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim |
|
|
#2 |
![]() Üyelik tarihi: Dec 2005
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 6
Tecrübe Puanı: 91
![]() |
yumatuya karar vermişsin ama ben next tavsiye ederim. next 2000 super pluslar(usb siz olan) fena değil. çözülebilen her türlü şifreli yayınları da forumlardaki kesintisiz ve hızlı destek sayesinde izlersin(card sharing dahil) fiyatı da düşüktür. ama piyasada varmı onu bilmiyorum. nextin yeni modelleri zaten iyi.
plazma video ses girişi de mevcuttur bu modelde. next makinaları sana güçlü bir forum desteği olduğu için özellikle tavsiye ediyorum. iyi günler. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 72
Thanked 1.134 Times in 143 Posts
Tecrübe Puanı: 674
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeş onları test etmek imkanım olmadı ama emusu bol olan ve bissi olan mx CI lı seridir ve mx serisi diyorum
kullanıyorum sorun yok Selamlar
Cam Modul_MATRIX_DIABLO_DRAGON CAM_ T-REX_GIGACAM_JOKER CAM Viaccess I-II Nagravision Dreambox Yumatu Digital+ 19.2E---Premiere 19.2E---ITV 16.0E---TPS 13.0E---Nova 13.0E---Al Jazeera Sport+1/+2 13.0E---ART 13.0E---S e x view 13.0E---MCT 13.0E |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|
|
|
|