|
|
![]() |
|
|
#1 |
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 51
Tecrübe Puanı: 46
![]() |
Digiline BG-16500 D Plus Yazılımı Yardım
Arkadaşlar Bir abimin Digiline BG-16500 D Plus uydu alıcısı makinesinin kitlendiğini söyledi ben de de rss kablosu olduğu için bir yazılım atsak dedi bana ben de atarız ama bu makinenin önce yazılımını bulsak dedim arkadaşlar ben şöyle bir araştırma yaptım bu makinenin fabrika çıkışı yazılımını bulamadım Biraz araştırdım Yumatu IQ serisi yazılımları oluyormuş ne kadar doğru bilmiyorum dostlar size zahmet 2 günüm var pazartesi getirecek iş yerinde yapacağız bunun yazılımını bir arkadaşım varsa bana buraya yüklerse çok makbule geçer. Bir de ben yükleme talimatlarını Kontrol etmem için tekarar bilgi verirseniz iyi olur. Zaten forumda yazılım atmak ile ilgili konu yazıyordu ama bu cihazda nasıl yapıyım anlatırsanız çok makbule geçer. şimdiden anlatan arkadaşlara teşekkürler.
|
|
|
|
| DVBSaT Reklamları |
| teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim |
|
|
#2 | |
|
AltYazi Generali
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 39
Tecrübe Puanı: 100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
yazılım atma: loader i aç 1- File /Browse kısmından yazılım dosyasını seç 2 -Serial Port bölümünden COM unuzu seç 3 -Next bölümünü tıklayın ve cihazın fişini tak yükleme başlayacaktır Konu chucky tarafından (06-07-2008 Saat 01:35 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to chucky For This Useful Post: | KOBE BRYANT (06-07-2008) |
|
|
#3 |
![]() |
s/w versiyon 1,3,39 emu
h/w versiyon 1,0,00 loader versiyon 1,1,1 latest update dec 23 2006 öncelikle teşekkürler Kardeş araştırmalarıma göre bunun gibi bilgiler olmazsa makinenin flashına zarar verebilirim diye duydum ben de makine elimde daha olmadığı için bilmiyorum şimdi senin verdiğini ben yüklesem bir sorun çıkar mı |
|
|
|
|
|
#4 |
|
AltYazi Generali
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 39
Tecrübe Puanı: 100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yumatu_EMU_1.3.94_SKY.abs emu var o indireeceğin dosyada da..hem cihaz kilitlendi diyorsun hem de s/w sini okuyabiliyorsun!! sorunu tam anlat kilitlendi derken ne oldu sorun ne..benim bildiğim kilitlenen cihaz açılmaz ....ama o bilgileri herhangi biyerden aldıysan yumatu IQ serisi ise elindeki_daha elinde olmayan
_yazılımı atabilirsin korkma... zaten alt tarafı 60 ytllik cihaz ..![]() |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to chucky For This Useful Post: | KOBE BRYANT (07-07-2008) |
|
|
#5 |
![]() |
OK Sorun bitmiştir yardımların için çok teşekkürler. Böyle sorunları olan arkadaşlar Chucky arkadaşıma burdan sorabilirler. selamlar.
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|
|
|