|
|
![]() |
|
|
#1 |
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 13
Tecrübe Puanı: 25
![]() |
Yumatu IQ TMShare ve NOVA Paketi Hakkında
Merhaba, bir yerden nova paketini newcamd üzerinden alıyorum. SS2 de paketin izlenebilen tüm kanalları açılıyor fakat TMSHARE ile filmnet 1 ve birkaç kanal dışında izlenebilen yok. Diğerlerinin nasıl izlenebileceğini bilen varmı bu yumatu ıq cihazıyla, teşekkürler... Cihazda yüklü olan yazılım truman_EMU_1.3.44_AMSTAR.abs bu, Truman plugins klasöründeki Wincsc ile açmayıda denedim, ama onda da hiç bir kanal izlenemiyor.
Ayrıca TPS au olayını yapabilen varmı v_plug ile, şuan v_plug 1,4,2 versiyonuyla tps.bin dosyasını kullanarak açtırıyorum ama onunlada 30 saniyede bir donuyor, 1-2 sn sonra tekrar açıyor, o şekilde izlenebiliyor... Teşekkürler... |
|
|
|
| DVBSaT Reklamları |
| teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim |
|
|
#2 |
|
ER
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 0
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
nova pakedini nerden aldin adresi banada verebilirmisn bende almak istiyorum
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 107
Thanked 1.165 Times in 158 Posts
Tecrübe Puanı: 100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vplug'unuz çok eski vplug sürümünüzü güncelleyin 1.9.5
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 72
Thanked 1.134 Times in 143 Posts
Tecrübe Puanı: 674
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mesaj eski
hemde 6 ay gecmıs ![]()
Cam Modul_MATRIX_DIABLO_DRAGON CAM_ T-REX_GIGACAM_JOKER CAM Viaccess I-II Nagravision Dreambox Yumatu Digital+ 19.2E---Premiere 19.2E---ITV 16.0E---TPS 13.0E---Nova 13.0E---Al Jazeera Sport+1/+2 13.0E---ART 13.0E---S e x view 13.0E---MCT 13.0E |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to SEVMEK46 For This Useful Post: | tristar (23-11-2007) |
|
|
#5 |
|
ER
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 0
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
yani mesas eskimi yani nerden nova pakedini almis arkadas bilgi yokmu alabilirmiyis evet yada hayir
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to sevenn For This Useful Post: | tristar (23-11-2007) |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|
|
|
|
|